Πώς αισθάνεστε τώρα; - Page 271
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 271 of 837 FirstFirst ... 171221261269270271272273281321371771 ... LastLast
Results 4,051 to 4,065 of 12551
    Senior Member
    Άγχος και βάρος! (όχι σε κιλά )
    Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    εμενα παλι δε μου αρεσε το τελος, θα μπορουσε να τους σκοτωσει οπως σκοτωσε τη θειτσα, και να παρει και τα δυο κοριτσακια να πεσουν.

επισης μπλιαχ σκηνη ηταν μεστο νοσοκομειο που το μικροτερο κοριτσακι ετρωγε σκωρους απ'το πατωμα και του ειχε μαυρισει το στομα.

τεσπα πολυ ντορο εκανε το Mama σ'αυτο το φορουμ, και δε το ειχε σκηνοθετησει καν ο Del Toro.
    Δικε μου αυτο δε γινοτανε μιας και το ειχε υποσχεθει στα κοριτσια οτι δεν θα πειραξει το ανδρογυνο...Μονο θα τους κοιμιζε...

(Το ανεφερε το κοριτσακι με τα γυαλακια οταν εμφανιστικε το φαντασμα μες το σπιτι)

Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Άγχος και βάρος! (όχι σε κιλά )
    Βασικά θέλω να σου απαντήσω με βάση την υπογραφή σου.. "Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά"..

Αν μια ζωή τα κυνηγάς αυτά τα όνειρα και ποτέ δε βγαίνουν όπως τα θες, τότε δεν είναι άδικο να σε κατατρώει αυτή η συνεχής προσπάθεια να τα καταφέρεις και στο τέλος να κάνεις άλλη μια τρύπα στο νερό;
    I have no life.

Senior Member
    Quote Originally Posted by soldier4 View Post
    Βασικά θέλω να σου απαντήσω με βάση την υπογραφή σου.. "Ποτέ μην εγκαταλείπεις τα όνειρά σου χωρίς να αγωνίζεσαι γι αυτά"..

Αν μια ζωή τα κυνηγάς αυτά τα όνειρα και ποτέ δε βγαίνουν όπως τα θες, τότε δεν είναι άδικο να σε κατατρώει αυτή η συνεχής προσπάθεια να τα καταφέρεις και στο τέλος να κάνεις άλλη μια τρύπα στο νερό;
    Όχι γιατί θα έχω μάθει πολλά σε όλο αυτό το ταξίδι έστω και αν δεν πραγματοποιηθούν.. Αυτό μετράει περισσότερο για μένα!

Member
    Όχι γιατί θα έχω μάθει πολλά σε όλο αυτό το ταξίδι έστω και αν δεν πραγματοποιηθούν.. Αυτό μετράει περισσότερο για μένα!
    Δεν αντιλέγω.. Ωραία και τα μαθήματα...Αλλά από το να πονάς ας πούμε είτε από το να τρως τα μούτρα σου πάντοτε, θα προτιμούσα όταν δω ότι δε βγαίνει σε καλό να τα αφήνω..(Όχι ότι είμαι καλύτερος..Συνέχεια το ίδιο κάνω δίχως αποτέλεσμα.. Απλώς το αναφέρω :P )
    I have no life.

Senior Member
    Δεν αντιλέγω.. Ωραία και τα μαθήματα...Αλλά από το να πονάς ας πούμε είτε από το να τρως τα μούτρα σου πάντοτε, θα προτιμούσα όταν δω ότι δε βγαίνει σε καλό να τα αφήνω..(Όχι ότι είμαι καλύτερος..Συνέχεια το ίδιο κάνω δίχως αποτέλεσμα.. Απλώς το αναφέρω :P )
    Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι.. οπότε ίσως να μην σε καλύπτουν αυτά που γράφω. Σε κάποια πράγματα βάζεις και λίγο την λογική για να ισορροπείς. Αν έχεις μεγάλες προσδοκίες και χωρίς ιδιαίτερη υπομονή τότε όταν θα αποτυγχάνεις ή δεν θα αγγίζουν τις προσδοκίες σου σίγουρα θα απογοητεύεσαι. Το θέμα είναι τι περιμένεις από τα όνειρά σου! Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο...

Member
    Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεσαι.. οπότε ίσως να μην σε καλύπτουν αυτά που γράφω. Σε κάποια πράγματα βάζεις και λίγο την λογική για να ισορροπείς. Αν έχεις μεγάλες προσδοκίες και χωρίς ιδιαίτερη υπομονή τότε όταν θα αποτυγχάνεις ή δεν θα αγγίζουν τις προσδοκίες σου σίγουρα θα απογοητεύεσαι. Το θέμα είναι τι περιμένεις από τα όνειρά σου! Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο...
    Ντάξει ναι έχεις δίκιο σε αυτό που λες...Απλώς όπως το θέτεις στην υπογραφή σου "τα όνειρα" καταλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα που ο καθένας το αντιλαμβάνεται σύμφωνα με τις δικές του προτετραιότητες και επιθυμίες..
    I have no life.

Banned
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Δικε μου αυτο δε γινοτανε μιας και το ειχε υποσχεθει στα κοριτσια οτι δεν θα πειραξει το ανδρογυνο...Μονο θα τους κοιμιζε...

(Το ανεφερε το κοριτσακι με τα γυαλακια οταν εμφανιστικε το φαντασμα μες το σπιτι)
    αυτο δεν ισχυε μονο για οσο ηταν στο σπιτι και ηταν καλα ? απ'τη στιγμη που νευριασε αρχισε να σκοτωνει.

και πιο πριν ομως πεταξε τον θειο τους απ'τις σκαλες κι επεσε σε κωμα. το ηξερε οτι δε θα πεθαινε ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο δεν ισχυε μονο για οσο ηταν στο σπιτι και ηταν καλα ? απ'τη στιγμη που νευριασε αρχισε να σκοτωνει.

και πιο πριν ομως πεταξε τον θειο τους απ'τις σκαλες κι επεσε σε κωμα. το ηξερε οτι δε θα πεθαινε ?
    Ναι αλλα αν πεθαινε ο θειος θα φαινοτανε σαν ατυχημα...Ποτε δεν θα μαθαιναν οτι τον πεταξε το φαντασμα απτις σκαλες..
    Οποτε μπροστα στα κοριτσια δεν ηθελε να τους κανεις κακο για να μην αλλαξει σταση το κοριτσακι με τα γυαλλακια...
    Στο τελος ομως αφου ειδε οτι το κοριτσακι με τα γυαλλακια δεν ηθελε να παει μαζι της την αφησε...

Οπως και να χει εχω ταινιες με τελειως FAIL καταστασεις :P

Αυτη μια χαρα ητανε :-)

Senior Member
    Ναι αλλα αν πεθαινε ο θειος θα φαινοτανε σαν ατυχημα...Ποτε δεν θα μαθαιναν οτι τον πεταξε το φαντασμα απτις σκαλες..
    Οποτε μπροστα στα κοριτσια δεν ηθελε να τους κανεις κακο για να μην αλλαξει σταση το κοριτσακι με τα γυαλλακια...
    Στο τελος ομως αφου ειδε οτι το κοριτσακι με τα γυαλλακια δεν ηθελε να παει μαζι της την αφησε...

Οπως και να χει εχω ταινιες με τελειως FAIL καταστασεις :P

Αυτη μια χαρα ητανε :-)
    Κάντε κι άλλο spoil ρε.
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Με νεύρα μπήκα... :/
    Υou don't know the power of the darkside...

Junior Member
    εγω νιωθω γενικα ενα κενο εδω και πολυ καιρο γιατι μου φαινονται ολα τοσο αδιαφορα και συνηθισμενα! επιπλεον εχω πεσει σε ψιλοκαταθλιψη γιατι εχω ερωτευτει ενα συμφοιτητη μου και δεν μπορω να τον πλησιασω...ειμαι παρα πολυ ντροπαλη! νιωθω αυτο το βαρος αυτον τον καιρο....

Member
    Quote Originally Posted by sonia_21 View Post
    εγω νιωθω γενικα ενα κενο εδω και πολυ καιρο γιατι μου φαινονται ολα τοσο αδιαφορα και συνηθισμενα! επιπλεον εχω πεσει σε ψιλοκαταθλιψη γιατι εχω ερωτευτει ενα συμφοιτητη μου και δεν μπορω να τον πλησιασω...ειμαι παρα πολυ ντροπαλη! νιωθω αυτο το βαρος αυτον τον καιρο....
    Γιατί κατάθλιψη γαμώτο; Ερωτευμένη είσαι να πετάς έπρεπε..
    I have no life.

Senior Member
    Γιατί κατάθλιψη γαμώτο; Ερωτευμένη είσαι να πετάς έπρεπε..
    Γιατι πρεπει να πετας οταν δεν υπαρχει ανταποκριση;;;;

Member
    Γιατι πρεπει να πετας οταν δεν υπαρχει ανταποκριση;;;;
    Γιατί δεν το έχει προσπαθήσει ακόμη...Ούτε καν τον έχει πλησιάσει να του μιλήσει..(έχει ανοίξει και σχετικό νήμα στο οικ.,σχέσεις, σεξουαλ.)
    I have no life.