Originally Posted by
Macgyver
Οχι βρε , αμεσως να με παρεξηγησεις !! απλα , λεω τωρα εγω , αρχισε ναχεις επαφες φιλικες με κοπελες , μην πας με καμμια , αλλα θαχεις συνηθισει την επαφη την φιλικη με το αλλο φυλο...........οτι γραφω , για το καλο σου το γραφω , ετσι νομιζω τουλαχιστον , απο την δικη μου εμπειρια .................αν εσυ μπορεις και λειτουργησεις με το καλημερα , με μια ελκυστικη κοπελα , κανε αυτο που νομιζεις , δεν μπορω να μπω στο μυαλο σου , δεν ξερω τι θα λειτουργησει καλυτερα για σενα , εμενα ετυχε και η πρωτη , ηταν ωραια κοπελα , στα 19.5 , η επομενη ' ωραια /ελκυστικη ' ηρθε 4.5 χρονια αργοτερα , για δεσμο , στο ενδιαμεσο υπηρχε αλλη μια ωραια , για λιγες μερες , οχι δεσμο , αλλα ειχα ηδη την αυτοπεποιθηση , που εσυ δεν εχεις .......ειχα παει και φανταρος ,σε ωριμαζε τοτςε ο στρατος , ηταν ζορικα το 84 που πηγα ...........σκεψου τα ολα αυτα , και κανονισε την πορεια σου , εγω ευχομαι τα καλυτερα , και την κουκλαρα θα βρεις καποια στιγμη , αλα εσυ την θεεις εδω και τωρα , εισαι πολυ απολυτος , εγω εκανα παρεες και με ωραιες , μετριες , και κακασχημες , μια ηταν σαν δρακουλας , εξειχε η κατω γναθος της κακομοιρας , αλλα ειχε ωραια αδελφη , σωματαρα , αλλα ολες ηταν ευχαριστες , δεν σνομπαρα καμμια , λογω εμφανισης , και απεκτησα οικειοτητα με το αλλο φυλο ........αυτο θελωναπω.....οχι να σου αλλαξω γνωμη ....