Γιατί κάποια μέλη δεν με καταλαβαίνετε? - Page 103
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 103 of 139 FirstFirst ... 35393101102103104105113 ... LastLast
Results 1,531 to 1,545 of 2084
    Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    H αυτοπεποίθηση δεν πουλιέται κάπου.Είτε την έχεις αποκτήσει από μικρός,είτε δεν έχεις ποτέ.Ο άνθρωπος δεν αλλάζει ότι και να λέμε.Μπορεί να βελτιωθεί λίγο αλλά δεν αλλάζει ριζικά.ι.
    Παρα πολυ σωστα .......οι βασεις μπαινουν μεχρι τα 7-8 χρονια .......μετα δεν γινεται τιποτα .....απλα εκδηλουται αργοτερα η αυτοπεποιθηση .......και φαινεται στην παραμικρη σου κινηση , πως μιλας , πως κινεισαι , το υφος σου , το βλεμμα σου , τι λες , πως στεκεσαι , πως χαμογελας , απο τον γραπτο λογο , δεν φαινεται .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παρα πολυ σωστα .......οι βασεις μπαινουν μεχρι τα 7-8 χρονια .......μετα δεν γινεται τιποτα .....απλα εκδηλουται αργοτερα η αυτοπεποιθηση .......και φαινεται στην παραμικρη σου κινηση , πως μιλας , πως κινεισαι , το υφος σου , το βλεμμα σου , τι λες , πως στεκεσαι , πως χαμογελας , απο τον γραπτο λογο , δεν φαινεται .......
    Λαθος αυτο οντως μπαινουν οι βασεις ,αλλα πιστευω οτι μπορεις να το αλλαξεις και αργοτερα αυτο..
    Εχω δει πολλουσ και φιλουσ ακομα π με τα χρονια αποκτουσαν αυτοπεποιθηση

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Λαθος αυτο οντως μπαινουν οι βασεις ,αλλα πιστευω οτι μπορεις να το αλλαξεις και αργοτερα αυτο..
    Εχω δει πολλουσ και φιλουσ ακομα π με τα χρονια αποκτουσαν αυτοπεποιθηση
    Πιθανον να ισχυει , δεν μπορω να πω με σιγουρια , οι επιτυχιες δινουν καποια αυτοπεποιθηση , οπωσδηποτε , αλλα η αυτοπεποιθηση που δεν την κλονιζει τιποτα , και δεν βασιζεται πουθενα , νομιζω ειναι αυτη που αποκτας απο πολυ μικρος , αναλογα το ποσο αγαπη και προσοχη εχεις δεχτει στα 7< χρονια ...........................η ' αλλη ' η αυτοπεποιθηση , ειναι αυτη που εχεις αποκτησει με τις μαχες που εχεις δωσει στη ζωη .............τωρα ποια ειναι πιο ισχυρη , αγνοοω ! νομιζω στην δευτερη , παντα θαχεις στο βαθος του μυαλου σου , καποιο μικρο συμπλεγματακι .......

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αν ήμουν έτσι,η επιτυχία θα ήταν σίγουρη.
    Τι λέτε?

http://www.bodybuilders.gr/data/main...8_ATT00687.jpg

Senior Member
    Μπαααα , Γουαι , δεν ειναι εκει το ' μυστικο΄ , τουλαχιστον για μια σχεση , για κατι γρηγορο , ισως ....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μπαααα , Γουαι , δεν ειναι εκει το ' μυστικο΄ , τουλαχιστον για μια σχεση , για κατι γρηγορο , ισως ....
    Πάντως εσύ είσαι από τα λίγα μέλη που είναι υπέρ μου και όχι ρηχός ή επιφανειακός σαν άλλους.....

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Οχι βρε , αμεσως να με παρεξηγησεις !! απλα , λεω τωρα εγω , αρχισε ναχεις επαφες φιλικες με κοπελες , μην πας με καμμια , αλλα θαχεις συνηθισει την επαφη την φιλικη με το αλλο φυλο...........οτι γραφω , για το καλο σου το γραφω , ετσι νομιζω τουλαχιστον , απο την δικη μου εμπειρια .................αν εσυ μπορεις και λειτουργησεις με το καλημερα , με μια ελκυστικη κοπελα , κανε αυτο που νομιζεις , δεν μπορω να μπω στο μυαλο σου , δεν ξερω τι θα λειτουργησει καλυτερα για σενα , εμενα ετυχε και η πρωτη , ηταν ωραια κοπελα , στα 19.5 , η επομενη ' ωραια /ελκυστικη ' ηρθε 4.5 χρονια αργοτερα , για δεσμο , στο ενδιαμεσο υπηρχε αλλη μια ωραια , για λιγες μερες , οχι δεσμο , αλλα ειχα ηδη την αυτοπεποιθηση , που εσυ δεν εχεις .......ειχα παει και φανταρος ,σε ωριμαζε τοτςε ο στρατος , ηταν ζορικα το 84 που πηγα ...........σκεψου τα ολα αυτα , και κανονισε την πορεια σου , εγω ευχομαι τα καλυτερα , και την κουκλαρα θα βρεις καποια στιγμη , αλα εσυ την θεεις εδω και τωρα , εισαι πολυ απολυτος , εγω εκανα παρεες και με ωραιες , μετριες , και κακασχημες , μια ηταν σαν δρακουλας , εξειχε η κατω γναθος της κακομοιρας , αλλα ειχε ωραια αδελφη , σωματαρα , αλλα ολες ηταν ευχαριστες , δεν σνομπαρα καμμια , λογω εμφανισης , και απεκτησα οικειοτητα με το αλλο φυλο ........αυτο θελωναπω.....οχι να σου αλλαξω γνωμη ....
    Εγώ στην θέση σου θα είχα τρελαθεί,αν περίμενα 4,5 χρόνια μέχρι την επόμενη ωραία.

Banned
    Nαι αλλά δες τι σου λέει ο macgyver.Ο άνθρωπος έχει στρατηγική προσέγγισης κάτι που δεν έχεις εσύ.Δεν σνόμπαρει κόσμο και ειδικά γυναίκες λόγω εμφάνισης.Σε αυτή τη ζωή πρέπει να μάθεις ότι είναι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.Και εσύ έτσι όπως σκέφτεσαι αν το κάνεις και εκτός φόρουμ,δείχνεις ότι είσαι μισογύνης/μισάνθρωπος και αυτό δε σε συμφέρει.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Nαι αλλά δες τι σου λέει ο macgyver.Ο άνθρωπος έχει στρατηγική προσέγγισης κάτι που δεν έχεις εσύ.Δεν σνόμπαρει κόσμο και ειδικά γυναίκες λόγω εμφάνισης.Σε αυτή τη ζωή πρέπει να μάθεις ότι είναι καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.Και εσύ έτσι όπως σκέφτεσαι αν το κάνεις και εκτός φόρουμ,δείχνεις ότι είσαι μισογύνης/μισάνθρωπος και αυτό δε σε συμφέρει.
    Που θέλεις να καταλήξεις λεβέντη μου?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Σωστός!!!!
    Ένας πρώην φίλος μου,μου είπε πως δεν θα πάω ποτέ με όμορφη κοπέλα,καθώς δεν είμαι ωραίος.Και να αφήσω τις ωραίες για τους όμορφους,ενώ εγώ να προσέξω κάτι μέτριο ή άσχημο.
    Εντάξει,τι να κάνουμε,δεν μοιάζω στους Brad Pitt,George Clooney,Javier Bardem,Johnny Depp,Christopher Lambert κλπ.,αλλά στον Γιάννη Καψάλη(στο πρόσωπο)......Εμένα η φύση με έκλασε,τι να κάνουμε....
    Υ.Γ.:Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και επιθετικός!Και δεν τρολλάρω!Νομίζω πως θα είχα καλύτερα πράγματα να κάνω από το τρολλάρισμα!
    Why, βλέποντας παλαιότερες δημοσιέυσεις σου, όπως αυτή αρχίζω και διαπιστώνω ότι έχεις ένα φίλο που σου λέει ότι δε θα πας με όμορφη ποτέ. Πες μας περισσότερα γι'αυτό και γι'αυτόν.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Why, βλέποντας παλαιότερες δημοσιέυσεις σου, όπως αυτή αρχίζω και διαπιστώνω ότι έχεις ένα φίλο που σου λέει ότι δε θα πας με όμορφη ποτέ. Πες μας περισσότερα γι'αυτό και γι'αυτόν.
    Αυτόν εγώ και άλλοι τον κάναμε πέρα.....
    Αυτό.

Senior Member
    Αυτόν εγώ και άλλοι τον κάναμε πέρα.....
    Αυτό.
    Και πριν τον κάνετε πέρα, τι σου έλεγε αυτός γενικά; Γιατί σε αμφισβητούσε τόσο πολύ; Τόσο καλά τα κατάφερνε με τις κοπέλες αυτός;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Και πριν τον κάνετε πέρα, τι σου έλεγε αυτός γενικά; Γιατί σε αμφισβητούσε τόσο πολύ; Τόσο καλά τα κατάφερνε με τις κοπέλες αυτός;
    Ότι η εμφάνιση είναι το παν κλπ.

Banned
    Που θέλεις να καταλήξεις λεβέντη μου?
    Oτι το πρόβλημα σου δεν είναι η εμφάνιση σου.Δεν εχω δει φώτο σου αλλά από όσα γράφεις έχω καταλάβει ότι είσαι ένας μέσος καθημερινός άνθρωπος σαν την πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί έξω.Και αυτές που μου είχες στείλει στην φώτο για να δω τα γούστα σου,δεν είναι εξωπραγματικές.Απλά εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς σου φταίει και γιαυτό αποτυγχάνεις και βασανίζεσαι.
    Συν το γεγονός ότι δίνεις τεράστια σημασία στην εμφάνιση και ξεχνάς ότι ένας άνθρωπος δεν είναι ένα ξερό κουτί με πρόσωπο και σώμα αλλά μια ολόκληρη υπόσταση με πολλά ακόμη πράγματα κάτω απο αυτό το "κουτί".

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Oτι το πρόβλημα σου δεν είναι η εμφάνιση σου.Δεν μου εχω δει φώτο σου αλλά από όσα γράφεις έχω καταλάβει ότι είσαι ένας μέσος καθημερινός άνθρωπος σαν την πλειοψηφία των ανθρώπων εκεί έξω.Και αυτές που μου είχες στείλει στην φώτο για να δω τα γούστα σου,δεν είναι εξωπραγματικές.Απλά εσύ δεν ξέρεις τι ακριβώς σου φταίει και γιαυτό αποτυγχάνεις και βασανίζεσαι.
    Ούτε όμως και μέτριες,να το ξεκαθαρίσουμε.