Ναι όντως την λατρεύω αυτή την παιδική ταινία περνάει πολλά μηνύματα στα παιδάκια μας !
Όταν βρω πως βάζουν τραγούδια θα σου βάζω και εγω κάποια αγαπημένα μου αν θέλεις και εσυ φυσικά .
Printable View
Το άκουσα το τραγούδι σου Κύκνε , σου ταιριάζει είναι η αλήθεια :)
Να βγαίνεις κορίτσι μου και να απασχολείσαι και να δημιουργείς μην πέφτεις στην αδράνεια.
Όσο για τη συζητησούλα που γίνεται πάλι για τη θρησκεία... Δεν καταλαβαίνω γιατί πρεπει να χωνόμαστε σε ΚΑΘΕ θεμα για να σχολιάσουμε ποιος πιστεύει και ποιος καταπιέζεται. Νομίζω είναι ωριμότητα να αφήνουμε τον αλλο να διαλέγει τον δρόμο του κάποιες φορες.
Προσπαθώ να βγαίνω αλλά τις τελευταίες μέρες δεν έχω πολύ όρεξη... Θα δω πως θα το φτιάξω...
Τώρα για τη θρησκεία, εμένα μου φαίνεται παράξενος ο ισχυρισμός της καταπίεσης σε μια χώρα που υπάρχει ανεξιθρησκεία... Όποιος δεν θέλει ας μην πάει στην εκκλησία π.χ. τόσο απλό είναι... End of story (δεν το λέω για 'σενα αλλά για να μην γίνει κι αυτό το θέμα μπάχαλο)... Εδώ είναι η δική μου γωνιά...
Αν πάρεις το σκυλούνι για παρέα και βγείτε καμια βολτα?
Ειχα μια ελπίδα να νιώσεις καλύτερα τωρα με τη ζεστη γιατί μας είχε φαει τη ψυχούλα με τη συννεφιά. Έγινε και ο χαμος με τους φιλάθλους... Πότε θα ξεσηκώσεις τους φίλους σου για καφέδες ? ;)
Συμφωνώ με τις εκκλησίες, εμένα προσωπικά δεν με μάλωσε κανένας που δεν παω να προσευχηθώ. Καθένας διαλέγει μόνος του.
Είχα βγει νωρίτερα, όχι με το σκυλούνι αλλά είχα πάει να ταϊσω και να νταντέψω κάτι γατιά της περιοχής κι αυτό είχε ως ένα βαθμό θετική επίδραση πάνω μου... Απλώς σήμερα, δεν ξέρω γιατί, έχω ένα τρέμουλο από την ώρα που σηκώθηκα κι αν δεν περάσει δεν θα είμαι καλή παρέα... Ίσως να είναι άγχος γιατί έχω να κάνω κάποιες δουλειές...
Να την ξαναδεις αξιζει !
Πάντα ήρεμα , η ηρεμία η αγάπη και ο έρωτας ειναι δικά μου κομμάτια δεν μπορώ να ακούσω κατι άλλο .
Εμαθα επιτέλους και ελπίζω να σου αρεσει ,το ακούμε πλέον συνέχεια και έμενα με ταξιδεύει φέρνοντας μου υπέροχες καταστάσεις στο μυαλό που θέλω να ξαναζήσω
https://www.youtube.com/watch?v=-XyLecY2JyE
Καλημέρα HarleyQuinn!
Άστα να πάνε... Δεν ξέρω για 'σενα αλλά εγώ τουλάχιστον άδικα ταλαιπωρούμαι μαζί της αφού δεν με βλέπω πια να κάνω παιδιά ελλείψει συντρόφου... Οπότε τζάμπα προβλήματα μου φέρνει...
Προσπαθώ να κάνω υπομονή αλλά θέλω να τα λέω το πως νιώθω... Με βοηθάει, το κάνει λιγότερο δύσκολο...
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες και ειμαστε μαζι σε όλο αυτό ,αλλα εδώ μέσα δεν μιλάς σε αυτούς ,μιλάς σε ανθρώπους που δεν έχουν πειράξει κανέναν και απλά θέλουν να πιστευιυν κάπου .
Εκει είναι το θεμα και οχι σε αυτό που αναφέρεις .
Ολο έχουμε θυμο γι αυτα που αναφέρεις να το ξερεις !
Κάποιοι σημερινοί ρασοφόροι ειναι οτι πιο ελεεινό εχει υπάρξει στην ιστορία της .Ούτε να τους βλέπουμε δεν θελουμε .
Επιτιθεστε ουσιαστικα σε λαθος ανθρωπους που αν καθισουμε και συζητησουμε συμφωνουμε μαζι σου σε αυτο το θεμα .
Άνθρωπε μου, εσύ που είσαι τόσο σωστός καταλαβαίνεις ότι σ' αυτό το θέμα επιτίθεσαι σε άνθρωπο με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα κι όχι σε κακοποιητή παιδιών ή μπα; Σε παρακαλώ, άδειασε μου τη γωνιά όπως άδειασα κι εγώ τη δικιά σου γιατί με κάνεις να νιώθω ακόμα χειρότερα...
Παιδιά, στους υπόλοιπους θ' απαντήσω αργότερα 1ον γιατί σήμερα σηκώθηκα με ακόμα πιο έντονο τρέμουλο και 2ον λέω να βγω αργότερα για κάνα καφέ μπας και συνέλθω λίγο, έχω μέρες να βγω έξω...
Καλημέρα Σπουργίτι...
Ευχαριστώ για το σοκολατάκι! :p
Τελικά απ' ότι φαίνεται θ' αργήσω να βγω, οπότε είπα ν' απαντήσω...
Από αυτά που μου προτείνεις, πιο πιθανό να τα καταφέρω μου φαίνεται το διάβασμα γιατί παλιά διάβαζα πολύ... Κάποια στιγμή το άφησα, ίσως το ξαναδοκιμάσω... Θα κάνω μια προσπάθεια μόλις περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες που φέρνουν τα πάνω κάτω... Μου ήρθε σήμερα η περίοδος και νιώθω ακόμα χειρότερα...
Δεν υπάρχει καμία επίθεση αλλά ελεύθερη έκφραση. Τώρα αν κάποιοι θίγονται ή ενοχλούνται ξυδακι. Δεν επιβάλλω καμιά γνώμη όπως κάνει η θρησκεία σας.
Ωραία, αφού δεν σέβεσαι ούτε τα προβλήματα των άλλων ούτε το ότι σου ζητάνε κάτι ευγενικά, ας αποφασίσει η διαχείριση ποιο είναι το σωστό και να δούμε τότε ποιος θα πιει ξυδάκι... Άντε γιατί πολλή υπομονή κάναμε με την άθλια κι επιθετική και προσβλητική συμπεριφορά σου!
Στο δικό μου θέμα γράφεις τις μπούρδες και τις κακίες σου... Ή φεύγεις όπως έφυγα εγώ από το δικό σου ή θ' αναλάβει η διαχείριση... Σε φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης γράφεις, εδώ μπαίνουν άνθρωποι με προβλήματα... Ακόμα και παραισθήσεις να είχα, είμαι στο σωστό μέρος... Αν εσύ είσαι υγιής μπράβο αλλά υπάρχουν κι άνθρωποι άρρωστοι και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τους προκαλείς κι άλλα προβλήματα... Κάτι είχα πει ότι το θέμα σου μου προκαλεί ψυχική οδύνη γι' αυτό και σας παράτησα όλους στην πλάνη σας, ε δεν θα μου προκαλέσεις άλλη οδύνη κι εδώ που είναι η δική μου γωνιά! Τέλος!
Κυκνε ηρεμησεεε
Ξέρω ότι το λες για καλό αλλά δεν μπορώ να ηρεμήσω Τσούφη όταν δέχομαι κι εγώ ανάμεσα σε άλλους επίθεση... Αλλά μερικοί δεν σέβονται ότι έστω αυτή την ψυχική ηρεμία την διατηρώ με νύχια και με δόντια... Αλλά δεν θα τους κάνω τη χάρη να διαπράξω κι άλλη αμαρτία... Ας αποφασίσουν οι αρμόδιοι τι πρέπει να γίνει...
Άσε κυκνε πήγα έκανα μαγνητική που Μ έδωσε ο ορθοπεδικός άλλου πονούσα άλλο σημείο με έδωσε να κάνω και άκρη δν βγάζω δυστυχώς έχω και την μέση Μ που με σκοτώνει από μέσα μμλεω να κάνω την μέση Μ να φύγει το ένα πρόβλημα και μετά ανχωνομαι και λέω θα βρω τι έχω που με ενοχλεί ποτέ η θα μείνω πάντα έτσι?και με παίρνει από κατω
Από το στόμα σ και στου Θεού το αυτί...γτ έπεσα σε Μ....α θα πάω σε έναν ορθοπεδικό στο ΙΚΑ Τούμπας 18 Ιουνίου κλείνω 6 μήνες ταλαιπωρίας χωρίς να ξέρω από τι έχω κάνει 2 μαγνητικές άνω κάτω κοιλίας μια αξονική άνω κάτω κοιλίας και την μαγνητική του ορθοπεδικού και άκρη μηδέν ο χειρουργός Μ πιστεύει ότι είναι από την μέση αλλά όταν με έπιασε ο πόνος η μέση δν με ενοχλούσε τότε τα σκέφτομαι όλα αυτά και λέω μακάρι να πέθαινα από το ταλαιπωριεμαι
Ξέρω πως είναι να νιώθεις απελπισία ώστε να σκέφτεσαι ακόμα και το θάνατο αλλά είναι κρίμα...
Πάνε και στον άλλο γιατρό να δεις τι θα σου πει, δεν μπορεί, θα βρεθεί λύση... Η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ... Κουράγιο...
Συγγνώμη αλλά πρέπει να κλείσω τώρα γιατί ανακατεύεται το στομάχι μου, πρέπει να ξαπλώσω... Αν θέλεις γράψε μου οτιδήποτε άλλο θέλεις και θα το δω αύριο...
Καλό βράδυ μιλάμε αύριο πάλι καλή δυναμη
Καλημέρα παιδιά...
Ετσι! κανείς και ειμαστε όλοι σε αυτό .
Δυστυχώς κάποιοι όμως δεν έχουν μετρό και κάνουν επίθεση και σε ανθρώπους οπως εμείς .
Για ακόμη μια φορά θα πω λυπάμαι και πριν ήμουν σε θέμα που μελη βρίζουν κάνουν επίθεση και δεν υπάρχει έλεγχος απο τη διαχείριση .
Τελικα που γράφτηκα ;
Εδω μας είπαν βλαμμένους εμενα και ένα άλλο μέλος και μάλιστα συνεχίζουν να γελούν και τα μηνύματα υπάρχουν χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ .
Καλημερα !
Για να προσέξει η διαχείριση τα προσβλητικά μηνύματα, πρέπει να τα κάνεις αναφορά... Από ένα τριγωνάκι που έχει κάτω από κάθε μήνυμα... Δεν μπορούν να διαβάζουν όλα τα μηνύματα με τόσο όγκο...
Από εκεί και πέρα, δεν θέλω ν' ασχοληθώ άλλο... Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι... Αυτό τα λέει όλα... Τι περιμένεις από ανθρώπους που θεωρούν κακό να είναι κάποιος φιλήσυχος; Σε παρακαλώ, ας μην συζητήσουμε άλλο αυτό το θέμα... Αρκετά προβλήματα έχω για ν' ασχολούμαι μ' αυτούς...
Δεν το ήξερα θα το κάνω
Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση ,κατάλαβα πως .
Να σου πω διαβάζω πολλά και ειπα δεν με νοιάζει όπως λες και εσυ έχουμε τα δικά μας και ειδικά εδω μέσα θα μιλάμε μεταξυ μας γιατί λυπάμαι που θα το πω εδώ μεσα εχει ψυχιατρικές παθήσεις,ειδα και παραλήρημα .
Ας τα βρουν με τον ψυχολόγο τους εμεις εδω ειμαστε .
Ειμαι εδω να λέμε τα δικα μας ,εύχομαι να εισαι καλύτερα σήμερα !