Είναι κανείς εδώ; - Page 275
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 275 of 323 FirstFirst ... 175225265273274275276277285 ... LastLast
Results 4,111 to 4,125 of 4834
    Senior Member
    Άσε κυκνε πήγα έκανα μαγνητική που Μ έδωσε ο ορθοπεδικός άλλου πονούσα άλλο σημείο με έδωσε να κάνω και άκρη δν βγάζω δυστυχώς έχω και την μέση Μ που με σκοτώνει από μέσα μμλεω να κάνω την μέση Μ να φύγει το ένα πρόβλημα και μετά ανχωνομαι και λέω θα βρω τι έχω που με ενοχλεί ποτέ η θα μείνω πάντα έτσι?και με παίρνει από κατω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Άσε κυκνε πήγα έκανα μαγνητική που Μ έδωσε ο ορθοπεδικός άλλου πονούσα άλλο σημείο με έδωσε να κάνω και άκρη δν βγάζω δυστυχώς έχω και την μέση Μ που με σκοτώνει από μέσα μμλεω να κάνω την μέση Μ να φύγει το ένα πρόβλημα και μετά ανχωνομαι και λέω θα βρω τι έχω που με ενοχλεί ποτέ η θα μείνω πάντα έτσι?και με παίρνει από κατω
    Νέο παιδί είσαι, δεν θα μείνεις πάντα έτσι...
    Ο γιατρός σου γιατί σου έδωσε να κάνεις άλλο σημείο; Να τον ρωτήσεις... Μήπως πρέπει να πάρεις και δεύτερη γνώμη;
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Από το στόμα σ και στου Θεού το αυτί...γτ έπεσα σε Μ....α θα πάω σε έναν ορθοπεδικό στο ΙΚΑ Τούμπας 18 Ιουνίου κλείνω 6 μήνες ταλαιπωρίας χωρίς να ξέρω από τι έχω κάνει 2 μαγνητικές άνω κάτω κοιλίας μια αξονική άνω κάτω κοιλίας και την μαγνητική του ορθοπεδικού και άκρη μηδέν ο χειρουργός Μ πιστεύει ότι είναι από την μέση αλλά όταν με έπιασε ο πόνος η μέση δν με ενοχλούσε τότε τα σκέφτομαι όλα αυτά και λέω μακάρι να πέθαινα από το ταλαιπωριεμαι

Senior Member
    Από το στόμα σ και στου Θεού το αυτί...γτ έπεσα σε Μ....α θα πάω σε έναν ορθοπεδικό στο ΙΚΑ Τούμπας 18 Ιουνίου κλείνω 6 μήνες ταλαιπωρίας χωρίς να ξέρω από τι έχω κάνει 2 μαγνητικές άνω κάτω κοιλίας μια αξονική άνω κάτω κοιλίας και την μαγνητική του ορθοπεδικού και άκρη μηδέν ο χειρουργός Μ πιστεύει ότι είναι από την μέση αλλά όταν με έπιασε ο πόνος η μέση δν με ενοχλούσε τότε τα σκέφτομαι όλα αυτά και λέω μακάρι να πέθαινα από το ταλαιπωριεμαι
    Ξέρω πως είναι να νιώθεις απελπισία ώστε να σκέφτεσαι ακόμα και το θάνατο αλλά είναι κρίμα...

Πάνε και στον άλλο γιατρό να δεις τι θα σου πει, δεν μπορεί, θα βρεθεί λύση... Η επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο πολύ... Κουράγιο...

Συγγνώμη αλλά πρέπει να κλείσω τώρα γιατί ανακατεύεται το στομάχι μου, πρέπει να ξαπλώσω... Αν θέλεις γράψε μου οτιδήποτε άλλο θέλεις και θα το δω αύριο...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καλό βράδυ μιλάμε αύριο πάλι καλή δυναμη

Senior Member
    Καλό βράδυ μιλάμε αύριο πάλι καλή δυναμη
    Καλό βράδυ...

Senior Member
    Καλημέρα παιδιά...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post

Καλημέρα...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, τα είπες όπως ακριβώς είναι τα πράγματα...

Κανείς μας δεν υποστηρίζει βιαστές παπάδες κλπ...
    Ετσι! κανείς και ειμαστε όλοι σε αυτό .
    Δυστυχώς κάποιοι όμως δεν έχουν μετρό και κάνουν επίθεση και σε ανθρώπους οπως εμείς .
    Για ακόμη μια φορά θα πω λυπάμαι και πριν ήμουν σε θέμα που μελη βρίζουν κάνουν επίθεση και δεν υπάρχει έλεγχος απο τη διαχείριση .
    Τελικα που γράφτηκα ;
    Εδω μας είπαν βλαμμένους εμενα και ένα άλλο μέλος και μάλιστα συνεχίζουν να γελούν και τα μηνύματα υπάρχουν χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ .

Καλημερα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Ετσι! κανείς και ειμαστε όλοι σε αυτό .
    Δυστυχώς κάποιοι όμως δεν έχουν μετρό και κάνουν επίθεση και σε ανθρώπους οπως εμείς .
    Για ακόμη μια φορά θα πω λυπάμαι και πριν ήμουν σε θέμα που μελη βρίζουν κάνουν επίθεση και δεν υπάρχει έλεγχος απο τη διαχείριση .
    Τελικα που γράφτηκα ;
    Εδω μας είπαν βλαμμένους εμενα και ένα άλλο μέλος και μάλιστα συνεχίζουν να γελούν και τα μηνύματα υπάρχουν χωρίς να έχουμε μιλήσει ποτέ .

Καλημερα !
    Για να προσέξει η διαχείριση τα προσβλητικά μηνύματα, πρέπει να τα κάνεις αναφορά... Από ένα τριγωνάκι που έχει κάτω από κάθε μήνυμα... Δεν μπορούν να διαβάζουν όλα τα μηνύματα με τόσο όγκο...

Από εκεί και πέρα, δεν θέλω ν' ασχοληθώ άλλο... Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι... Αυτό τα λέει όλα... Τι περιμένεις από ανθρώπους που θεωρούν κακό να είναι κάποιος φιλήσυχος; Σε παρακαλώ, ας μην συζητήσουμε άλλο αυτό το θέμα... Αρκετά προβλήματα έχω για ν' ασχολούμαι μ' αυτούς...

Banned
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Για να προσέξει η διαχείριση τα προσβλητικά μηνύματα, πρέπει να τα κάνεις αναφορά... Από ένα τριγωνάκι που έχει κάτω από κάθε μήνυμα... Δεν μπορούν να διαβάζουν όλα τα μηνύματα με τόσο όγκο...

Από εκεί και πέρα, δεν θέλω ν' ασχοληθώ άλλο... Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι... Αυτό τα λέει όλα... Τι περιμένεις από ανθρώπους που θεωρούν κακό να είναι κάποιος φιλήσυχος; Σε παρακαλώ, ας μην συζητήσουμε άλλο αυτό το θέμα... Αρκετά προβλήματα έχω για ν' ασχολούμαι μ' αυτούς...
    Δεν το ήξερα θα το κάνω
    Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση ,κατάλαβα πως .
    Να σου πω διαβάζω πολλά και ειπα δεν με νοιάζει όπως λες και εσυ έχουμε τα δικά μας και ειδικά εδω μέσα θα μιλάμε μεταξυ μας γιατί λυπάμαι που θα το πω εδώ μεσα εχει ψυχιατρικές παθήσεις,ειδα και παραλήρημα .
    Ας τα βρουν με τον ψυχολόγο τους εμεις εδω ειμαστε .

Ειμαι εδω να λέμε τα δικα μας ,εύχομαι να εισαι καλύτερα σήμερα !

Senior Member
    Quote Originally Posted by nemo View Post
    Δεν το ήξερα θα το κάνω
    Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση ,κατάλαβα πως .
    Να σου πω διαβάζω πολλά και ειπα δεν με νοιάζει όπως λες και εσυ έχουμε τα δικά μας και ειδικά εδω μέσα θα μιλάμε μεταξυ μας γιατί λυπάμαι που θα το πω εδώ μεσα εχει ψυχιατρικές παθήσεις,ειδα και παραλήρημα .
    Ας τα βρουν με τον ψυχολόγο τους εμεις εδω ειμαστε .

Ειμαι εδω να λέμε τα δικα μας ,εύχομαι να εισαι καλύτερα σήμερα !
    Είμαι λίγο καλύτερα, σ' ευχαριστώ...

Λογικό είναι να έχει ψυχιατρικές παθήσεις εδώ αφού είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης... Κι η κατάθλιψη που έχω εγώ ψυχιατρική πάθηση είναι...

Τι έγινε πάλι ρε παιδιά τι έχασα?

Καλημέρα Κύκνε!

Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Κάπου έχεις μπερδευτεί μου φαίνεται.. Οι θρησκευόμενοι άνθρωποι το ιερατείο και όλο αυτό το σύστημα είναι αυτό που ενοχλεί εμάς και όχι εμείς αυτούς.
    Είναι αυτοί που κακοποιούν ανήλικα παιδιά από έξι χρονών με όλες αυτές τις ανοησίες (και όχι μόνο πνευματικά).. Είναι αυτοί που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου χωρίς να τους το έχουμε ζητήσει, και ασκούν απίστευτη βία στην κοινωνία.. Προφανώς λοιπόν μας επηρεάζει και μας προσβάλει πρακτικά.. Οπότε είναι λογικό να τους κριτικάρουμε και να τους στηλιτεύουμε ανελέητα... αλλά και για όλα αυτά τα άπειρα εγκλήματα που έχουνε κάνει κατά της ανθρωπότητας.
    Τσουκ. Δεν έχω μπερδευτεί.
    Πού σε βρίσκουν εσένα να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου? Εμένα δε με βρισκουν παπάδες προσωπικά, ούτε μου μιλάνε.

Τι σχέση εχουν οι παπάδες που βιάζουν ανήλικα με το θέμα της Κύκνου ?

Απλά βρήκες κάπου να βγάλεις νευράκια Τομμορέλε, ισως επειδή δε σου φτάνουν τα θρησκευτικά θέματα που άνοιξες

Δε θα μείνεις πάντα έτσι Τσούφη, βρες αλλο γιατρό γιατί δεν βλεπω να βγάζεις άκρη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Δε θα μείνεις πάντα έτσι Τσούφη, βρες αλλο γιατρό γιατί δεν βλεπω να βγάζεις άκρη.
    Άστα να πάνε είναι πολύ χαλια