Originally Posted by
blackbird
Έχεις δίκαιο. Αυτό κάνω και συνέρχομαι. Άσε που σκέφτηκα να μοιραστώ τις σκέψεις μου και πριν καν το κάνω είπα "αν εσύ διάβαζες αυτό το κείμενο από άλλο μέλος, τι θα απαντούσες;". Και είχα πάρει ήδη την απάντησή μου. Τις απαντήσεις πάντα τις ξέρουμε. Απλά το μυαλό κάνει περίεργα παιχνίδια και πρέπει να του δίνουμε την κατάλληλη τροφή για να προχωράμε μπροστά.
Ολοι το ζουμε ακριβως!!!!!το εχω πει και εγω πολλες φορες εδω μεσα, πως γινεται να λεμε πραγματα και οταν ειμαστε εμεις μεσα στο προβλημα να τα ξεχναμε και να μην τα εφαρμοζουμε ???
Ειπα μυαλο ειναι αυτο παιχνιδια κανει !!!!!!!!
Δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς έγινε. Λένε πως δεν υπήρξε καν ερωτικό τρίγωνο. Μπορεί να μην είχαν καν σχέση. Αλλά και σχέση να είχαν και να τις κορόιδευε, δεν φταίει αυτός επειδή η άλλη είναι ψυχοπαθής. (Ελπίζω να μην έχω επιπτώσεις που αναφέρω αυτή την λέξη, ε; :p). Τόσοι άνθρωποι έχουν παράνομο δεσμό. Αν η άλλη είναι τρελαμένη και φτάνει στο ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν φταίει ο άνθρωπος. Το να ρίξεις βιτριόλι είναι έγκλημα. Το να απατήσεις όμως και το να κοροϊδέψεις (που δεν ξέρουμε καν αν ισχύει), όχι.