Results 1,546 to 1,560 of 3862
Thread: ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ?
-
11-06-2020, 13:11 #1546
Αυτή τη τακτική που χρησιμοποίησε η συγκεκριμένη είναι τακτική των γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες για αυτό και το βιτριόλι το λένε το υγρό της αντιζηλίας. Δεν την δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, εγώ αν ήμουν δικαστής θα της έριχνα ισόβια γιατί οι χημικές συστάσεις είναι το πεδίο σπουδών μου και αντιλαμβάνομαι τις βασανιστικές επιπτώσεις που έχει στον ανθρώπινο οργανισμό. Πάντως θεωρώ πως και το κράτος έχει ευθύνη, γιατί δεν μπορεί τώρα ένα υγρό που δεν χρειάζεται ο πολίτης στην καθημερινότητα του, να κυκλοφορεί ελεύθερα στην αγορά σε διάφορες συγκεντρώσεις και να μπορεί να το αγοράσει ο οποιοσδήποτε.
- 11-06-2020, 13:14 #1547
ntinti να ξέρεις πως και εγώ κάποιες συμπεριφορές ακραίες του στυλ οι γυναίκες είναι έτσι, είναι αλλιώς όπως και για τους άνδρες για εμένα είναι καταδικαστέες και θεωρώ πως όποιοι καλλιεργούν τέτοιες απόψεις χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη.
11-06-2020, 13:23 #1548ntintiGuestΈχεις δίκιο ως προς την διάθεση του γιατί το παρελθόν μας έχει δώσει ουκ ολίγα παραδείγματα παρομοίων περιπτώσεων και ακόμα συνεχίζεται η ελεύθερη προμήθεια του.....
Τωρα τι σημασια εχει τι ποινη θα φαει ...
Εχει καταστρεψει τη ζωη μια πανεμορφης νεας κοπελας που οτι και να εκανε οι πραξεις τις επιβαρυναν μονο εκεινη και κανεναν αλλων......
Δεν προλαβα απο χθες να δω ειδησεις για να ξερω το κινητρο της......
Το μονο που να ευχηθουμε να ειναι το τελευταιο θυμα και να μπορεσει να βγει απ ολο αυτο τον γολγοθα που την περιμενει δυνατη, οσο αυτο βεβαια ειναι εφικτο....
11-06-2020, 13:25 #1549
11-06-2020, 22:55 #1550
Έκανα πάρα πολύ περίεργες μαύρες σκέψεις σήμερα σε μια εντελώς άκυρη στιγμή σαν ήμουνα καλά κιόλας που ντρέπομαι και να τις γράψω. Η ζωή με έχει κουράσει. Θα ήταν ωραία να μην ξυπνούσα. Αλλά δεν είναι όπως τότε η φάση. Είμαι καλά. Δεν είμαι άρρωστη. Απλά κουράστηκα και είμαι μόλις 27.
12-06-2020, 09:08 #1551
12-06-2020, 11:04 #1552
σιγα να μην ειναι αρρωστημενεσ αφου υπαρχουν ολα καριοκεσ τατιανεσ κλπ θα καταλαβεισ οταν μεγαλωσεισ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
12-06-2020, 12:18 #1553ntintiGuestYπαρχουν μερες που σιγουρα δεν θα νοιώθουμε καλά, αλλα να σκέφτεσαι οτι είσαι μολις 27 χρονών υγιης και παλεύεις κάθε μέρα για το καλύτερο!
Ξερεις παλια πριν μπω σε ολο αυτο το λουκι δεν πιστευα στα βιβλια που κυκλοφορουν αυτοβελπτιωσεις και τονωσεις του ευατου μας....
Μολις ομως αρχισα να κανω πραξεις ολα αυτα που μεχρι χθες μου φαινοταν ¨γελοια¨αλλαξαν πολλα με το πως αιθανομαι!
Πλεον δεν με νοιαζουν πολλα πραγματα περαν απο την υγεια, σωματικη και ψυχικη ,την δικη μου και φυσικα και των ανθρωπων που θελω να ειναι στη ζωη μου.
Οποια κακια σκεψη κα ινα ερχεται μην την αφεινεις να καθεται στο μυαλο σου ουτε για ενα λεπτο ,προσπερασε την ,πιστεψε με βοηθαει!
12-06-2020, 12:25 #1554ntintiGuestΚαλησπερα!
Δεν νομιζω να υπαρχει νοημων ανθρωπος που να μην καταδικαζει τετοιες συμπεριφορες !
Οπως απορω πως ενα αντρας φτανει σε τετοιο σημειο δυο γυναικες ......Τι παιχνιδια θελησε να κανει και τις εφτασε ως εδω..
Ωρες ωρες αυτη η ματαιοδοξια και η υπεροψια που κουβαλανε καποιοι τους τυφλωνει και δεν βλεπουν που μπορουν να οδηγηθουν καποιες αρρωστες καταστασεις...
Μακαρι να βρεθει και αυτος γιατι ειναι συνυπευθυνος σε ολο αυτο....
12-06-2020, 13:46 #1555
Έχεις δίκαιο. Αυτό κάνω και συνέρχομαι. Άσε που σκέφτηκα να μοιραστώ τις σκέψεις μου και πριν καν το κάνω είπα "αν εσύ διάβαζες αυτό το κείμενο από άλλο μέλος, τι θα απαντούσες;". Και είχα πάρει ήδη την απάντησή μου. Τις απαντήσεις πάντα τις ξέρουμε. Απλά το μυαλό κάνει περίεργα παιχνίδια και πρέπει να του δίνουμε την κατάλληλη τροφή για να προχωράμε μπροστά.
Δεν ξέρουμε ακόμα τι ακριβώς έγινε. Λένε πως δεν υπήρξε καν ερωτικό τρίγωνο. Μπορεί να μην είχαν καν σχέση. Αλλά και σχέση να είχαν και να τις κορόιδευε, δεν φταίει αυτός επειδή η άλλη είναι ψυχοπαθής. (Ελπίζω να μην έχω επιπτώσεις που αναφέρω αυτή την λέξη, ε;). Τόσοι άνθρωποι έχουν παράνομο δεσμό. Αν η άλλη είναι τρελαμένη και φτάνει στο ΕΓΚΛΗΜΑ, δεν φταίει ο άνθρωπος. Το να ρίξεις βιτριόλι είναι έγκλημα. Το να απατήσεις όμως και το να κοροϊδέψεις (που δεν ξέρουμε καν αν ισχύει), όχι.
12-06-2020, 14:07 #1556ntintiGuestΓια εμενα εχει μεριδιο ευθυνης και επιμενω σε αυτο αν παιζει κατι τετοιο...
Δεν μπορει να κουβαλαει ολα αυτα η αλλη στο κεφαλι της και εσυ να μην εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται ...τοτε μιλαμε για τελειως διαοφερετικο τυπο ανθρωπου....
Ενα τετοιο αρρωστημενο μυαλο σιγουρα ειχε δωσει δειγματα δεν μπορει να ξυπνησε μια μερα και να το εκανε ....Ασε που μια τοσο καλα μελετημενη πραξη αλλα μετα μια τοσο επιπολαιοα εξελιξη (δηλ. να κρατησει ολα αυτα στο σπιτι της)εμενα κατι δεν μου κολλαει σε ολο αυτο...
Ειδωμεν ......
12-06-2020, 14:49 #1557
Έχουμε στο κεφάλι μας ότι οι ψυχοπαθείς είναι άνθρωποι πανέξυπνοι αλλά αυτό δεν ισχύει πάντα. Η ψυχοπαθολογία της την οδήγησε στο έγκλημα και η αρρωστημένη ζήλια. Αυτό δεν σημαίνει αυτόματα πως επειδή το έκανε και είναι άρρωστη, θα μπορούσε και να "ξεφύγει". Επίσης μην ξεχνάς ότι υπάρχουν serial killers που αν τους έβλεπες και τους γνώριζες στην προσωπική σου ζωή δεν θα φανταζόσουν ποτέ τι είναι ικανοί να κάνουν ή τι έχουν κάνει ήδη. Ένα πρόσφατο παράδειγμα. Ο "Ορέστης" της Κύπρου. Είναι άδικο να ρίχνουμε την ευθύνη σε λάθος άτομα.
Εδώ στο φόρουμ αν ανοίξεις θέματα θα δεις πως σε σχέσεις υπάρχουν ακόμα και απειλές όχι μόνο στο ίδιο το άτομο που εμπλέκεται στη σχέση αλλά και προς τους οικείους του. Τι θα πούμε σ' αυτό το άτομο; Αν γινόταν κάτι θα είχε μπλεξίματα με την αστυνομία επειδή ο σύντροφος είναι ψυχοπαθής; Και να έχει πάρει χαμπάρι κάποιος τι γίνεται, έχει το δικαίωμα του φόβου και της απομάκρυνσης ή απλά να υποθέσει πως δεν το εννοεί και δεν θα κάνει τίποτα, για να καθυσηχαστεί. Δεν μπορεί να εξισωθεί αυτό με το έγκλημα που έκανε η ψυχοπαθής με το βιτριόλη. Τα μόνα "μπλεξίματα" που θα μπορούσε να έχει με την αστυνομία θα ήταν μια απλή κατάθεση, για να καταλάβουν απλά το κίνητρο και τίποτα περισσότερο.
12-06-2020, 15:17 #1558
Τελικα η ιδεα μου για τατουαζ στο κεφαλι στα σημεια που υπαρχουν μαλλια δεν ηταν χαζη. Ειδα εναν νεαρο με ακριβως τετοιο τατουαζ και του πηγαινε. Μαλιστα ειχε και μια γκομενιτσα. Δεν ξερω ποση σημασια εχει να εχεις και στο υπολοιπο σωμα τατουαζ - αυτος ειχε, και πως σε κοιταει ο κοσμος οταν εισαι μονος σου. Εμενα μου εκαναν ανητικα σχολια για την καραφλα μου χτες.
12-06-2020, 15:22 #1559ntintiGuestΣυμμεριζομαι την αποψη σου 1000 τα εκατο και τα ξερω ολα αυτα ...
Μπορω να σου αναφερω και εγω ουκ ολιγα παραδειγματα .....
Σου ειπα ομως ειμαστε ακομα σε υποθεσεις(¨αν παιζει κατι τετοιο¨) ....υποθεσεις κανω εγω ,υποθεσεις κανεις και εσυ !
Να σου πω και ενα ακομα αν?
Που ξερουμε αν αυτη η κοπελα δεν ικανοποιησε καποια αρρωστημενη εκδικηση καποιου αλλου μονο και μονο επειδη εσυ ειπες οτι υπαρχουν ατομα που οδηγουνται απειλουμενα σε τετοιες πραξεις .....
Ας δουμε τι εγινε στην πραγματικοτητα, τι υποβαθρο υπηρχε για να οδηγηθει το ατομο σε αυτη τη πραξη και εκει πραγματικα θα φανει το μεριδιο της ευθυνης που του ανάλογή ,αν του αναλογει τελικα....
12-06-2020, 16:08 #1560