Είμαι λίγο καλύτερα, σ' ευχαριστώ...
Λογικό είναι να έχει ψυχιατρικές παθήσεις εδώ αφού είναι φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης... Κι η κατάθλιψη που έχω εγώ ψυχιατρική πάθηση είναι...
Printable View
Τι έγινε πάλι ρε παιδιά τι έχασα?
Καλημέρα Κύκνε! :)
Τσουκ. Δεν έχω μπερδευτεί.
Πού σε βρίσκουν εσένα να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου? Εμένα δε με βρισκουν παπάδες προσωπικά, ούτε μου μιλάνε.
Τι σχέση εχουν οι παπάδες που βιάζουν ανήλικα με το θέμα της Κύκνου ?
Απλά βρήκες κάπου να βγάλεις νευράκια Τομμορέλε, ισως επειδή δε σου φτάνουν τα θρησκευτικά θέματα που άνοιξες
:p
Επειδή εχω θέμα με γόνατο, σε καταλαβαίνω και συμφωνώ ότι μερικοί ορθοπαιδικοί δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πάρε δεύτερη και τρίτη γνώμη αν μπορεις και βρες και κανέναν φυσιοθεραπευτή για γνώμη. Θέλει τρεξιμο και είναι άπειρα ψυχοφθόρο αλλα υπάρχει λύση. Θα τη βρεις, απλά μη βουλιάξεις στην απελπισια και τα παρατήσεις
Δν τα πάραταω γτ δν δν μπορώ να δουλέψω αν δν τα λύσω την μέση Μ την δρομολόγιο το αλλο που με πονάει με έχει φάει την ζωή και την ψυχολογία....
Ούτε χώρο ούτε θέμα , αλλά δεν πειράζει. Τελος πάντων. Σήμερα έχει εξοντωτική ζέστη και αύριο χαράματα έχω ταξίδι με κτελ για μια δουλειά.
Σηκώνομαι να βάλω καμια σκούπα μην αφήσω το σπίτι χάλια.
Πως ήταν η μέρα σου? Έκανες τιποτα όμορφο?
Υ.Γ. Για τις θρησκευτικές διαφωνίες έφυγε η άσπεργκερ? Εχω καιρό να τη δω
Ωχ, κουράγιο για αύριο! Είναι μακρινό ταξίδι;
Σήμερα δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο αλλά χθες είχα βγει για καφέ σε μια καφετέρια δίπλα στη θάλασσα κι ήταν πολύ ωραία... Κι επειδή κι εδώ κάνει αρκετή ζέστη άρχισα να ψήνομαι για καμιά βουτιά... Επιπλέον ο γιατρός είπε ότι το κολύμπι θα βοηθήσει και στο χέρι μου...
Χαίρομαι που είσαι καλύτερο!
Όλα είναι ψυχιατρικες παθήσεις αλλά διαφέρουμε έχεις δίκιο.
Γι αυτο μίλησα για φαντασιώσεις, πολύ συχνό φαινόμενο κάποιοι να φαντασιωνονται η να νομίζουν ότι έχουν μαντικές ικανότητες ώστε να "μαντέψουνε" ποιος είσαι και τι ζωή έχεις!
Μακρυά μας ας είναι και ας κάνουν ότι θέλουν .
Να είσαι καλά και να προσεχεις .
Νομίζω ήμουν ξεκάθαρος περί πλύσεις εγκεφάλου.. Κατά τα άλλα μια χαρά χαλαρότατος είμαι, πιο χαλαρός πεθαίνεις χαχα.. Η αλήθεια είναι ότι τα παίρνω εύκολα όταν ακούω για θρησκείες και παπάδες.. Αυτή η χαζό χριστιανό ηθική με εκνευρίζει..Εσύ όταν ήσουν πιτσιρίκα δεν έκανες θρησκευτικά;.. θεωρείς ότι αυτό δεν είναι προσηλυτισμός;
Δεν με νοιάζει αν τα παίρνεις και τι σ' εκνευρίζει... Να τα κοιτάξεις τα νεύρα σου, δεν θα τα ξεσπάς όπου βρεις... Κι αν έχεις τραύματα από την παιδική σου ηλικία να πας να σε δει γιατρός... Βγαίνεις πάλι εκτός θέματος, εδώ μιλάμε για τα δικά μου προβλήματα... Τράβα στη γωνιά σου να γράφεις τις αρλούμπες σου...
Φίλε χαλάρωσε μια φορά ήρθα στο νήμα σου, έκανα ένα σχόλιο και το έκανες ολόκληρο θέμα.. Ούτε έβρισα ούτε επιτέθηκα σε κάποιον..Μήπως πρέπει να ηρεμήσεις λίγο;; λέω εγώ τώρα..
Πόσες φορές έχεις έρθει στη θεούσα και έχεις σχολιάσει; ΑΠΕΙΡΕΣ.. αν και έχω επανειλημμένα δηλώσει μην ασχολείσαι αφού ταράζεσαι, εσύ εκεί.. Μάλλον έπαιρνες κάποια ευχαρίστηση στο να μας τη σπάτε.. και εσύ και η εν χριστώ αδερφή.. αλλιώς δεν εξηγείτε.
Καμία σχέση αλλά δεν με νοιάζει τι πιστεύεις... Ο λόγος που ερχόμουν ήταν ότι άνοιξες ένα θέμα γεμάτο επιθετικότητα και συκοφαντίες αλλά τι κάθομαι και σου λέω τώρα, σιγά μην καταλάβεις... Για άτομα πέρα του εαυτού μου δεν μπορώ να μιλήσω...
Εκτός βέβαια κι αν έρχεσαι εδώ σαν μια μορφή εκδίκησης, αν ναι, δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο... Τα λένε όλα οι προθέσεις σου... Τώρα δεν με αφήνεις στην ησυχία μου λέω εγώ; Έτσι μόνο θα ηρεμήσω...
Αν το πας έτσι κι εγώ μπορώ άνετα να χλευάζω ανθρώπους που διαβάζουν κάτι άτομα που τα ξέρει μόνο η μάνα τους και αν... Αλλά βλέπω εσύ εκεί επιμένεις... Μετά να μην παραπονιέσαι αν σε ξεστείλουν από το φόρουμ, το ζητάει ο οργανισμός σου... Και κλείνοντας είστε ψεύτες κι εσύ και οι όμοιοι σου και δεν ξέρετε τι σας γίνεται... Ψεύτες και αναρχικοί που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να καταστρέφετε...
Άντε γεια τώρα...
Παιδιά ηρεμήσετε είναι κρίμα να χαλιομαστε και εδώ μεσα
Ο χλευασμός είναι το λιγότερο. Να πληρώσετε εσείς τους παπάδες σας, να τους πάρετε σπίτια σας, να ανοίξετε κανά βιβλίο μπας και ξεστραβωθείτε, αν και δε το βλέπω..
Έτσι νομίζεις εσύ... Καταρχήν, προσωπικά δεν σου ζήτησα λεφτά.... Και σιγά μην πάρω να διαβάσω τον Μπακούνιν που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του... Να διαβάσεις εσύ την Βίβλο να ξεστραβωθείς και τότε τα λέμε... Μέχρι τότε, δεν απαντάω σε κανένα άλλο μήνυμα σου...
Έτσι εκδηλώσου δείξε μας τη χριστιανική σου αγάπη.. Το να μιλάνε οι θρησκοι για μυαλό και σκέψη το λες και αστείο
Λοιπόν, στο θέμα μας... Με έχει πιάσει από χθες κάτι λίγο παράξενο... Είναι κάποιες στιγμές που σκέφτομαι ότι αν μου συμβεί κάτι και δεν ξυπνήσω το πρωί τότε θα πάω όντως στην κόλαση... Κι από την μία αυτό με τρομάζει, από την άλλη όμως νιώθω πως δεν είμαι έτοιμη να πάω τόσο βιαστικά για εξομολόγηση... Δεν ξέρω τι να κάνω, μάλλον φταίει που είναι λεπτό το θέμα με τις απόπειρες αυτοκτονίας και με πονάει να το θυμάμαι γι' αυτό και διστάζω να το θίξω...
Τσούφη, για πες καμιά γνώμη... Σπουργίτι κι εσύ όταν το δεις... Θέλω να σε ρωτήσω κάτι, πιστεύεις ότι θα ξημερώσει η αποψινή νύχτα χωρίς άσχημα πράγματα;
Όταν λέω "άσχημα πράγματα" εννοώ ότι φοβάμαι μήπως πάθω κάτι και δεν ξυπνήσω το πρωί... Τώρα θα μου πεις αυτό δεν μπορεί κανείς να το ξέρει, τι γράφω κι εγώ, απλώς τα λέω μήπως και μειώσω την ένταση του φόβου...
Το είδα ότι θα μπεις για επέμβαση την Πέμπτη, καλά κατάλαβα;