Είναι κανείς εδώ; - Page 277
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 277 of 323 FirstFirst ... 177227267275276277278279287 ... LastLast
Results 4,141 to 4,155 of 4834
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εννοείται... Δεν θα ταράζομαι επιπλέον για πάρτη τους και για όποιον δεν καταλαβαίνει και δεν τον νοιάζει αρκεί να πει τα δικά του, ευτυχώς υπάρχει η διαχείριση... Μάλλον κάποιοι δεν έχουν καταλάβει σε τι χώρο βρίσκονται...
    Φίλε χαλάρωσε μια φορά ήρθα στο νήμα σου, έκανα ένα σχόλιο και το έκανες ολόκληρο θέμα.. Ούτε έβρισα ούτε επιτέθηκα σε κάποιον..Μήπως πρέπει να ηρεμήσεις λίγο;; λέω εγώ τώρα..
    Πόσες φορές έχεις έρθει στη θεούσα και έχεις σχολιάσει; ΑΠΕΙΡΕΣ.. αν και έχω επανειλημμένα δηλώσει μην ασχολείσαι αφού ταράζεσαι, εσύ εκεί.. Μάλλον έπαιρνες κάποια ευχαρίστηση στο να μας τη σπάτε.. και εσύ και η εν χριστώ αδερφή.. αλλιώς δεν εξηγείτε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Φίλε χαλάρωσε μια φορά ήρθα στο νήμα σου, έκανα ένα σχόλιο και το έκανες ολόκληρο θέμα.. Ούτε έβρισα ούτε επιτέθηκα σε κάποιον..Μήπως πρέπει να ηρεμήσεις λίγο;; λέω εγώ τώρα..
    Πόσες φορές έχεις έρθει στη θεούσα και έχεις σχολιάσει; ΑΠΕΙΡΕΣ.. αν και έχω επανειλημμένα δηλώσει μην ασχολείσαι αφού ταράζεσαι, εσύ εκεί.. Μάλλον έπαιρνες κάποια ευχαρίστηση στο να μας τη σπάτε.. και εσύ και η εν χριστώ αδερφή.. αλλιώς δεν εξηγείτε.
    Καμία σχέση αλλά δεν με νοιάζει τι πιστεύεις... Ο λόγος που ερχόμουν ήταν ότι άνοιξες ένα θέμα γεμάτο επιθετικότητα και συκοφαντίες αλλά τι κάθομαι και σου λέω τώρα, σιγά μην καταλάβεις... Για άτομα πέρα του εαυτού μου δεν μπορώ να μιλήσω...
    Εκτός βέβαια κι αν έρχεσαι εδώ σαν μια μορφή εκδίκησης, αν ναι, δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο... Τα λένε όλα οι προθέσεις σου... Τώρα δεν με αφήνεις στην ησυχία μου λέω εγώ; Έτσι μόνο θα ηρεμήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Καμία σχέση αλλά δεν με νοιάζει τι πιστεύεις... Ο λόγος που ερχόμουν ήταν ότι άνοιξες ένα θέμα γεμάτο επιθετικότητα και συκοφαντίες αλλά τι κάθομαι και σου λέω τώρα, σιγά μην καταλάβεις... Για άτομα πέρα του εαυτού μου δεν μπορώ να μιλήσω...
    Εκτός βέβαια κι αν έρχεσαι εδώ σαν μια μορφή εκδίκησης, αν ναι, δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο... Τα λένε όλα οι προθέσεις σου... Τώρα δεν με αφήνεις στην ησυχία μου λέω εγώ; Έτσι μόνο θα ηρεμήσω...
    Δεν μπορώ να χλευάζω έναν άνθρωπο δλδ που αντί να βράζει και να τρώει κάστανα, τα προσκυνά. Ήμαρτον χαχα

Senior Member
    Δεν μπορώ να χλευάζω έναν άνθρωπο δλδ που αντί να βράζει και να τρώει κάστανα, τα προσκυνά. Ήμαρτον χαχα
    Αν το πας έτσι κι εγώ μπορώ άνετα να χλευάζω ανθρώπους που διαβάζουν κάτι άτομα που τα ξέρει μόνο η μάνα τους και αν... Αλλά βλέπω εσύ εκεί επιμένεις... Μετά να μην παραπονιέσαι αν σε ξεστείλουν από το φόρουμ, το ζητάει ο οργανισμός σου... Και κλείνοντας είστε ψεύτες κι εσύ και οι όμοιοι σου και δεν ξέρετε τι σας γίνεται... Ψεύτες και αναρχικοί που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να καταστρέφετε...
    Άντε γεια τώρα...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Αν το πας έτσι κι εγώ μπορώ άνετα να χλευάζω ανθρώπους που διαβάζουν κάτι άτομα που τα ξέρει μόνο η μάνα τους και αν... Αλλά βλέπω εσύ εκεί επιμένεις... Μετά να μην παραπονιέσαι αν σε ξεστείλουν από το φόρουμ, το ζητάει ο οργανισμός σου... Και κλείνοντας είστε ψεύτες κι εσύ και οι όμοιοι σου και δεν ξέρετε τι σας γίνεται... Ψεύτες και αναρχικοί που το μόνο που ξέρετε να κάνετε είναι να καταστρέφετε...
    Άντε γεια τώρα...
    Καλέ ο θεός σου είπε να γυρνάς και το άλλο μάγουλο. Τι είναι αυτοί οι χαρακτηρισμοί;; ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ;; Αμαρτωλή.

Ναι μεγάλη δουλειά αν με διώξουν από το φλορουμ χαχα.. θα κλαίω με μαύρο δάκρυ.

Senior Member
    Παιδιά ηρεμήσετε είναι κρίμα να χαλιομαστε και εδώ μεσα

Senior Member
    Καλέ ο θεός σου είπε να γυρνάς και το άλλο μάγουλο. Τι είναι αυτοί οι χαρακτηρισμοί;; ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ;; Αμαρτωλή.
    Εσύ το Θεό μου να μην τον πιάνεις στο στόμα σου... Όσο για την κόλαση την έχω ήδη πιάσει τη θέση μου με τις απόπειρες γι' αυτό και θα ζητήσω συγχώρεση...

Senior Member
    Εσύ το Θεό μου να μην τον πιάνεις στο στόμα σου... Όσο για την κόλαση την έχω ήδη πιάσει τη θέση μου με τις απόπειρες γι' αυτό και θα ζητήσω συγχώρεση...
    Κυκνε ηρεμησεεε

Senior Member
    Ο χλευασμός είναι το λιγότερο. Να πληρώσετε εσείς τους παπάδες σας, να τους πάρετε σπίτια σας, να ανοίξετε κανά βιβλίο μπας και ξεστραβωθείτε, αν και δε το βλέπω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Κυκνε ηρεμησεεε
    Προσπαθώ Τσούφη αλλά είναι δύσκολο όταν ο απέναντι σου εκδηλώνει σαδιστική συμπεριφορά... Αλλά δεν θα του κάνω τη χάρη να πάω στην κόλαση εξαιτίας του, θα είναι κρίμα όταν έχω γλιτώσει από χειρότερα....

Καλησπέρα κιόλας... Εσύ πώς είσαι σήμερα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Tsoufis1989 View Post
    Παιδιά ηρεμήσετε είναι κρίμα να χαλιομαστε και εδώ μεσα
    Φίλε εγώ ήρεμος είμαι.. Άλλοι υποτροπιάζουν.

Senior Member
    Ο χλευασμός είναι το λιγότερο. Να πληρώσετε εσείς τους παπάδες σας, να τους πάρετε σπίτια σας, να ανοίξετε κανά βιβλίο μπας και ξεστραβωθείτε, αν και δε το βλέπω..
    Έτσι νομίζεις εσύ... Καταρχήν, προσωπικά δεν σου ζήτησα λεφτά.... Και σιγά μην πάρω να διαβάσω τον Μπακούνιν που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του... Να διαβάσεις εσύ την Βίβλο να ξεστραβωθείς και τότε τα λέμε... Μέχρι τότε, δεν απαντάω σε κανένα άλλο μήνυμα σου...

Senior Member
    Έτσι εκδηλώσου δείξε μας τη χριστιανική σου αγάπη.. Το να μιλάνε οι θρησκοι για μυαλό και σκέψη το λες και αστείο

Senior Member
    Πολύ πεσμένος πολλά προβλήματα την Πέμπτη μπαίνω για την μέση Μ να κάνω την αρχή εσύ πως είσαι?

Senior Member
    Μην δίνεις συνέχεια όλοι έχουμε τα προβλήματα μας και τα θέματα μας αν δν έχεις όρεξη άσε μας εδώ στην ησυχία μας όσο μπορεί να υπάρχει μέσα μας....