Σκέφτομαι πως μεταξύ άλλων έχω χάσει και το θράσος μου.
Printable View
Σκέφτομαι πως μεταξύ άλλων έχω χάσει και το θράσος μου.
Σκεφτομαι οτι πρεπει να πακεταρω ολα μου τα πραγματα και να τα χωρισω για την μετακομιση... πφφφ
Σκεφτομαι να βγαλω το seek and destroy & το Black to fade στην κιθαρα...
θα προτεινα το " am i evil??? :):)
Θέλω να πιω όλο το βόσπορο............!
σκεφτομαι οτι ημουν απλα ενα λευκο κουνελι με κοκκινα ματια και περιεργη σκεψη/συμπεριφορα. damn you nigga, υπαρχουν κι αλλα καλυτερα ζωα εκει εξω, καλυτεροι πιθηκοι, αρκουδες και κοαλα!
http://www.youtube.com/watch?v=qt8rMK8f19I Αγαπημενο!!!
αν δεν σκεφτομασταν θα ειμασταν πολυ πιο υγιεις..
δεν υπαρχει πιο δηλητηριωδες συναισθημα απο τον θυμο..
ξέρει κανείς πως κόβεται το κάπνισμα κατά τις νυχτερινές ώρες?
τελικά το κάπνισμα (και μιλώ για ένα τσιγάρο) κατά τη νύχτα, λίγο πριν τον ύπνο κάνει ζημιά. Ξυπνάς την άλλη μέρα νοιώθωντας ζαλάδες, τάση υπνηλίας και ζέστης στο σώμα. Τόχετε πάθει και σεις ή βρήκατε τρόπο να αποφεύγετε το κάπνισμα το βράδυ?
σκεφτομαι οτι η λεξη "παρτουζα" αποκτησε νεο νοημα. ετυχε και ξαναειδα τη μαγικη τετραδα χτες βραδυ, ιδιο σπιτι, ιδια παρεα, να βγαζουν τα ματια τους με τοση ανεση λες και δε συμβαινει τπτ. δεν ηταν κανεις παραπανω απο 25, ολα αυτα σε μια γειτονικη χωρα, ενω εδω ειμαστε officially μακακες και κυνηγαμε τη μια μονο που το παιζει δυσκολη λες κι αξιζει χρυσαφι, και να τη παρακαλαμε για δικια της ικανοποιηση.
Εγω σκεφτομαι γιατι ωρες ωρες μερικοι απορουν για τον ασχημο τροπο που τους φερονται καποιοι αλλοι...
Οτι ερχεται ο Σεπτεμβρης..... Δυσκολος μηνας κ ισως καθοριστικος για την δουλεια μου.... Αχ....Βαχ ...ωχ κ αμαν κ αμαν.................................
αυτο με απασχολει τελευταια και νιωθω σκατα. τιποτα δεν αρχισε ακομα, ομως ολα μοιαζουν τοσο τελειωμενα, και πρεπει να βρω τροπο να ξεκουμπιστω απο εδω. εστω μια δουλεια κι εγω, κατι να απασχολουμαι γαμω το θεο. και βλεπω τοσες ωραιες φατσες, ομως εκει εξω παιρνουν τ'αρχιδια μου, δε συγκινουμαι, η ζωη στην Αθηνα μου φαινεται λιγη ρε γμτ.
Φευγω... μαζευω τα πραγματα μου στην δουλεια .... ισως καταφερω να μπω ιντερνετ τις προσεχεις ημερες.
Χαρηκα για οσους γνωρισα και για τις κουβεντες που καναμε.
χαιρετω Γιωργής.
γεια σου Γιωργη!
Την ζωη σου εσυ την ομορφαινεις και οχι αλλοι. Οπου και να ζουμε, οτι και να κανουμε παντα πρεπει να κανουμε μερικους συμβιβασμους. Ο καθενας μπορει να βρει εναν τροπο εστω και μικρο ωστε να περναμε οσο μπορουμε ομορφα. Πρεπει να αρκεστουμε εστω και στα λιγα, αν δεν το κανουμε αυτο τοτε τα βλεπουμε ολα μαυρα και ετσι δεν εχουμε την δυναμη να αλλαξουμε την ζωη μας. Δεν φταιει μονο η Ελλαδα γι αυτο που νιωθεις αυτη την στιγμη αλλα κυριως εσυ.. Ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του! Οτι και να εχουμε, οτι και να μας εχει συμβει παντα πρεπει να βλεπουμε θετικα...
την ζωη δεν την ομορφαινουμε μονο εμεις..αλλα και το περιβαλλον μας,φιλοι οικογενεια εργασια κτλ,οσο και θετικος ανθρωπος να εισαι οταν κατι απο ολα αυτα δεν παει καλα ειναι ικανο να σε ριξει στα ταρταρα!οσο και θετικος ανθρωπος να εισαι αν δεν εχεις ανθρωπους διπλα σου να σε αγαπουν,κυριως να νιωθεις την αγαπη τους,οχι απλα να λενε σε αγαπω,τοτε πεφτεις στην μαυριλα και στο ΚΕΝΟ.
dora-agxos ευχαριστω για τη καλυψη.
με ψυχολογια loser δεν εκανε κανενας τπτ. στο ειπα κι εξω, πρεπει να μαθεις να βγαινεις απο πανω αν θελεις να εχεις περισσοτερα και να πας μπροστα για να μη σε κανουν οτι θελουν. η διπροσωπια ειναι ενας τροπος να το πετυχεις αυτο, υπαρχουν ομως και αλλοι πιο αμεσοι και ειλικρινεις. αν αρκεστεις στα λιγα, δε θα εχεις ποτε πιο πολλα! τα λιγα θα γινονται ολοενα και λιγοτερα, και τελικα καταληγεις στο τιποτα. φυσικα και η Ελλαδα φταιει για ολα, κανενας δε γεννηθηκε εχωντας το οτιδηποτε! το παρελθον και το περιβαλλον μας τα προκαλουν ολα! α και νομιζω εσυ δεν ησουν που ειπες να σε αφησω ησυχη ? γιαυτο και δε ξανασχολουμαι μαζι σου, σωστα ?
μαλλον εχεις καποιο προβλημα με τη μνημη σου τελικα, και δε ξερω που οφειλεται αυτο. μου ειχες πει ξεκαθαρα οτι θες να μεινεις μονη, ε και γιαυτο σε αφησα και ξεκοψα τελειως, σβηνωντας σε απο παντου. οπως και να χει, ξερεις το mail, το κινητο μου, μεχρι και που μενω, οποτε αν θελεις να μιλησεις μπορεις να μου στειλεις οπουδηποτε εκτος φορουμ!
Που είστε όλοι;
PS: Το Malboro στην Καλαμάτα βγαίνει; :p
Σκέφτομαι ότι πρέπει να σκέφτομαι ένα πράγμα τη φορά. Εύκολο να το ακούς, δύσκολο να το κάνεις. Φοβάμαι παιδιά, φοβάμαι πολύ..
σκεφτομαι ενα aquarium. κι αλλα αηδιαστικα fishy fishy things. και genki ακομα! επισης θυμαμαι τη φωνη του ταξιτζη "καλησπερα, που παμε?". και τη Joanna. και τελος σκεφτομαι τα νεα περιβαλλοντα που ξεπροβαλλουν.
Σκεφτομαι οτι ενε οτι δεν υπαρχει φιλια αναμεσα στους αντρες και τις γυναικες, αλλα μονο αναμεσα στα ατομα του ιδιου φυλου, αλλα εγω μονο το αντιθετο εχω διαπιστωσει στη ζωη μου.