Τι σκέφτεστε; - Page 277
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 277 of 1532 FirstFirst ... 1772272672752762772782792873273777771277 ... LastLast
Results 4,141 to 4,155 of 22967
    Quote Originally Posted by dora-agxos View Post
    δεν υπαρχει πιο δηλητηριωδες συναισθημα απο τον θυμο..
    δεν υπάρχει πιο δηλητηριωδες συναίσθημα από το να κρατάς το θυμό μέσα σου!
    γιάννης

τελικά το κάπνισμα (και μιλώ για ένα τσιγάρο) κατά τη νύχτα, λίγο πριν τον ύπνο κάνει ζημιά. Ξυπνάς την άλλη μέρα νοιώθωντας ζαλάδες, τάση υπνηλίας και ζέστης στο σώμα. Τόχετε πάθει και σεις ή βρήκατε τρόπο να αποφεύγετε το κάπνισμα το βράδυ?
    γιάννης

Banned
    σκεφτομαι οτι η λεξη "παρτουζα" αποκτησε νεο νοημα. ετυχε και ξαναειδα τη μαγικη τετραδα χτες βραδυ, ιδιο σπιτι, ιδια παρεα, να βγαζουν τα ματια τους με τοση ανεση λες και δε συμβαινει τπτ. δεν ηταν κανεις παραπανω απο 25, ολα αυτα σε μια γειτονικη χωρα, ενω εδω ειμαστε officially μακακες και κυνηγαμε τη μια μονο που το παιζει δυσκολη λες κι αξιζει χρυσαφι, και να τη παρακαλαμε για δικια της ικανοποιηση.

Senior Member
    Εγω σκεφτομαι γιατι ωρες ωρες μερικοι απορουν για τον ασχημο τροπο που τους φερονται καποιοι αλλοι...

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    ξέρει κανείς πως κόβεται το κάπνισμα κατά τις νυχτερινές ώρες?
    εγω εκανα ενα πακετο χτες μετα απο παρα πολυ καιρο!ηταν η μερα μου βλεπεις και ξυπνησα χαλια!θα πρεπει να κοιμασαι νωρις αν θες να μην καπνιζεις.

Οτι ερχεται ο Σεπτεμβρης..... Δυσκολος μηνας κ ισως καθοριστικος για την δουλεια μου.... Αχ....Βαχ ...ωχ κ αμαν κ αμαν.................................
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Banned
    Quote Originally Posted by πιεσμενη View Post
    Οτι ερχεται ο Σεπτεμβρης.....
    αυτο με απασχολει τελευταια και νιωθω σκατα. τιποτα δεν αρχισε ακομα, ομως ολα μοιαζουν τοσο τελειωμενα, και πρεπει να βρω τροπο να ξεκουμπιστω απο εδω. εστω μια δουλεια κι εγω, κατι να απασχολουμαι γαμω το θεο. και βλεπω τοσες ωραιες φατσες, ομως εκει εξω παιρνουν τ'αρχιδια μου, δε συγκινουμαι, η ζωη στην Αθηνα μου φαινεται λιγη ρε γμτ.

Senior Member
    In the bounders of nowhere , at the very edge of your eyelashes

Φευγω.

Φευγω... μαζευω τα πραγματα μου στην δουλεια .... ισως καταφερω να μπω ιντερνετ τις προσεχεις ημερες.
    Χαρηκα για οσους γνωρισα και για τις κουβεντες που καναμε.
    χαιρετω Γιωργής.
    Δωσε μου στα χειλη σου να πιω το αθανατο νερο

Banned
    γεια σου Γιωργη!

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο με απασχολει τελευταια και νιωθω σκατα. τιποτα δεν αρχισε ακομα, ομως ολα μοιαζουν τοσο τελειωμενα, και πρεπει να βρω τροπο να ξεκουμπιστω απο εδω. εστω μια δουλεια κι εγω, κατι να απασχολουμαι γαμω το θεο. και βλεπω τοσες ωραιες φατσες, ομως εκει εξω παιρνουν τ'αρχιδια μου, δε συγκινουμαι, η ζωη στην Αθηνα μου φαινεται λιγη ρε γμτ.
    Την ζωη σου εσυ την ομορφαινεις και οχι αλλοι. Οπου και να ζουμε, οτι και να κανουμε παντα πρεπει να κανουμε μερικους συμβιβασμους. Ο καθενας μπορει να βρει εναν τροπο εστω και μικρο ωστε να περναμε οσο μπορουμε ομορφα. Πρεπει να αρκεστουμε εστω και στα λιγα, αν δεν το κανουμε αυτο τοτε τα βλεπουμε ολα μαυρα και ετσι δεν εχουμε την δυναμη να αλλαξουμε την ζωη μας. Δεν φταιει μονο η Ελλαδα γι αυτο που νιωθεις αυτη την στιγμη αλλα κυριως εσυ.. Ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του! Οτι και να εχουμε, οτι και να μας εχει συμβει παντα πρεπει να βλεπουμε θετικα...

Banned
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Την ζωη σου εσυ την ομορφαινεις και οχι αλλοι. Οπου και να ζουμε, οτι και να κανουμε παντα πρεπει να κανουμε μερικους συμβιβασμους. Ο καθενας μπορει να βρει εναν τροπο εστω και μικρο ωστε να περναμε οσο μπορουμε ομορφα. Πρεπει να αρκεστουμε εστω και στα λιγα, αν δεν το κανουμε αυτο τοτε τα βλεπουμε ολα μαυρα και ετσι δεν εχουμε την δυναμη να αλλαξουμε την ζωη μας. Δεν φταιει μονο η Ελλαδα γι αυτο που νιωθεις αυτη την στιγμη αλλα κυριως εσυ.. Ο καθενας ειναι αξιος της μοιρας του! Οτι και να εχουμε, οτι και να μας εχει συμβει παντα πρεπει να βλεπουμε θετικα...
    την ζωη δεν την ομορφαινουμε μονο εμεις..αλλα και το περιβαλλον μας,φιλοι οικογενεια εργασια κτλ,οσο και θετικος ανθρωπος να εισαι οταν κατι απο ολα αυτα δεν παει καλα ειναι ικανο να σε ριξει στα ταρταρα!οσο και θετικος ανθρωπος να εισαι αν δεν εχεις ανθρωπους διπλα σου να σε αγαπουν,κυριως να νιωθεις την αγαπη τους,οχι απλα να λενε σε αγαπω,τοτε πεφτεις στην μαυριλα και στο ΚΕΝΟ.

Banned
    dora-agxos ευχαριστω για τη καλυψη.

Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Πρεπει να αρκεστουμε εστω και στα λιγα, αν δεν το κανουμε αυτο τοτε τα βλεπουμε ολα μαυρα και ετσι δεν εχουμε την δυναμη να αλλαξουμε την ζωη μας. Δεν φταιει μονο η Ελλαδα γι αυτο που νιωθεις αυτη την στιγμη αλλα κυριως εσυ..
    με ψυχολογια loser δεν εκανε κανενας τπτ. στο ειπα κι εξω, πρεπει να μαθεις να βγαινεις απο πανω αν θελεις να εχεις περισσοτερα και να πας μπροστα για να μη σε κανουν οτι θελουν. η διπροσωπια ειναι ενας τροπος να το πετυχεις αυτο, υπαρχουν ομως και αλλοι πιο αμεσοι και ειλικρινεις. αν αρκεστεις στα λιγα, δε θα εχεις ποτε πιο πολλα! τα λιγα θα γινονται ολοενα και λιγοτερα, και τελικα καταληγεις στο τιποτα. φυσικα και η Ελλαδα φταιει για ολα, κανενας δε γεννηθηκε εχωντας το οτιδηποτε! το παρελθον και το περιβαλλον μας τα προκαλουν ολα! α και νομιζω εσυ δεν ησουν που ειπες να σε αφησω ησυχη ? γιαυτο και δε ξανασχολουμαι μαζι σου, σωστα ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    dora-agxos ευχαριστω για τη καλυψη.

με ψυχολογια loser δεν εκανε κανενας τπτ. στο ειπα κι εξω, πρεπει να μαθεις να βγαινεις απο πανω αν θελεις να εχεις περισσοτερα και να πας μπροστα για να μη σε κανουν οτι θελουν. η διπροσωπια ειναι ενας τροπος να το πετυχεις αυτο, υπαρχουν ομως και αλλοι πιο αμεσοι και ειλικρινεις. αν αρκεστεις στα λιγα, δε θα εχεις ποτε πιο πολλα! τα λιγα θα γινονται ολοενα και λιγοτερα, και τελικα καταληγεις στο τιποτα. φυσικα και η Ελλαδα φταιει για ολα, κανενας δε γεννηθηκε εχωντας το οτιδηποτε! το παρελθον και το περιβαλλον μας τα προκαλουν ολα! α και νομιζω εσυ δεν ησουν που ειπες να σε αφησω ησυχη ? γιαυτο και δε ξανασχολουμαι μαζι σου, σωστα ?
    Ρε πας καλα? Ποτε σου ειπα να με αφησεις ησυχη??? Για πες!!!

Banned
    μαλλον εχεις καποιο προβλημα με τη μνημη σου τελικα, και δε ξερω που οφειλεται αυτο. μου ειχες πει ξεκαθαρα οτι θες να μεινεις μονη, ε και γιαυτο σε αφησα και ξεκοψα τελειως, σβηνωντας σε απο παντου. οπως και να χει, ξερεις το mail, το κινητο μου, μεχρι και που μενω, οποτε αν θελεις να μιλησεις μπορεις να μου στειλεις οπουδηποτε εκτος φορουμ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    τελικά το κάπνισμα (και μιλώ για ένα τσιγάρο) κατά τη νύχτα, λίγο πριν τον ύπνο κάνει ζημιά. Ξυπνάς την άλλη μέρα νοιώθωντας ζαλάδες, τάση υπνηλίας και ζέστης στο σώμα.
    Malboro
    made in kalamata

?
    Last edited by Boltseed; 20-08-2011 at 00:33.