Κι εμενα Δημητρα με κουραζουν αυτα τα τηλεφωνηματα , αλλα δεν μαρεσει στη γιορτη μου να μου στελνουν sms , ενα τηλεφωνο καλυτερο !
Printable View
λοιπον απο οτι νομιζω πλεον ψηφιοποιησανε τα φαρμακα ξεγελασαμε ολο τον πλανητη για να παρουμε ψηφιοποιημενα καινουρια φαρμακα που κανουν δουλεια επιτελουσ θα μασ τα δωσουν ολουσ και μετα προσοχη τι θα κανει ο καθενασ πλεον εχουν φαρμακα για τα παντα που κανουν δουλεια το θεμα ειναι μετα τι γινεται πωσ θα ζουμε κλπ για μενα ξερω μαλλον εσεισ τι θα κανετε μετραει πλεον
υποτιθεται το να ψηφιοποιησουν τα φαρμακα δε γινοταν μαλλον εγινε το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε
Πας καλά βρε φίλε? Τι είναι αυτά που γράφεις? Περί υποτροπής πρόκειται. Κι αν καποιοι σε έβλαψαν τους δίνεις τώρα την ευκαιρία να σε κοροϊδεύουν και από πάνω. Βγες εξω, πιες ένα ποτό, βράδυ Σαββάτου είναι. Είσαι πολύ μικρός για να κλαις τη μοίρα σου. Ξεκινα επιτέλους να φτιάχνεις τη ζωή σου. Παραδόθηκες δλδ? Τη μοιρα σου θα την κλαις μετά από μερικά χρόνια όταν θα κοιτάζεις προς τα πισω και θα βλέπεις αυτά που κάνεις τώρα, οσο εύλογα και αν είναι, όσο δικαιο και αν έχεις. Η απελπισια σου είναι αδράνεια. Γι αυτήν είναι που κάποτε θα μετανιωνεις!
Στρατιωτικη θητεια και για γυναικες, μη δω καμια φεμινιστρια να παραπονιεται, θα πρεπε να χαιρεται, ΠΑΡΤΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ!! :). Δεν εχει γινει ακομα αλλα συζητιεται.
εχουν ενα καρο προβληματα και δεν ξερουν τι να το παιξουν για να ζησουνε
εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια να πανε να εκπαιδευτουν και μετα να ερθουν να μασ τα πουνε
τι ειναι ζωη που μιλαμε εδω μεσα και ολα τα βρισκετε μαλακιεσ
κουλαρε λιγο αγορακι μου!!!..ποια σε φουντωσε ετσι????
δε γουσταρω να μου κανουν μπουλινγκ οι ηλιθιεσ γκομενεσ
δουλευω για τα παιδια τησ γειτονιασ μου και δε γουσταρω κανενα να με κοιταει στραβα
οποιοσ θελει να ερθει να δει να παρει κι ενα γιατρο μαζι του να μη λεει μαλακιεσ
συνεργαστηκαμε καλοι κακοι τα χουμε κανει κουλουβαχατα για τη νεολαια
ξεκολατε κι εσεισ γιατι τα νευρα μου ειναι πανω απο το κεφαλι μου και ημουνα αυτιστικοσ
μεχρι τωρα
οι γυναικεσ προχωρανε μεχρι τα δεκαπεντε μετα καπουτ ο εγκεφαλοσ
δεν ξερω για πιο λογο αλλα μετα δεν προχωρανε για κανενα λογο νομιζω
Οτι πρεπει να εχει ψοφησει το ανοσοποιητικο μου... απανωτα κρυωματα !! Γεραματα... πφφφφφφφφφ!
Ότι την ημέρα που θα πάω με γυναίκα άνω του μετρίου σε εμφάνιση,θα διαψεύσω κάποιους users....
Δεν νομιζω να σου ειπε κανεις οτι ειναι ανεφικτο να πας με ομορφη, πολλοι σου ειπαν οτι υπαρχουν και ασχημοι με ομορφες.
http://www.moi.gov.cy/moi/cd/cd.nsf/...r?opendocument
Στην Κύπρο το εφαρμόζουν εδώ και χρόνια. Και η στρατιωτική θητεία των ανδρών είναι 2 χρόνια (!!!) αμέσως μετά το λύκειο.