ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 278
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 278 of 1380 FirstFirst ... 1782282682762772782792802883283787781278 ... LastLast
Results 4,156 to 4,170 of 20693
    Senior Member
    ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΑΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΧΙ Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΦΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΦΩΝΑΖΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ
    ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΕΛΟΣ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΦΙΣΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΦΩΝΑΖΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ
    ΤΩΡΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΕΛΟΣ
    Όχι ρε, δεν θα πνιγούμε επειδή έτσι θέλεις εσύ να πάθουν κακό οι συνάνθρωποι σου...και δεν φωνάζεις βοήθεια, μόνο αηδίες γράφεις και κάνεις κακό στους άλλους κι όσο τις γράφεις θα τρως αναφορές! Παραπάνω δεν θα συζητήσω μαζί σου γιατί την ευαισθησία μου την κρατάω για όσους δεν σκέφτονται μόνο την πάρτη τους...τελευταία μου κουβέντα...μου χάλασες την παραμονή δεν θα μου χαλάσεις και τα χριστούγεννα!
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ
    ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΕΣΥ

Senior Member
    Σκέφτομαι πως ξενερώνω αφάνταστα με τα εθιμοτυπικά χρόνια πολλά τις γιορτινές μέρες. Θα προτιμούσα περισσότερο ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Χαίρομαι πάντως που τα τελευταία χρόνια αυτά τα τηλεφωνήματα ολοένα και λιγοστεύουν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Σκέφτομαι πως ξενερώνω αφάνταστα με τα εθιμοτυπικά χρόνια πολλά τις γιορτινές μέρες. Θα προτιμούσα περισσότερο ενδιαφέρον για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Χαίρομαι πάντως που τα τελευταία χρόνια αυτά τα τηλεφωνήματα ολοένα και λιγοστεύουν!

Κι εμενα Δημητρα με κουραζουν αυτα τα τηλεφωνηματα , αλλα δεν μαρεσει στη γιορτη μου να μου στελνουν sms , ενα τηλεφωνο καλυτερο !

Senior Member
    λοιπον απο οτι νομιζω πλεον ψηφιοποιησανε τα φαρμακα ξεγελασαμε ολο τον πλανητη για να παρουμε ψηφιοποιημενα καινουρια φαρμακα που κανουν δουλεια επιτελουσ θα μασ τα δωσουν ολουσ και μετα προσοχη τι θα κανει ο καθενασ πλεον εχουν φαρμακα για τα παντα που κανουν δουλεια το θεμα ειναι μετα τι γινεται πωσ θα ζουμε κλπ για μενα ξερω μαλλον εσεισ τι θα κανετε μετραει πλεον

Senior Member
    υποτιθεται το να ψηφιοποιησουν τα φαρμακα δε γινοταν μαλλον εγινε το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε

Senior Member

Quote Originally Posted by elis View Post
    kanoniste να ειστε μονο γυναικεσ εδω μεσα και να μαι ο μοναδικοσ αντρασ
    και να νομιζετε οτι σασ φλερταρω κανονιστε γιατι απο μενα ζωη δε θα χετε σασ το λεω
    το ειπα σε ολουσ τουσ τονουσ οτι δε φλερταρω αμα ειστε τοσο αχρηστεσ κανονιστε
    εγω θα παω φυλακη εσεισ δε θα ζησετε
    Πας καλά βρε φίλε? Τι είναι αυτά που γράφεις? Περί υποτροπής πρόκειται. Κι αν καποιοι σε έβλαψαν τους δίνεις τώρα την ευκαιρία να σε κοροϊδεύουν και από πάνω. Βγες εξω, πιες ένα ποτό, βράδυ Σαββάτου είναι. Είσαι πολύ μικρός για να κλαις τη μοίρα σου. Ξεκινα επιτέλους να φτιάχνεις τη ζωή σου. Παραδόθηκες δλδ? Τη μοιρα σου θα την κλαις μετά από μερικά χρόνια όταν θα κοιτάζεις προς τα πισω και θα βλέπεις αυτά που κάνεις τώρα, οσο εύλογα και αν είναι, όσο δικαιο και αν έχεις. Η απελπισια σου είναι αδράνεια. Γι αυτήν είναι που κάποτε θα μετανιωνεις!
    γιάννης

Senior Member
    Στρατιωτικη θητεια και για γυναικες, μη δω καμια φεμινιστρια να παραπονιεται, θα πρεπε να χαιρεται, ΠΑΡΤΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ!! . Δεν εχει γινει ακομα αλλα συζητιεται.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Anakin View Post
    Στρατιωτικη θητεια και για γυναικες, μη δω καμια φεμινιστρια να παραπονιεται, θα πρεπε να χαιρεται, ΠΑΡΤΕ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟ!! . Δεν εχει γινει ακομα αλλα συζητιεται.
    πρεπει να γινει αυτο γιατι η ανεγκεφαλια τουσ δεν εχει ορια σε μερικεσ

Senior Member
    εχουν ενα καρο προβληματα και δεν ξερουν τι να το παιξουν για να ζησουνε
    εχουν χασει τα αυγα και τα πασχαλια να πανε να εκπαιδευτουν και μετα να ερθουν να μασ τα πουνε
    τι ειναι ζωη που μιλαμε εδω μεσα και ολα τα βρισκετε μαλακιεσ

Senior Member

Senior Member