θελω να μιλησω αλλα δε βρισκω λεξεις..
Printable View
θελω να μιλησω αλλα δε βρισκω λεξεις..
γενικος πειτε κτ τι κανετε?
οποιος βλεπει περισσοτερα απ τους αλλους ειναι τρελος επειδη δε μπορεις να εξηγισεις κατι σε καποιον που δε μπορει να το δει
δεν μπορω να κοιμηθω σωστα. εδω και πολλους μηνες. τελευταια νιωθω ενα μουδιασμα και πολυ πιεση στο πισω μερος του κεφαλιου.
αν θες πραγματικα να κοιμηθεις αυτο ειναι το μονο απλο αφου ενας γιατρος η ψυχιατρος θα σου ελυνε το προβλημα σχεδον αμεσα
αυτο που προσδιοριζει την ζωη ειναι το κενο πχ ειναι καπιος παιδι σκεφτεται οτι θελει να ενηλικωθει γρηγορα ενω αυτος που ειναι 40αρης σκεφτεται οτι ηθελε να ειναι εφηβος.
Από έντονη στεναχώρια θα είναι, το είχα κι εγώ
Εστάλη από Redmi Note 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
υπαρχουν ψυχιατροι που δεν παιρνουν χρηματα; μεσω βιντεοκληση υπαρχει καποιος; μεσω ιντερνετ; σε νοσοκομεια υπαρχουν; νομιζω θα πρεπει να παω για ψυχοθεραπεια και ισως με φαρμακα. γινομαι καθε μερα χειροτερα. καθε μερα κλαιω μεχρι που λιποθυμω. οπου βρισκομαι κλαιω. σπιτι, δουλεια, σουπερμαρκετ, καφε, ποτο, στον δρομο που οδηγω που περπαταω. δεν πιστευω να το αντεξω ολο αυτο. πρωτη φορα νιωθω τοσο ανελεητο πονο μεσα μου νιωθω να καιγομαι. και το βλεπω χειροτερευει.
Και εγώ το έχω περάσει αυτό κορίτσι μου. Είναι δύσκολο το ξέρω. Εγώ αν δεν επερνα αγωγη δεν θα είχα συνελθει τότε. Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω σε δημοσια νοσοκομεια υπαρχουν ψυχιατροι.υπαρχουν και κάποια δημόσια κέντρα ψυχολογικης υποστηριξης.αν ψαξεις στο ίντερνετ στην περιοχη που εισαι κάτι θα βρεις.απλά μην αφησεις άλλο τον εαυτο σου ετσι
απο τοτε που σε ηξερα αυτα ελεγες ετσι οπως εισουν εισαι δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με σενα
δωρεαν ψυχιατροι υπαρχουν στα νοσοκομεια.καποια εχουν και ψυχολογους.ειχα παει μια φορα αλλα ηταν βλαμμενη η συγκεκριμενη...εχει και στα κεντρα ψυχικης υγειας και απο τα 2 αλλα ισως εχει καποια καθυστερηση για να σε παρουν μπορει και οχι
αν θελει να κανει καπιος ερωτικη σχεση που να κρατησει δε μπορει να ειναι 24 ωρες κολημενοι αλλιως θα καταληξουν φιλοι
Για κάτι τετοιες ματσάρες γουστάρουμε το Champions League.