ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1051
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1051 of 1380 FirstFirst ... 515519511001104110491050105110521053106111011151 ... LastLast
Results 15,751 to 15,765 of 20693
    Senior Member
    θελω να μιλησω αλλα δε βρισκω λεξεις..
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    γενικος πειτε κτ τι κανετε?

Banned
    οποιος βλεπει περισσοτερα απ τους αλλους ειναι τρελος επειδη δε μπορεις να εξηγισεις κατι σε καποιον που δε μπορει να το δει

Senior Member
    δεν μπορω να κοιμηθω σωστα. εδω και πολλους μηνες. τελευταια νιωθω ενα μουδιασμα και πολυ πιεση στο πισω μερος του κεφαλιου.

Banned
    αν θες πραγματικα να κοιμηθεις αυτο ειναι το μονο απλο αφου ενας γιατρος η ψυχιατρος θα σου ελυνε το προβλημα σχεδον αμεσα

Banned
    αυτο που προσδιοριζει την ζωη ειναι το κενο πχ ειναι καπιος παιδι σκεφτεται οτι θελει να ενηλικωθει γρηγορα ενω αυτος που ειναι 40αρης σκεφτεται οτι ηθελε να ειναι εφηβος.

Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    δεν μπορω να κοιμηθω σωστα. εδω και πολλους μηνες. τελευταια νιωθω ενα μουδιασμα και πολυ πιεση στο πισω μερος του κεφαλιου.
    Από έντονη στεναχώρια θα είναι, το είχα κι εγώ

Εστάλη από Redmi Note 5 στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Μία επισκεψη είναι. Αν δεν μπορείς σε ιδιωτη πηγαινε σε κάποιον άλλον χωρίς χρήματα. Μην αφήνεις τον εαυτό σου σε παρακαλω είναι κρίμα νέα κοπέλα είσαι
    υπαρχουν ψυχιατροι που δεν παιρνουν χρηματα; μεσω βιντεοκληση υπαρχει καποιος; μεσω ιντερνετ; σε νοσοκομεια υπαρχουν; νομιζω θα πρεπει να παω για ψυχοθεραπεια και ισως με φαρμακα. γινομαι καθε μερα χειροτερα. καθε μερα κλαιω μεχρι που λιποθυμω. οπου βρισκομαι κλαιω. σπιτι, δουλεια, σουπερμαρκετ, καφε, ποτο, στον δρομο που οδηγω που περπαταω. δεν πιστευω να το αντεξω ολο αυτο. πρωτη φορα νιωθω τοσο ανελεητο πονο μεσα μου νιωθω να καιγομαι. και το βλεπω χειροτερευει.

Quote Originally Posted by thlimenamatia View Post
    υπαρχουν ψυχιατροι που δεν παιρνουν χρηματα; μεσω βιντεοκληση υπαρχει καποιος; μεσω ιντερνετ; σε νοσοκομεια υπαρχουν; νομιζω θα πρεπει να παω για ψυχοθεραπεια και ισως με φαρμακα. γινομαι καθε μερα χειροτερα. καθε μερα κλαιω μεχρι που λιποθυμω. οπου βρισκομαι κλαιω. σπιτι, δουλεια, σουπερμαρκετ, καφε, ποτο, στον δρομο που οδηγω που περπαταω. δεν πιστευω να το αντεξω ολο αυτο. πρωτη φορα νιωθω τοσο ανελεητο πονο μεσα μου νιωθω να καιγομαι. και το βλεπω χειροτερευει.
    Και εγώ το έχω περάσει αυτό κορίτσι μου. Είναι δύσκολο το ξέρω. Εγώ αν δεν επερνα αγωγη δεν θα είχα συνελθει τότε. Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω σε δημοσια νοσοκομεια υπαρχουν ψυχιατροι.υπαρχουν και κάποια δημόσια κέντρα ψυχολογικης υποστηριξης.αν ψαξεις στο ίντερνετ στην περιοχη που εισαι κάτι θα βρεις.απλά μην αφησεις άλλο τον εαυτο σου ετσι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αποστολια View Post
    Και εγώ το έχω περάσει αυτό κορίτσι μου. Είναι δύσκολο το ξέρω. Εγώ αν δεν επερνα αγωγη δεν θα είχα συνελθει τότε. Δεν ξέρω σίγουρα αλλά νομίζω σε δημοσια νοσοκομεια υπαρχουν ψυχιατροι.υπαρχουν και κάποια δημόσια κέντρα ψυχολογικης υποστηριξης.αν ψαξεις στο ίντερνετ στην περιοχη που εισαι κάτι θα βρεις.απλά μην αφησεις άλλο τον εαυτο σου ετσι
    ευχαριστω πολυ. ναι θα το ψαξω.

Banned
    απο τοτε που σε ηξερα αυτα ελεγες ετσι οπως εισουν εισαι δε μπορω να καταλαβω τι συμβαινει με σενα

Senior Member
    δωρεαν ψυχιατροι υπαρχουν στα νοσοκομεια.καποια εχουν και ψυχολογους.ειχα παει μια φορα αλλα ηταν βλαμμενη η συγκεκριμενη...εχει και στα κεντρα ψυχικης υγειας και απο τα 2 αλλα ισως εχει καποια καθυστερηση για να σε παρουν μπορει και οχι
    είμαι ςοδοπανα ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by boo View Post
    δωρεαν ψυχιατροι υπαρχουν στα νοσοκομεια.καποια εχουν και ψυχολογους.ειχα παει μια φορα αλλα ηταν βλαμμενη η συγκεκριμενη...εχει και στα κεντρα ψυχικης υγειας και απο τα 2 αλλα ισως εχει καποια καθυστερηση για να σε παρουν μπορει και οχι
    σε ευχαριστω πολυ. ναι θα το ψαξω μεσα στη βδομαδα μολις βρω χρονο απο τη δουλεια.

Banned
    αν θελει να κανει καπιος ερωτικη σχεση που να κρατησει δε μπορει να ειναι 24 ωρες κολημενοι αλλιως θα καταληξουν φιλοι

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Για κάτι τετοιες ματσάρες γουστάρουμε το Champions League.