Όχι και δεν θα θελα....
Printable View
Μόνο οι μαζωχιστές είναι κολλημένοι με τον στρατό ρε why :p (ειδικά οι λοκατζήδες για να το παίξουν υπεράνω και σκληραγωγημένοι). Υποτίθεται εκεί ωριμάζεις και μπλα μπλα μπλα... Αρλούμπες... Αν κάποιος είναι ευαίσθητος και περάσει δύσκολα στον στρατό, δεν ωριμάζει, αυτοκτονεί! (Ναι οι περισσότεροι αυτοκτονούν)! Και αν κάποιος έχει ήδη τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του, πάντα θα βρίσκει τρόπους να την σκαπουλάρει ακόμη και μέσα και ποτέ δεν θα ωριμάσει πραγματικά. Αχ. Αυτά σαν ξέσπασμα από αυτά που ακούω και βλέπω. Και υποτίθεται χρειάζεται, αν κατέβουν ο Τούρκος και ο κάθε Τούρκος θα μας φάνε όλους λάχανο. Και ποιος θα τρέξει σε ώρα ανάγκης; Ο νέος ή ο παλιός; Βλέπε μπαμπάδες και παππούδες!
Αα μιλάς γι' αυτούς που θέλουν να μπουν σε στρατιωτική σχολή; Οκ πάσο τότε! Απλά πιστεύω πως οι πλείστοι το θεωρούν τσάμπα χρόνο και μετράνε αντίστροφα μέχρι να απολυθούν...
Ωχ συγγνώμη :( 6 μήνες δεν είναι σε εσάς; Εντάξει δεν το συγκρίνεις με τα 2 χρόνια, περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, φαντάζομαι έχετε και άδειες και είναι καλό το ότι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ΠΟΤΕ θα πάτε... Πάντως υπάρχει η δυνατότητα -στην Κύπρο τουλάχιστον- αν πραγματικά ανησυχείς να πάρεις χαρτί από ψυχίατρο και να σε απαλλάξουν. Αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα όμως. Αυτό γίνεται για τον λόγο που σου είπα, για να αποφευχθούν οι αυτοκτονίες.
https://m.youtube.com/watch?v=jnHZLMOMMhM
"My whole body feels like it's cracking into pieces."
Elis αυτό μου θύμισε εσένα οπότε στο αφιερώνω!
Τους αγαπώ... Τα τραγούδια τους πραγματικά σώζουν ζωές.
https://m.youtube.com/watch?v=nn2VYVhXN88
https://m.youtube.com/watch?v=Sz4ipOHyMd8
Μ' αυτά τα τραγούδια βυθίζεσαι ακόμη πιο βαθιά. Εσύ μου το έμαθες, εσύ μου εξήγησες τί είναι το "barrel of a 45" αλλά στο συγχωρώ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μιας και μου έμαθες και τόσα άλλα που είτε σε παρηγορούν στον πόνο που νιώθεις είτε σε αφυπνίζουν. Κάθε φορά που θα τα ακούω και στο μέλλον θα μου έρχονται ξανά αυτές οι καταστάσεις στο μυαλό, και οι δικές μου, και οι δικές σου και όλων μας και αν κάποια στιγμή τα ξεπεράσω θα είναι σαν να τα βιώνω ξανά. Δεν πειράζει όμως, θα είναι κάπως πιο εύκολο ειδικά αν είμαστε σε άλλη φάση, προς το παρών όμως τα χρειάζομαι και δυστυχώς προβλέπω να τα χρειάζομαι για πολλύ καιρό ακόμη... :(
και που λετε παιδακια εχωντασ φλερταρει τη μιση ιταλια και τη μιση ελλαδα
πεσαμε και σε μερικεσ που ηταν ομορφεσ αλλα δεν ηταν καλεσ πεσαμε σε ενα φλωρι
με λεφτα και εξουσια που μασ σκοτωσε τελειωσ αλητικα με σκοτωσε
σε ολα τα επιπεδα σωματικα πνευματικα ηθικα τα παντα μονο πτωμα δεν ειδαμε ακομα
κι εγω τωρα παιρνω ουσιεσ για να μην αυτοκτονησω ολα ξεκινησαν απο λαθοσ φλερταρισμα
πηγα σε ενα μπαρ τι φλερταρισα ελεγα βλακειεσ εκεινη πιστευε στα λογια και εκανε τι μαλακια
του αιωνα με σκοτωσε σε ολα τα επιπεδα επειδη ελεγα βλακειεσ που να την γαμουσα στραβα τι θα εκανε
τελοσ παντων χαλαλι τησ ετσι κι αλλιωσ σκοτωμενοσ ειμαι αλλα να προσεχει αλλη φορα
δε σκοτωνει ετσι ο κοσμοσ αλητικα ο κοσμοσ σκοτωνει κρυφα και ομορφα και ξαφνικα
τετοια αλητεια απο ανθρωπο που υποτιθεται πιστευε στα λογια υποτιθεται ηταν φλωροσ
τετοια αλητεια μπραβο τελοσ παντων εγω θελω να τη βλεπω δε μου κανει καμια εντυπωση η ομορφια τησ
ουτε το ντυσιμο τησ τιποτα αλλα κι αυτη ξηγηθηκε αλητικα ετσι να τα λεμε αυτα
τισ ευχομαι να ζησει αφου εχει τη δυνατοτητα και την εξουσια σαν αυτιστικη για ενα χρονο
μπασ και καταλαβει και να δουλευει αυτο το χρονο κανονικα ειπαμε ολοι σκοτωνουν για δικουσ τουσ λογουσ ο καθενασ
αλλα οχι ετσι τετοια αλητεια δεν κανει κανεισ οχι ετσι οπωσ καταλαβε κι αυτη μια χαρα ημουνα
ασ ερχεται να τη βλεπουμε μια ειναι η αλητισσα πλεον εδω στη γειτονια
αυτοσ ειναι ελπιδοφοροσ αλλα λιγο φλωρο τον κοβω τον θελω λιγο πιο αλητη αυτονhttps://www.youtube.com/watch?v=NoTX0sF61bk
τι επαθες εσυ? ποια σε στραβωσε?
σου στελνω πμ
καλησπέρα και χρόνια πολλά κι από μένα..
δεν έχω σχολή αυτές τις μέρες και ως εκ τούτου είναι ευκαιρία να κάτσω να σκεφτώ σε τι κατάσταση βρίσκομαι..
από το λίγο που κατάφερα να σκεφτώ(γιατί θεωρώ ότι με τα φάρμακα που παίρνω τόσα χρόνια έχει παγώσει το συναίσθημά μου και έχει αδειάσει το μυαλό μου),από το λίγο όμως που προσπάθησα να σκεφτώ κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν είμαι ελεύθερη..
ελεύθερος είναι ο άνθρωπος που η σκέψη του μπορεί να φτάσει παντού..αυτός που η σκέψη του δεν περιορίζεται από προκαταλήψεις..
κι εγώ δεν είμαι έτσι λόγω φαρμάκων..και δεν μπορώ πια να είμαι ελεύθερη..όχι επειδή τα φάρμακα με γεμίζουν προκαταλήψεις(αυτό δε γίνεται)αλλά επειδή παίρνοντας φάρμακα μουδιάζει το μυαλό και δεν μπορεί να σκεφτεί..
και δεν το αντέχω αυτό..θέλω να ξαναβρώ τον εαυτό μου..και αισθάνομαι ότι δεν θα τον ξαναβρώ ποτέ..
θέλω πολύ να αρχίσω να τα μειώνω αλλά ο γιατρός μου δεν μου τα κόβει και είμαι σε αδιέξοδο..
αυτά..κατά τ'άλλα όλα κυλάνε ωραία εκεί έξω..όλα είναι στολισμένα,όλοι είναι χαρούμενοι που ξέρουνε ποιοι είναι και πορεύονται συντροφιά με τον εαυτό τους κι εγώ δεν μπορώ να χαρώ γιατί δεν ξέρω ποια είμαι..έχω μπερδευτεί
Σκέφτομαι ότι τα έκανα θάλασσα σήμερα, δεν πρόλαβα ούτε να καθαρίσω ούτε να κάνω μπάνιο...αλλά θα προσπαθήσω να χαλαρώσω γιατί δεν αντέχω άλλο άγχος κι ας μην με βρει όπως σκόπευα η καινούρια χρονιά, δεν θα κάτσω να σκάσω, κουράστηκα!
το λεω σε ολουσ σασ για να μην πει κανενασ οτι δεν το ειπα το νοημα τησ ζωησ δεν ειναι η ομορφια δεν ειναι τα πλουτη
δεν ειναι η ασχημια δεν ειναι τιποτα απο ολα αυτα ειναι η ψυχολογια αμα εχεισ καλη ψυχολογια κινεισ βουνα απο τη θεση τουσ ειναι απο εδω
δε σε βολευουν τα πασ πιο εκει αν εχεισ σκατενια ψυχολογια ολα τα καλα να γινουν στη ζωη σου εσυ θα τα βλεπεισ στραβα
γι αυτο προσεχετε την ψυχολογια σασ μια που ειστε και κοριτσια και ολεσ μαζι ωσ κορη οφθαλμου παντα πρεπει να εχετε καλη ψυχολογια
και να φροντιζετε γι αυτο δηλαδη ειτε με φαρμακα ειτε με ουσιεσ ειτε με γυμναστικη ειτε οπωσ θελει ο καθενασ μην ανεχεστε απο τον εαυτο
σασ ποτε να νιωθετε σκατενια μην το ανεχεστε παρτε ηρεμιστικο βγειτε βολτα καντε μια βλακεια μην ανεχτειτε ποτε να εχετε σκατενια ψυχολογια αυτο ειναι το νοημα τησ ζωησ εγγυημενα πλεον το απεδειξα η ψυχολογια
μην ανεχεστε ποτε τι σκατενια ψυχολογια δεν ειστε καλα πατε μια βολτα σασ λεει μαλακιεσ κανεισ φυγετε
πατε ηρεμηστε και ξαναπατε εκει που ειναι να πατε δε νιωθετε καλα και ειστε σπιτι παρτε ενα φαρμακο να κοιμηθειτε
καντε κατι παρτε κατι παντωσ μην το ανεχεστε εγω ετσι κανω δεν ξερω αν ειναι σωστο η λαθοσ
παντωσ προσπαθω να το φροντιζω αυτο οσο μπορω
μπορει να εχω τα χειροτερα βασανα παντα καπου μεσα στη μερα θα γελασω γιατι προσπαθω να προσεχω την ψυχολογια μου αυτο ειναι το μυστικο μου κι ειναι το νοημα τησ ζωησ εγγυημενα παντα να προσεχετε την ψυχολογια σασ να ειστε ηρεμεσ κυριωσ κι αν γινετε ευδιαθετεσ
υπερενατση και τετοια μην τα ανεχεστε πολυ ωρα καντε κατι βγειτε απο το δωματιο πιαστε κουβεντα με τη μανα σασ να σασ φυγει
παντα να προσεχετε αυτο για να ειστε καλα παντα
Σημερα το βραδυ με ψιλογυρισαν τα μυαλα, αφου με βλεπεις ρε μεγαλε περναω ομορφα, ηπια και τις μπυριτσες μου, εφαγα και τα ωραια χωριατικα λουκανικα, τι πεταγεσαι σαν την τσουτσου και λες τη μαλακια σου, την γαμημενη την μπηχτη σου?, μαλλον το κανεις ασυνειδητα,αλλα σε συγχωρω γιατι τις τελευταιες μερες ειμαι μια ομορφια και αγαπαω τον εαυτο μου πανω απ ολα, και μετα εσας, αλλα το ξερω ρε κουφαλες, μ αγαπατε και σεις και μια μαλακια παραπανω θα την πουμε......αντε ρε γεια μας... να πανε κατω τα φαρμακια...
Προσπαθώ να κάνω ένα απολογισμό για το 2015. Μόνο χειροπιαστά αποτελέσματα είναι απόδειξη πως ο απολογισμός υπήρξε θετικός. Αλλιώς είμαι μόνο θεωρία και φαντασία.
Καλη χρονια σε ολους με υγεια και δυναμη!! Καλως ηρθες 2016.. :)
Καλή χρονιά και τέλεια!!! Ξένοιαστη πάνω απ' όλα!!! Αμήν!
Το ' αμην ' το λεει ο αλλος , οχι εσυ , εσυ κανεις την ευχη απλως , αμην λοιπον , Κυκνε , αμην !!!!
Γεια σας παιδιά καλή χρόνια σε όλους κι εγώ σας αγαπώ..........!!!!!!!!
που ειναι ο ελις σημερα?? ...
Μου ήρθε έντονα στο νου, σαν να συνέβαινε τώρα, όταν ήμασταν παιδιά, που τρέχαμε, πριν τα χριστούγεννα, στο κοντινό μας κατάστημα παιχνιδιών, για να επιλέξουμε και να αγοράσουμε κάποιο παιχνίδι το οποίο τυλίγαμε εκεί σε κόλλα και τοποθετούσαμε έπειτα κάτω από το δέντρο μας, όλοι μαζί, δώρο για εμάς. Η χαρά να το αγοράσουμε αλλά και να το ανοίξουμε την μέρα των χριστουγέννων ή της πρωτοχρονιάς.
Σήμερα, φαίνεται λόγω της μεσολάβησης, έκτοτε, "μόλυνσης στη σκέψη και στη συμπεριφορά", με κυρίως αποτελέσματα εμμονές, καταστροφικότητες και λοιπές διαστρεβλώσεις από ψυχολογικής φύσεως αιτίες, (βέβαια καταστάσεις τετοιες υπήρχαν και τότε, απλά τα δώρα ήταν μια από τις ευχάρισετς νότες), αδυνατούμε (δηλαδή αδυνατώ) να προσφέρουμε αυτή τη χαρά σε δικούς μας ανθρώπους, σε μικρούς οικείους και κοντινούς. Τωρα που μιλώ αντιλαμβάνομε αυτη τη χαρά. Δεν έχω κάνει σε κανένα απ αυτούς δώρο (εκτός από κανα δεκα/εικοσαευρο για κάποιους). Βεβαια, αμα δεν έχεις έναντι σου από κάποιους απ αυτους, ασχέτως ηλικίας, την πιο καλή τους συμπεριφορά ή οποία είναι εσκεμμένα ψυχοφθόρα, αυτό σε ωθεί ακόμη περισσότερο στο να αποφεύγεις αυτη την ωραια συνήθεια, η οποία εκτός από χαρά στους μικρούς ενδυναμώνει και τις σχέσεις μαζί τους. Ο νους κάπου εγκλωβίζεται και δεν μπορεί να βιώσει τέτοιες στιγμές.