ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 281
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 281 of 1380 FirstFirst ... 1812312712792802812822832913313817811281 ... LastLast
Results 4,201 to 4,215 of 20693
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Κούλαρε, σου είπα πως οι πλείστοι περνάνε καλά εδώ :ρ (Γιατί τρομάζεις; Θα κάνεις στρατό στην Κύπρο; )
    Και οι Κύπριοι δηλαδή γιατί και πάλι είναι θέμα τύχης πού θα τους στείλουν (αν και είναι χαμένα 2 χρόνια απ' την ζωή τους ρε γαμώτο).
    Όχι και δεν θα θελα....

Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όχι και δεν θα θελα....
    Χαχα, και πολύ καλά κάνεις

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Χαχα, και πολύ καλά κάνεις
    Θες την αλήθεια?Επειδή δεν είμαι κολλημένος με το στρατό,θα προτιμούσα μια ήσυχη θητεία και μετά μη με είδατε....

Banned
    Θες την αλήθεια?Επειδή δεν είμαι κολλημένος με το στρατό,θα προτιμούσα μια ήσυχη θητεία και μετά μη με είδατε....
    Μόνο οι μαζωχιστές είναι κολλημένοι με τον στρατό ρε why (ειδικά οι λοκατζήδες για να το παίξουν υπεράνω και σκληραγωγημένοι). Υποτίθεται εκεί ωριμάζεις και μπλα μπλα μπλα... Αρλούμπες... Αν κάποιος είναι ευαίσθητος και περάσει δύσκολα στον στρατό, δεν ωριμάζει, αυτοκτονεί! (Ναι οι περισσότεροι αυτοκτονούν)! Και αν κάποιος έχει ήδη τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του, πάντα θα βρίσκει τρόπους να την σκαπουλάρει ακόμη και μέσα και ποτέ δεν θα ωριμάσει πραγματικά. Αχ. Αυτά σαν ξέσπασμα από αυτά που ακούω και βλέπω. Και υποτίθεται χρειάζεται, αν κατέβουν ο Τούρκος και ο κάθε Τούρκος θα μας φάνε όλους λάχανο. Και ποιος θα τρέξει σε ώρα ανάγκης; Ο νέος ή ο παλιός; Βλέπε μπαμπάδες και παππούδες!

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Μόνο οι μαζωχιστές είναι κολλημένοι με τον στρατό ρε why (ειδικά οι λοκατζήδες για να το παίξουν υπεράνω και σκληραγωγημένοι). Υποτίθεται εκεί ωριμάζεις και μπλα μπλα μπλα... Αρλούμπες... Αν κάποιος είναι ευαίσθητος και περάσει δύσκολα στον στρατό, δεν ωριμάζει, αυτοκτονεί! (Ναι οι περισσότεροι αυτοκτονούν)! Και αν κάποιος έχει ήδη τα μυαλά πάνω από το κεφάλι του, πάντα θα βρίσκει τρόπους να την σκαπουλάρει ακόμη και μέσα και ποτέ δεν θα ωριμάσει πραγματικά. Αχ. Αυτά σαν ξέσπασμα από αυτά που ακούω και βλέπω. Και υποτίθεται χρειάζεται, αν κατέβουν ο Τούρκος και ο κάθε Τούρκος θα μας φάνε όλους λάχανο. Και ποιος θα τρέξει σε ώρα ανάγκης; Ο νέος ή ο παλιός; Βλέπε μπαμπάδες και παππούδες!
    Δυστυχώς,ξέρω άτομα που είναι κολλημένα με τον στρατό.
    Για παράδειγμα,είχα στο σχολείο παιδί που ήταν κολλημένο με τον συγκεκριμένο κλάδο,αλλά για πιο απλά πράγματα,έχανε τον μπούσουλα!
    Και μη λες για αυτοκτονίες!Έχω τέτοιες τάσεις!

Banned
    Δυστυχώς,ξέρω άτομα που είναι κολλημένα με τον στρατό.
    Για παράδειγμα,είχα στο σχολείο παιδί που ήταν κολλημένο με τον συγκεκριμένο κλάδο,αλλά για πιο απλά πράγματα,έχανε τον μπούσουλα!
    Και μη λες για αυτοκτονίες!Έχω τέτοιες τάσεις!
    Αα μιλάς γι' αυτούς που θέλουν να μπουν σε στρατιωτική σχολή; Οκ πάσο τότε! Απλά πιστεύω πως οι πλείστοι το θεωρούν τσάμπα χρόνο και μετράνε αντίστροφα μέχρι να απολυθούν...
    Ωχ συγγνώμη 6 μήνες δεν είναι σε εσάς; Εντάξει δεν το συγκρίνεις με τα 2 χρόνια, περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, φαντάζομαι έχετε και άδειες και είναι καλό το ότι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ΠΟΤΕ θα πάτε... Πάντως υπάρχει η δυνατότητα -στην Κύπρο τουλάχιστον- αν πραγματικά ανησυχείς να πάρεις χαρτί από ψυχίατρο και να σε απαλλάξουν. Αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα όμως. Αυτό γίνεται για τον λόγο που σου είπα, για να αποφευχθούν οι αυτοκτονίες.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Αα μιλάς γι' αυτούς που θέλουν να μπουν σε στρατιωτική σχολή; Οκ πάσο τότε!
    Απλά πιστεύω πως οι πλείστοι το θεωρούν τσάμπα χρόνο και μετράνε αντίστροφα μέχρι να απολυθούν...
    Ωχ συγγνώμη 6 μήνες δεν είναι σε εσάς; Εντάξει δεν το συγκρίνεις με τα 2 χρόνια, περνάει πιο γρήγορα ο καιρός, φαντάζομαι έχετε και άδειες και είναι καλό το ότι έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ΠΟΤΕ θα πάτε... Πάντως υπάρχει η δυνατότητα -στην Κύπρο τουλάχιστον- αν πραγματικά ανησυχείς να πάρεις χαρτί από ψυχίατρο και να σε απαλλάξουν. Αν πραγματικά υπάρχει πρόβλημα όμως. Αυτό γίνεται για τον λόγο που σου είπα, για να αποφευχθούν οι αυτοκτονίες.
    Δεν ξέρω πόσο είναι εδώ η θητεία.
    Για τους δικούς μου γνωστούς λόγους θέλω να αυτοκτονήσω εγώ!

Banned
    Δεν ξέρω πόσο είναι εδώ η θητεία.
    Για τους δικούς μου γνωστούς λόγους θέλω να αυτοκτονήσω εγώ!
    Άδικα ένιωσα τύψεις ε; Άρχισες το τρολάρισμα πάλι;
    Και πολύ άντεξες χαχα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Άδικα ένιωσα τύψεις ε; Άρχισες το τρολάρισμα πάλι;
    Και πολύ άντεξες χαχα
    Έλα που δεν τρολλάρω! :Ρ

Banned

Banned

"My whole body feels like it's cracking into pieces."
    Elis αυτό μου θύμισε εσένα οπότε στο αφιερώνω!

Banned
    Τους αγαπώ... Τα τραγούδια τους πραγματικά σώζουν ζωές.

Banned

Μ' αυτά τα τραγούδια βυθίζεσαι ακόμη πιο βαθιά. Εσύ μου το έμαθες, εσύ μου εξήγησες τί είναι το "barrel of a 45" αλλά στο συγχωρώ ΚΑΙ ΑΥΤΟ μιας και μου έμαθες και τόσα άλλα που είτε σε παρηγορούν στον πόνο που νιώθεις είτε σε αφυπνίζουν. Κάθε φορά που θα τα ακούω και στο μέλλον θα μου έρχονται ξανά αυτές οι καταστάσεις στο μυαλό, και οι δικές μου, και οι δικές σου και όλων μας και αν κάποια στιγμή τα ξεπεράσω θα είναι σαν να τα βιώνω ξανά. Δεν πειράζει όμως, θα είναι κάπως πιο εύκολο ειδικά αν είμαστε σε άλλη φάση, προς το παρών όμως τα χρειάζομαι και δυστυχώς προβλέπω να τα χρειάζομαι για πολλύ καιρό ακόμη...

Senior Member
    και που λετε παιδακια εχωντασ φλερταρει τη μιση ιταλια και τη μιση ελλαδα
    πεσαμε και σε μερικεσ που ηταν ομορφεσ αλλα δεν ηταν καλεσ πεσαμε σε ενα φλωρι
    με λεφτα και εξουσια που μασ σκοτωσε τελειωσ αλητικα με σκοτωσε
    σε ολα τα επιπεδα σωματικα πνευματικα ηθικα τα παντα μονο πτωμα δεν ειδαμε ακομα
    κι εγω τωρα παιρνω ουσιεσ για να μην αυτοκτονησω ολα ξεκινησαν απο λαθοσ φλερταρισμα
    πηγα σε ενα μπαρ τι φλερταρισα ελεγα βλακειεσ εκεινη πιστευε στα λογια και εκανε τι μαλακια
    του αιωνα με σκοτωσε σε ολα τα επιπεδα επειδη ελεγα βλακειεσ που να την γαμουσα στραβα τι θα εκανε
    τελοσ παντων χαλαλι τησ ετσι κι αλλιωσ σκοτωμενοσ ειμαι αλλα να προσεχει αλλη φορα
    δε σκοτωνει ετσι ο κοσμοσ αλητικα ο κοσμοσ σκοτωνει κρυφα και ομορφα και ξαφνικα
    τετοια αλητεια απο ανθρωπο που υποτιθεται πιστευε στα λογια υποτιθεται ηταν φλωροσ
    τετοια αλητεια μπραβο τελοσ παντων εγω θελω να τη βλεπω δε μου κανει καμια εντυπωση η ομορφια τησ
    ουτε το ντυσιμο τησ τιποτα αλλα κι αυτη ξηγηθηκε αλητικα ετσι να τα λεμε αυτα
    τισ ευχομαι να ζησει αφου εχει τη δυνατοτητα και την εξουσια σαν αυτιστικη για ενα χρονο
    μπασ και καταλαβει και να δουλευει αυτο το χρονο κανονικα ειπαμε ολοι σκοτωνουν για δικουσ τουσ λογουσ ο καθενασ
    αλλα οχι ετσι τετοια αλητεια δεν κανει κανεισ οχι ετσι οπωσ καταλαβε κι αυτη μια χαρα ημουνα
    ασ ερχεται να τη βλεπουμε μια ειναι η αλητισσα πλεον εδω στη γειτονια
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Last edited by elis; 30-12-2015 at 16:14.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))