Κ παλι ακομα κ οι κοπελες που ειχαν πιο πολλά κιλά απο σενα να χάσουν με σωστή διατροφή χάσανε γύρω στα 8 νομίζω τον πρώτο μήνα.απλα μη βάζεις τοσο δύσκολους στόχους και μετά απογοητευτείς για αυτο στο λέω.
Printable View
Κ παλι ακομα κ οι κοπελες που ειχαν πιο πολλά κιλά απο σενα να χάσουν με σωστή διατροφή χάσανε γύρω στα 8 νομίζω τον πρώτο μήνα.απλα μη βάζεις τοσο δύσκολους στόχους και μετά απογοητευτείς για αυτο στο λέω.
Kαι με 8 συμβιβάζομαι!
μεσωσε η νηστεια ουφ αν ειχα φαει, ΑΝ, εστω κ μια μπουκια απο το τοστ του,
τωρα θα ειχα φαει τα παντα...
αντιθετα εφαγα ομορφα ολη μερα, ο βραδυ το εραψα κ ολα πανε καλα!
δοξασι!
χαλια, χαλασα τη νηστεια 4 το πρωι με 2 τεραστια μπολ γλυκο... :(
"1. Είναι παράξενο αλλά οι επιστήμονες επιμένουν πως το αδυνάτισμα μοιάζει πολύ με το γάμο: για να είναι επιτυχημένο, πρέπει να διατηρείς τη μακροχρόνια σχέση μαζί του με αγάπη, υγιεινές επιλογές, χωρίς απιστίες ενώ πρέπει να θυμάσαι διαρκώς γιατί το παντρεύτηκες το αγόρι ή γιατί είπες ναι στο αδυνάτισμα εξ' αρχής. Αντίθετα, όσο περισσότερες απιστίες κάνεις ή όσο χάνεις την πίστη σου σε αυτό και αναρωτιέσαι γιατί δεν τα παρατάς ή γιατί ξεκίνησες την προσπάθεια να χάσεις κιλά, τόσο θα χάνεις τον στόχο και η ζυγαριά θα κολλάει."
τελευταιο γευμα πριν τις 10
πολυ σωστο!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by koralaki
"1. Είναι παράξενο αλλά οι επιστήμονες επιμένουν πως το αδυνάτισμα μοιάζει πολύ με το γάμο: για να είναι επιτυχημένο, πρέπει να διατηρείς τη μακροχρόνια σχέση μαζί του με αγάπη, υγιεινές επιλογές, χωρίς απιστίες ενώ πρέπει να θυμάσαι διαρκώς γιατί το παντρεύτηκες το αγόρι ή γιατί είπες ναι στο αδυνάτισμα εξ' αρχής. Αντίθετα, όσο περισσότερες απιστίες κάνεις ή όσο χάνεις την πίστη σου σε αυτό και αναρωτιέσαι γιατί δεν τα παρατάς ή γιατί ξεκίνησες την προσπάθεια να χάσεις κιλά, τόσο θα χάνεις τον στόχο και η ζυγαριά θα κολλάει."
τελευταιο γευμα πριν τις 10
να το παρεις το κοριτσι (την ζυγαρια) να το παρειιςςςςςςςςςςςςς μη το παιδευειςςςςςςςςςς
:D
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ γευμα 8:30
πολυ καλο γευμα, ασπραδακιa, γαλοπουλα μανιταρακια κ σαλατουλα!
θα τη νικησω την @*^#&#^^ την υπογλυκαιμια ξανα!
αν το πρωι πειναω θα φαω προ δουλειας (8)
αν δεν πειω θα κρατησω νηστεια 15ωρη
στοχο εχω να μη φαω αποψε, κ επειδη με βοηθα η ΙΦ ας υποκριθω οτι κανω :D
koralaki μου πλάκα πλάκα κάποτε όταν έμενα σπίτι μου και ήμουν σαφώς μικρότερη θυμάμαι ότι είχα χάσει κιλά με την ιφ(βέβαια τότε δεν την ήξερα) πχ έτρωγα πρωινό στις 7-8 φρούτα και μια κανονική μερίδα φαγητό στις 3 με 4 το μεσημέρι και μετά τίποτα...είχα χάσει πολλά κιλά τότε...και φυσικά τώρα το θυμήθηκα :) καλημέρα σε όλους
*διόρθωση πρωινό δημητριακά γάλα μετά φρούτα μετά μία μερίδα φαγητό(ότι είχα μαμά σπίτι) με σαλάτα και ψωμάκι...
nai μια απτα ιδια με πιο πολλα γευματα ομως.
δηλαδη ετρωγα πολυ (φαγανη απο τοτε βλεπεις χαχαχαχ)
νηστεια δεν εκανα διοτι μου ελειψε τοσο το βραδυνο γλυκο που ξυπνησα κεφαγα μαρμελαδα με φρουκτοζη!
ομως ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ. ηταν η πρωτη φορα που δεν ξεπατωσα τα γλυκα κ εν συνεχεια τα φαγητα βραδυ!
θα επιμενω, η απαναληψη θα διωξει τη βουλιμια.
μπράβο!!!!!!τελικά η ιφ έχω να πω ότ είναι καλή λύση..λέω να την εφαρμόσω και στις διακοπές..
γιατί θα πάω Χανιά και κλάφτα Χαραλαμπε...
ναι θα σε βοηθησει,
αποψε τελευταιο γευμα 8μιση ωστε να κρατησω 15ωρη νηστεια να καψω τις χθεσινες κρεπαλες...
παιζει να τη σπασω αλλα αυτο θα γινει το πρωι αν πειναω προ δουλειας.
βραδυ με τιποτε.
τελικα τελευταιο γευμα 6μιση,Quote:
Originally posted by koralaki
ναι θα σε βοηθησει,
αποψε τελευταιο γευμα 8μιση ωστε να κρατησω 15ωρη νηστεια να καψω τις χθεσινες κρεπαλες...
παιζει να τη σπασω αλλα αυτο θα γινει το πρωι αν πειναω προ δουλειας.
βραδυ με τιποτε.
κ αυτο διοτι εφαγα ολα τα γευματα μαζι σε λιγες ωρες,
δε χρειαζεται να φαω τιποτε αλλο, ειμαι πληρης!
αποψε ακομη κι αν βγω θα πιω σοδα!
Πρόσεχε εκεί!Είμαι η μισή Χανιώτισσα και τα φαγητά μας παχαίνουν!!!Quote:
Originally posted by herts
μπράβο!!!!!!τελικά η ιφ έχω να πω ότ είναι καλή λύση..λέω να την εφαρμόσω και στις διακοπές..
γιατί θα πάω Χανιά και κλάφτα Χαραλαμπε...