Απο κοσμο αλλο τπτ ειναι κ τουριστικο μαγαζι αστα να πανε
Printable View
Απο κοσμο αλλο τπτ ειναι κ τουριστικο μαγαζι αστα να πανε
Μονο με πιανουν;με ταραζουν οταν εχει κοσμο κοσμο μα εκθπηρετεις κ να πιανει κ ταχθπαλμια κ φτεροθγισματα κ ολα για αυτο σ λεω καλα εισαι
Ελπίδα επειδή και εγώ κάνω δουλειά που βλέπω πολύ κόσμο κάθε μέρα και η πολυκοσμία γενικά με ενοχλεί θα σου πω τι με βοήθησε εμένα όταν πάθαινα κρίσεις πανικού. Πρέπει να μάθεις να παίρνεις σωστές αναπνοές αυτό είναι το μυστικό..
Τότε έκανα και γιόγκα και με βοήθησε παααρα πολύ αυτό. Δεν ξέρω άμα υπάρχει κάτι στο ίντερνετ να ψάξεις αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το να μάθεις να παίρνεις τις σωστές αναπνοές την σωστή στιγμη.
Ετσι κρατιεμαι τοσους μηνες παιρνω ανασες κ καμω κως δε τρεχει τπτ καλη ιδεα αυτο ευχαριστω θα το δοκιμασω
Τα ειχα παντα μπορω να πω αλλα μια κριση νομιζω τα πυροδοτησε κ γενικα αμα γινει η αρχη κ δωσεις σημασια παει πρεπει μ δειξεις πολυ ψυχραιμια αν εχεις κανει τις εξετασεις σ κ ειναι κομπλε απλα δειξε ψυχραιμια
Ειχα αλλα δν εδινα σημασια αν δεις αλλη δημοσιευση μ λεω περασα ενα χειμωνα με πολλες εκτατες πηγα σε παθολογο κ μ ειπε συμβαινει προσεξε οτι εχω παλμους αλλα λεω ενταξει αφου μ λεει τπτ δν εδωσα σημασια τωρα μ χαλασαν τη καθημερινοτητα μ αλλα δν εχω πολλες επιλογες οσο κ αν σ λενε οτι εισαι ενταξει δν φευγει απο το μυαλο απλα σε μπορεις να κανεις μ κατι να φανταστεις χθες με ταραξαν στη σουλεια ισως απο το κρυο σε ξερω αλλα λεω ενταξει ψυχραιμα
τπτ δν ειναι αυτο απροσφορη ταχυπαλμια ειναι εγω οταννκαθομαι ειμαι νορμαλ οταν σηκωνομαι πιανω 120 δν ειναι τπτ ειναι το σωμα μας μ το εξηηησε προχθες ο γιατρος,,κ μενα στη δουλεια με πιανουν να σημερα ημουν οκ κ στη δουλεια με εχουν πιασει καμια 30αρια εκτατες τι να κανουμε
Ωχ αληθεια τασο;εδω φταιει το κρυο μαλλον...ειναι η μερα μαλλον θα περασει