αρρυθμίες - αγχος??? - Page 107
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 107 of 132 FirstFirst ... 75797105106107108109117 ... LastLast
Results 1,591 to 1,605 of 1975
    Senior Member
    Απο κοσμο αλλο τπτ ειναι κ τουριστικο μαγαζι αστα να πανε

Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Απο κοσμο αλλο τπτ ειναι κ τουριστικο μαγαζι αστα να πανε
    Ωχ καταλαβα. Πανικος. Όταν βρισκομαι σε χωρο με πολυ φασαρια και πολυκοσμια τσουπ με πιανουν. Δεν την μπορω τη φασαρια. Σε πιανουν εσένα όταν έχετε πολυκοσμια στο μαγαζι?

Senior Member
    Μονο με πιανουν;με ταραζουν οταν εχει κοσμο κοσμο μα εκθπηρετεις κ να πιανει κ ταχθπαλμια κ φτεροθγισματα κ ολα για αυτο σ λεω καλα εισαι

Μονο με πιανουν;με ταραζουν οταν εχει κοσμο κοσμο μα εκθπηρετεις κ να πιανει κ ταχθπαλμια κ φτεροθγισματα κ ολα για αυτο σ λεω καλα εισαι
    Ωχ σε καταλαβαίνω......

Πες το μου και αυτό
    Guest
    Ελπίδα επειδή και εγώ κάνω δουλειά που βλέπω πολύ κόσμο κάθε μέρα και η πολυκοσμία γενικά με ενοχλεί θα σου πω τι με βοήθησε εμένα όταν πάθαινα κρίσεις πανικού. Πρέπει να μάθεις να παίρνεις σωστές αναπνοές αυτό είναι το μυστικό..
    Τότε έκανα και γιόγκα και με βοήθησε παααρα πολύ αυτό. Δεν ξέρω άμα υπάρχει κάτι στο ίντερνετ να ψάξεις αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το να μάθεις να παίρνεις τις σωστές αναπνοές την σωστή στιγμη.

Senior Member
    Ετσι κρατιεμαι τοσους μηνες παιρνω ανασες κ καμω κως δε τρεχει τπτ καλη ιδεα αυτο ευχαριστω θα το δοκιμασω

Ετσι κρατιεμαι τοσους μηνες παιρνω ανασες κ καμω κως δε τρεχει τπτ καλη ιδεα αυτο ευχαριστω θα το δοκιμασω
    Προσπαθησε να κανεις αυτα που σ ειπα με το φαγητο κ μου λες αν ειναι καλυτερα ο υπνος σου

Junior Member
    Καλησπέρα ελπιδα. Πως απέκτησες τις έκτακτες και τις ταχυπαλμιες?
    Ρωταω γιατι και εγώ τα έχω 4 μηνες περιπου αυτά απο κρισεις πανικού.

Senior Member
    Τα ειχα παντα μπορω να πω αλλα μια κριση νομιζω τα πυροδοτησε κ γενικα αμα γινει η αρχη κ δωσεις σημασια παει πρεπει μ δειξεις πολυ ψυχραιμια αν εχεις κανει τις εξετασεις σ κ ειναι κομπλε απλα δειξε ψυχραιμια

Junior Member
    Τα ειχα παντα μπορω να πω αλλα μια κριση νομιζω τα πυροδοτησε κ γενικα αμα γινει η αρχη κ δωσεις σημασια παει πρεπει μ δειξεις πολυ ψυχραιμια αν εχεις κανει τις εξετασεις σ κ ειναι κομπλε απλα δειξε ψυχραιμια

τα ειχες και πριν την κριση Δηλαδή? Έχω κάνει κάποιες εξετασεις που αποτι μου ειπαν ήταν ενταξει. Αλλά ξερεις αν μπεις σε αυτό το τριπακι οτι εξεταση και να κανεις, όσο εχεις αυτα τα συμπτώματα δε μπορεις να εισαι ψύχραιμος.

Senior Member
    Ειχα αλλα δν εδινα σημασια αν δεις αλλη δημοσιευση μ λεω περασα ενα χειμωνα με πολλες εκτατες πηγα σε παθολογο κ μ ειπε συμβαινει προσεξε οτι εχω παλμους αλλα λεω ενταξει αφου μ λεει τπτ δν εδωσα σημασια τωρα μ χαλασαν τη καθημερινοτητα μ αλλα δν εχω πολλες επιλογες οσο κ αν σ λενε οτι εισαι ενταξει δν φευγει απο το μυαλο απλα σε μπορεις να κανεις μ κατι να φανταστεις χθες με ταραξαν στη σουλεια ισως απο το κρυο σε ξερω αλλα λεω ενταξει ψυχραιμα

Junior Member
    Ειχα αλλα δν εδινα σημασια αν δεις αλλη δημοσιευση μ λεω περασα ενα χειμωνα με πολλες εκτατες πηγα σε παθολογο κ μ ειπε συμβαινει προσεξε οτι εχω παλμους αλλα λεω ενταξει αφου μ λεει τπτ δν εδωσα σημασια τωρα μ χαλασαν τη καθημερινοτητα μ αλλα δν εχω πολλες επιλογες οσο κ αν σ λενε οτι εισαι ενταξει δν φευγει απο το μυαλο απλα σε μπορεις να κανεις μ κατι να φανταστεις χθες με ταραξαν στη σουλεια ισως απο το κρυο σε ξερω αλλα λεω ενταξει ψυχραιμα
    Και εγω μια απο τα ιδια και χειρότερα..
    Το καλοκαιρι εχασα την δουλειά μου για αυτό τον λόγο. Επίσης εχω και αυτό που οταν σηκώνομαι από το κρεβατι η οταν καθομαι ανεβαίνουν παρά πολύ οι παλμοί.
    Και είναι και αυτό που με φοβίζει παλι

Senior Member
    τπτ δν ειναι αυτο απροσφορη ταχυπαλμια ειναι εγω οταννκαθομαι ειμαι νορμαλ οταν σηκωνομαι πιανω 120 δν ειναι τπτ ειναι το σωμα μας μ το εξηηησε προχθες ο γιατρος,,κ μενα στη δουλεια με πιανουν να σημερα ημουν οκ κ στη δουλεια με εχουν πιασει καμια 30αρια εκτατες τι να κανουμε

τπτ δν ειναι αυτο απροσφορη ταχυπαλμια ειναι εγω οταννκαθομαι ειμαι νορμαλ οταν σηκωνομαι πιανω 120 δν ειναι τπτ ειναι το σωμα μας μ το εξηηησε προχθες ο γιατρος,,κ μενα στη δουλεια με πιανουν να σημερα ημουν οκ κ στη δουλεια με εχουν πιασει καμια 30αρια εκτατες τι να κανουμε
    Και εμενα με τρελαναν σημερα. Με επιασε λιγος πανικος αλλα οκ....ψυχραιμια πανω απο ολα.

Senior Member
    Ωχ αληθεια τασο;εδω φταιει το κρυο μαλλον...ειναι η μερα μαλλον θα περασει