Συμφωνω,μερικες φορες ομως εχουν γινει καποιες αλλαγες μεσα μας,και ειναι θεμα να φανει μια ευκαιρια την οποια θα την εκμεταλευτεις και τοτε θα αλλαξουν τα πραγματα και χειροπιαστα.Μπορει να μην ερθει ποτε αυτη η ευκαιρια ομως.
Καλη χρονια να χουμε.
Printable View
σκεφτομαι τα φοιτητικα μου χρονια..τα πρωτα 5 χρονια..τι τελεια που ηταν.φιλοι, δουλεια,λεφτα,καθε μερα εξω, βολτες.τι ωραια που περναγα.τωρα το ακρος αντιθετο. τι κριμα...
Παιδια πηρα ταμπλετ εχασα τον κωδικο τους εστειλα μειλ κ δε μου το στειλανε εσπασα το κεφαλι μου να θυμηθω τον κωδικο τρεισ μερεσ εκανα να το βρω αυτα για να μην εχετε αποριεσ
Αλητες εχουμε εδω στη γειτονια δε θελουμε αλλους μην ερχεστε εδω φαινονται οι φλωροι
Αφου πιστευτε στα λογια ειστε φλωροι και καλο ειναι να μην πατατε ποδι εδω γιατι εμεισ γνωριζομαστε μεταξυ μασ
Αυτα που μου κανανε καλωσ η κακωσ ξεπλενονται με αιμα οχι φυλακη αιμα
Καλωσ η κακωσ οι γιατροι αυτοι πρεπει να πεθανουνε απλα αν οχι το ιδιο
Ναμπουν ολοι φυλακη κ βλεπουμε αν κι εγω θελω να γινει το ιδιο οχι φυλακη
Ακριβωσ το ιδιο στουσ γιατρουσ οπωσ το κανανε για να ζησουν το ιδιο αλλιωσ καλο ψοφο
Οσο ζησω θα δειχνω σε ολουσ τισ αλητειεσ αυτη ειναι η συμφωνια ζησω πεθανω δε ξερω αλλα θα τα δειχνω σε ολουσ αυτη ειναι η συμφωνια μου
Σοιμπλε λουλου παλιοκαμπαρετζου κανε μασ κουνηματα για φιλοδωρηματα
Αυτη τη μαλακια τι λεγαμε στο δημοτικο σκεφτειτε τωρα πωσ μεγαλωσα
Και τι εχω κανει κ τι εχω παθει πλεον ειμαι αναπηροσ αλλα αφου θελαν να με σκοτωσουν διαλυσαν ολη τη χωρα σε ενα βραδυ κ την γερμανια τα διαλυσανε ολα σε ενα βραδυ οποιοσ τα κανε αυτα το ιδιο πολυ απλα εδω ετσι κανουμε το ιδιο κ τελοσ διαλυσαν ολο το κοσμο σε ενα βραδυ
Με καναν ενα καρο βασανιστηρια γιατι δε θελαν να χρεωθουν φονο γιατι με ξεραν ολοι κι εγω τουσ διελυσα το πλανητη και θα τουσ αναγκασω να με φανε μπροστα σε ολουσ αλλιωσ δε θα ηρεμησω
"Οι ευαίσθητοι αμύνονται
στη ζωή κι αργούν
κι η λαχτάρα τους συνήθισε
να πατάει το φρένο...
Οι ευαίσθητοι παθαίνουνε
και παρανοούν
λες κι ο κόσμος το κανόνισε
να γλιτώνει ο λύκος...
Μα εγώ μιλάω για δύναμη,
της αγάπης ισοδύναμη
και ζητάω προτεραιότητα,
φύση, θέση κι ιδιότητα...
Εγώ μιλάω για δύναμη,
της ελπίδας ισοδύναμη
και γυρνάω στην αθωότητα,
στην παλιά μου την ταυτότητα..."
Αναρωτιέμαι αν υπάρχει και για μένα ελπίδα, αναρωτιέμαι αν έχω δύναμη κι αν μπορώ να βρω θέση σ' αυτό τον κόσμο ή αν δεν είναι για μένα...
ελα καντε ενα θεμα με καμια φιλοσοφια εχω ορεξη για κουβεντα!!!καλη χρονια :*
Καλη χρονια εγω σκεφτομαι εαν κποιος μπορει να περασει μεσα απο τζαμαρια χωρις εκδορες ομως το ψαχνω στο ιντερνετ τπτ δεν βγαζει θα το μαθω ομως που θα παει τι θεματα σου αρεσουν εσενα?
Oxi καλε να το δοκιμασω ....απλα μηπως βρω κατι ενδοαφερον ....ξερεις απο αποψη γνωσεων κατι σε φυσικη στυλ...
Σοβαρα καραμελα? Αυτο δεν το ηξερα
αφιερωνω σημερα σε ολα τα αγαπητα μελη αυτο το τραγουδι που μου το θυμησε απο το post της η ρεα (και την ευχαριστω !)
https://www.youtube.com/watch?v=KB99...F2754F83382CD0
πολυ ωραιο σονγκ και ταινια!!!!
Ευχαριστώ όλους (δλδ τους πολύ λίγους) όσους μου ευχήθηκαν). Όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν. Η ονομαστική γιορτή είναι από τις καλές ευκαιρίες για να καταλάβεις την εκτίμηση κάποιου έναντι σου. Πάντως τον τελευταίο καιρό οι επαφές στο κινητό μου όλο και μειώνονται. Θα διαγράψω κι άλλους! Ευτυχώς που δεν έχω την ανάγκη τους κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό!
Δεν ξέρω αν είναι δικό σου, είναι όμως πολύ ωραίο ποίημα.
Εγώ το χωρίζω σε δυο μέρη. Το δεύτερο είναι το ήθος, η στάση ζωής του ευαίσθητου. Το πρώτο είναι η ανταπόδοση που λαμβάνει από την κοινωνία γι αυτόν του τον εξαιρετικό χαρακτήρα. Το πρώτο επίσης, είναι η αρνητική όψη αυτού του ωραίου χαρακτήρα, ενός χαρακτήρα τον οποίο όλοι εγκωμιάζουν και όλοι απεύχονται να είχαν.
Το αποτέλεσμα είναι η μοναξιά.
δεν μειονονται η επαφες σου ετσι ηταν μονιμα απο την αρχη απλα φαινοταν περισσοτερες ενω δεν ηταν.Quote:
Αρχικά καταχωρημένο από ioannis2
Ευχαριστώ όλους (δλδ τους πολύ λίγους) όσους μου ευχήθηκαν). Όλοι οι υπόλοιποι να πάνε να γαμηθούν. Η ονομαστική γιορτή είναι από τις καλές ευκαιρίες για να καταλάβεις την εκτίμηση κάποιου έναντι σου. Πάντως τον τελευταίο καιρό οι επαφές στο κινητό μου όλο και μειώνονται. Θα διαγράψω κι άλλους! Ευτυχώς που δεν έχω την ανάγκη τους κι αυτό είναι εξίσου σημαντικό!
Θα με δωσετε φαρμακα να δω τισ αλητειεσ σασ τελοσ ξερω οτι ειμαι αναπηροσ θα με δωσετε φαρμακα να δω τισ αλητειεσ γτ μετα θα δειτε κ την αναποδη μετα ακομη δεν ειδατε τιποτα μετα θα δειτε αλητειεσ πραγματικεσ ακομα καλα ειστε
ελις, πως παει ο αθλητισμος? συνεχιζεις το ποδηλατο και την προπονηση?
Οχι βεβαια πρωτα θα δω τισ αλητειεσ κ τα ψυχολογικα μου κ μετα θα δω τι θα κανω πρεπει πρωτα να δω αυτο που βλεπουν οι αλλοι
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Πρέπει να κρατάμε το θετικό και να το αξιοποιούμε, ήτοι αυτους τους ανθρωπους που έχουν ένα μινιμουμ εκτίμησης για εμάς και τετοιες ευκαιρίες (ονομαστ. εορτή) το αποδεικνύουν, και όχι να προσκολλόμαστε στο αρνητικό. Είναι άλλη μια ευκαιρία να ξεχωρίσει στη ζωη μας το ξερό από το χλωρό.
Το εκνευριστικό είναι κυρίως με τους περιπτωσάρες που τους έχω για να μου καλύπτουν κενά παρέας όταν θέλω να βγω για κανα καφέ ή ποτό, αν και προτιμώ πολλές φορές να βγαινω μόνος.
Αλέξανδρε έχει δίκαιο. Επί της ουσίας τα άτομα που έχουν αξία ήταν τα ίδια, δεν φαίνεται να μειώθηκαν, αυτά που διέγραψα και διαγράφω είναι περιττοί αριθμοί τηλεφώνων που η επικοινωνία είτε ήταν ανύπαρκτη είτε με το ζόρι για να κρατάμε ζωντανή τη γνωριμία.
Δήμητρα, να σου ζήσει!
Καλημέρα Ιωάννη και χρόνια πολλά!!! :D
Όχι, δεν είναι δικό μου όπως είπε κι η Papa, εγώ δεν είμαι ποιητής που έλεγε κι ο Παπάζογλου αν θυμάμαι καλά... :p
Δεν κατάλαβα καλά την ανάλυση σου, είμαι και λίγο ζαλισμένο κοτόπουλο αυτή τη στιγμή...θέλεις να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα;
Εγώ πάντως επικεντρώνομαι κυρίως στο "ζητάω φύση, θέση κι ιδιότητα"...κι αναρωτιέμαι, άραγε άνθρωποι με ψυχικά θέματα σαν εμάς έχουν θέση σ' αυτόν τον κόσμο;
Ορίστε και το τραγούδι, απόλαυσε το:
https://www.youtube.com/watch?v=V7o9OGPTpz0
Πηρα τηλεφωνο την μανα μου για να της κανω μια ερωτηση.Συγκεκριμενα την ρωτησα τι θα κανουμε σε περιπτωση που δεν βγει καλο το τεστ παπ και πρεπει να χειρουργηθω και μου ειπε ''με εχεις τρελανει! σημερα επεσα κατω και χτυπησα εξαιτιας σου! εχω φτασει στα ορια μου δεν αντεχω αλλο πια! ρε παιδια πειτε μου ειλικρεινα εγω φταιω? τι λαθος εκανα?