ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 286
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 286 of 1380 FirstFirst ... 1862362762842852862872882963363867861286 ... LastLast
Results 4,276 to 4,290 of 20693
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    Χρονια πολλα Ιωαννη! σου ευχομαι οτι καλυτερο και πανω απ'ολα υγεια! μην σε νοιαζει για τους φιλους που σε ξεχασαν! σιγα μη κατσεις να σκασεις!
    Quote Originally Posted by kutchunie View Post
    Χρόνια πολλά καλά κι ευτυχισμένα Γιαννη.
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Χρόνια Πολλά!!! Να είσαι υγιής, χαρούμενος και να έχεις όμορφες στιγμές!!!! Έχω κι εγώ το γιο μου που γιορτάζει σήμερα, είναι πέντε ετών!!!
    Δήμητρα
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    δεν μειονονται η επαφες σου ετσι ηταν μονιμα απο την αρχη απλα φαινοταν περισσοτερες ενω δεν ηταν.
    Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Πρέπει να κρατάμε το θετικό και να το αξιοποιούμε, ήτοι αυτους τους ανθρωπους που έχουν ένα μινιμουμ εκτίμησης για εμάς και τετοιες ευκαιρίες (ονομαστ. εορτή) το αποδεικνύουν, και όχι να προσκολλόμαστε στο αρνητικό. Είναι άλλη μια ευκαιρία να ξεχωρίσει στη ζωη μας το ξερό από το χλωρό.
    Το εκνευριστικό είναι κυρίως με τους περιπτωσάρες που τους έχω για να μου καλύπτουν κενά παρέας όταν θέλω να βγω για κανα καφέ ή ποτό, αν και προτιμώ πολλές φορές να βγαινω μόνος.

Αλέξανδρε έχει δίκαιο. Επί της ουσίας τα άτομα που έχουν αξία ήταν τα ίδια, δεν φαίνεται να μειώθηκαν, αυτά που διέγραψα και διαγράφω είναι περιττοί αριθμοί τηλεφώνων που η επικοινωνία είτε ήταν ανύπαρκτη είτε με το ζόρι για να κρατάμε ζωντανή τη γνωριμία.
    Δήμητρα, να σου ζήσει!
    γιάννης

Senior Member
    Nα χαιρεσε τον γιοκα σου Δημητρα!
    Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Κι εσύ ότι αγαπάς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Δεν ξέρω αν είναι δικό σου, είναι όμως πολύ ωραίο ποίημα.
    Εγώ το χωρίζω σε δυο μέρη. Το δεύτερο είναι το ήθος, η στάση ζωής του ευαίσθητου. Το πρώτο είναι η ανταπόδοση που λαμβάνει από την κοινωνία γι αυτόν του τον εξαιρετικό χαρακτήρα. Το πρώτο επίσης, είναι η αρνητική όψη αυτού του ωραίου χαρακτήρα, ενός χαρακτήρα τον οποίο όλοι εγκωμιάζουν και όλοι απεύχονται να είχαν.
    Το αποτέλεσμα είναι η μοναξιά.
    Καλημέρα Ιωάννη και χρόνια πολλά!!!

Όχι, δεν είναι δικό μου όπως είπε κι η Papa, εγώ δεν είμαι ποιητής που έλεγε κι ο Παπάζογλου αν θυμάμαι καλά...
    Δεν κατάλαβα καλά την ανάλυση σου, είμαι και λίγο ζαλισμένο κοτόπουλο αυτή τη στιγμή...θέλεις να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα;
    Εγώ πάντως επικεντρώνομαι κυρίως στο "ζητάω φύση, θέση κι ιδιότητα"...κι αναρωτιέμαι, άραγε άνθρωποι με ψυχικά θέματα σαν εμάς έχουν θέση σ' αυτόν τον κόσμο;
    Ορίστε και το τραγούδι, απόλαυσε το:

Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ!!!!!! Κι εσύ ότι αγαπάς!
    Ιωάννη, τον λένε; Να τον χαίρεσαι! ♥ Εμένα γιόρταζε ο μπαμπάς μου...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Πηρα τηλεφωνο την μανα μου για να της κανω μια ερωτηση.Συγκεκριμενα την ρωτησα τι θα κανουμε σε περιπτωση που δεν βγει καλο το τεστ παπ και πρεπει να χειρουργηθω και μου ειπε ''με εχεις τρελανει! σημερα επεσα κατω και χτυπησα εξαιτιας σου! εχω φτασει στα ορια μου δεν αντεχω αλλο πια! ρε παιδια πειτε μου ειλικρεινα εγω φταιω? τι λαθος εκανα?

Senior Member
    Πηρα τηλεφωνο την μανα μου για να της κανω μια ερωτηση.Συγκεκριμενα την ρωτησα τι θα κανουμε σε περιπτωση που δεν βγει καλο το τεστ παπ και πρεπει να χειρουργηθω και μου ειπε ''με εχεις τρελανει! σημερα επεσα κατω και χτυπησα εξαιτιας σου! εχω φτασει στα ορια μου δεν αντεχω αλλο πια! ρε παιδια πειτε μου ειλικρεινα εγω φταιω? τι λαθος εκανα?
    αν αγχωνεται με τα προβληματα σου και προτιμαει να μην ξερει παρα να της τα λες, λεγε τα στον συντροφο σου και σε καποια εμπιστη φιλη σου δεν ειναι αναγκη να τα λεμε ολα στους γονεις οταν ενηλικιωθουμε. καμια φορα το αγχος τους (η και η κριτικη τους) μας φορτιζει χειροτερα αντι να μας ανακουφιζουν και να μας βοηθουν

Senior Member
    Κανένα λάθος, αυτοί είναι οι συνηθισμένοι ψυχολογικοί εκβιασμοί των γονιών...εμένα μου έχουν πει ότι θα τους ανέβει το ζάχαρο ή ότι θα πάθουν εγκεφαλικό εξαιτίας μου επειδή αυτό που ήθελα να κάνω δεν τους έβρισκε σύμφωνους...

Η αληθεια ειναι οτι η μητερα μου ειναι καλος ανθρωπος αλλα πολυ νευρικια! πριν 2 χρονια ο πατερας μου διεγνωσθει με καρκινο του πνευμονα και η μητερα μου εκανε μεγαλο αγωνα και του συμπαραστεκεται σαν βραχος! το καταλαβαινω οτι εχει κουραστει.Δεν αντεχει να ακουει και εμενα.

Senior Member
    Μελίνα γιατί να χειρουργηθείς? Για ένα ινομύωμα? Να πας σε ένα γιατρό ιδιωτικό γυναικολόγο κορίτσι μου. Όσο για τη μαμά σου ήταν μια άσχημη στιγμή, μην την παρεξηγείς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ιωάννη, τον λένε; Να τον χαίρεσαι! ♥ Εμένα γιόρταζε ο μπαμπάς μου...
    Να χαίρεσαι κι εσύ τον μπαμπά σου!!! Ναι Γιάννη τον φωνάζουμε αλλά έχει δυο ονόματα Γιάννης-Μάριος

Μελίνα γιατί να χειρουργηθείς? Για ένα ινομύωμα? Να πας σε ένα γιατρό ιδιωτικό γυναικολόγο κορίτσι μου. Όσο για τη μαμά σου ήταν μια άσχημη στιγμή, μην την παρεξηγείς.
    Πρωτα πηγα στο νοσοκομειο και μου ειπαν να το παρακολουθουμε ανα 6 μηνες μετα πηγα σε ιδιωτη και μου ειπε να το βγαλω και αν δεν μπορω στην κλινικη του λογω κοστους μου ειπε να παω στο Αλεξανδρας η στο Ελενα.Το ινομυωμα ειναι 5 εκατοστα και δεν εχω κανενα συμπτωμα.Στον ιδιωτη εκανα και τεστ παπ και με εχουν πιασει φοβιες για τα αποτελεσματα.Οτι μπορει να εχω καρκινο της μητρας και να πρεπει να χειρουργηθω αμεσα.

Senior Member
    Να χαίρεσαι κι εσύ τον μπαμπά σου!!! Ναι Γιάννη τον φωνάζουμε αλλά έχει δυο ονόματα Γιάννης-Μάριος
    Σ' ευχαριστώ!!! ♥

Senior Member
    Χρονια πολλα απο εμενα στον φιλτατο Γιαννη απο την Κυπρο , στον γυιο της PAPA , τον ησυχο , και στο μπαμπα σου , Κυκνε ..........................που νομιζω οτι η πολυφαρμακια , δεν ωφελει , διοτι δεν ξερεις στο τελος ποιο φαρμακο κανει τι , και καλο ειναι να εχεις καποιο consistency στις δοσολογιες , εστω μεγαλη δοση , οσο σου χρειαζεται , αλλα μην ανεβοκατεβαζεις τις δοσεις . Κι εγω κανω δοκιμες , αλλα ενα φαρμακο την φορα .......και λογικη δοση , στα ζαναξ εχω ξεφυγει , αλλα ειναι χρονια αυτη η ιστορια .......οποτε εχει μαθει ο οργανισμος ..

Senior Member
    Πρωτα πηγα στο νοσοκομειο και μου ειπαν να το παρακολουθουμε ανα 6 μηνες μετα πηγα σε ιδιωτη και μου ειπε να το βγαλω και αν δεν μπορω στην κλινικη του λογω κοστους μου ειπε να παω στο Αλεξανδρας η στο Ελενα.Το ινομυωμα ειναι 5 εκατοστα και δεν εχω κανενα συμπτωμα.Στον ιδιωτη εκανα και τεστ παπ και με εχουν πιασει φοβιες για τα αποτελεσματα.Οτι μπορει να εχω καρκινο της μητρας και να πρεπει να χειρουργηθω αμεσα.
    Οπως το λες , bullet , καθαρη φοβια ........................χωρις βαση ........ειδες που σου λεει ο ιδιωτης να το βγαλεις ...κι εγω αυτο ξερω ....οζοι , ινομυωματα , αφαιρουνται συνηθως .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Χρονια πολλα απο εμενα στον φιλτατο Γιαννη απο την Κυπρο , στον γυιο της PAPA , τον ησυχο , και στο μπαμπα σου , Κυκνε ..........................που νομιζω οτι η πολυφαρμακια , δεν ωφελει , διοτι δεν ξερεις στο τελος ποιο φαρμακο κανει τι , και καλο ειναι να εχεις καποιο consistency στις δοσολογιες , εστω μεγαλη δοση , οσο σου χρειαζεται , αλλα μην ανεβοκατεβαζεις τις δοσεις . Κι εγω κανω δοκιμες , αλλα ενα φαρμακο την φορα .......και λογικη δοση , στα ζαναξ εχω ξεφυγει , αλλα ειναι χρονια αυτη η ιστορια .......οποτε εχει μαθει ο οργανισμος ..
    Ευχαριστώ πολύ Άγγελε!!! χαχαχα!! ο ήσυχος ε? όχι μόνο ήσυχος αλλά το καλύτερο παιδί όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος. α και μην τολμήσει κανείς και πει το αντίθετο!! Κύκνε θα σε παρακαλούσα κι εγώ να μην υπερβαίνεις τις δσολογίες στα φάρμακα, δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.