Eιχα ησυχο απογευμα. Εσυ πας κ κυριακη δουλεια; δουλευεις 7ημερο;
Printable View
Κ μενα το απογευμα ησυχο ηταν δουλευα κ κυριακη αλλα τωρα ζητησα να μν δουλευω δν αντεχα αλλο
Elpida καλημερα. πως είσαι σήμερα?
Ενταξει το χω παρει αποφαση οι εκτατες δν θα φιγουν ποτε τλχ τωρα συντομα....εσυ;
Καπου πανω δεξια;δν ξερω κιολας κατιβπαλιες δημοσιευσεις ειχα διαβασει π προσπαθουσαν κ αλλοι
Παιδια καλημερα ελπιζω να τη παλευετε ολοιιιι,,,,
Μια προσπαθεια κ εγω την κανω..
καλά και εδώ, έχουν πρηστεί τα ούλα μουμ νιώθω τα δόντια μου μέσα στο στόμα μου σαν βρυκόλακας και το αντιμετωπίζω με αλατόνερο, και πριν 6 μήνες πάλι που είχαν πρηστεί πάλι έτσι ανακουφίστηκα, ελπίζω να πιάσει και τώρα. Παίρνω και algofren για τον πόνο που ευτυχώς "αντέχεται". Η οδοντίατρος μου είχε πει πριν χρόνια οτι η ουλίτιδα που έχω μπορεί και να οφείλεται από το άγχος επειδή φαίνεται οτι τα δόντια μου τα καθαρίζω. Όντως τις τελευταίες μέρες αγχώθηκα πολύ για κάποιο θέμα και έτριζα τα δόντια μου. Αλλά ούτε που με απασχολεί. Το μυαλό μου είναι πάντα σε ταχυπαλμίες, ευτυχώς δεν έχω αυτό το διάστημα.
Ουλιτιδα απο το αγχος;αυτο δν το ηξερα...ταχυπαλμιες ευτυχως δν εχεις μακαρι μα σ συνεχισει ετσι νικολα,,,
Ούτε κι εγώ έχω ξανακουσει για ουλίτιδα από το άγχος. Η ουλίτιδα προκαλείται από μικρόβια. Άρα είναι πιθανό να έχεις φλεγμονή από το άγχος που να προκαλεί συμπτώματα ουλίτιδας. Όπως και να'χει κάμε και πλύσεις με χαμομήλι, είναι αντισηπτικό και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
Plus είναι κ χαλαρωτικό ;)
Μονο εμενα νε εχουν ταραξει οι εκτατες αυτο το καιρο;τι γινεται ρε παιδια