αρρυθμίες - αγχος??? - Page 108
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 108 of 132 FirstFirst ... 85898106107108109110118 ... LastLast
Results 1,606 to 1,620 of 1975
    Quote Originally Posted by elpida33 View Post
    Ωχ αληθεια τασο;εδω φταιει το κρυο μαλλον...ειναι η μερα μαλλον θα περασει
    Eιχα ησυχο απογευμα. Εσυ πας κ κυριακη δουλεια; δουλευεις 7ημερο;

Senior Member
    Κ μενα το απογευμα ησυχο ηταν δουλευα κ κυριακη αλλα τωρα ζητησα να μν δουλευω δν αντεχα αλλο

Κ μενα το απογευμα ησυχο ηταν δουλευα κ κυριακη αλλα τωρα ζητησα να μν δουλευω δν αντεχα αλλο
    Καλα εκανες. Να ξεκουραζεσαι κ λιγο. Να χουμε κ καμια μερα για τον εαυτο μας

Elpida καλημερα. πως είσαι σήμερα?

Senior Member
    Ενταξει το χω παρει αποφαση οι εκτατες δν θα φιγουν ποτε τλχ τωρα συντομα....εσυ;

Ενταξει το χω παρει αποφαση οι εκτατες δν θα φιγουν ποτε τλχ τωρα συντομα....εσυ;
    Μια από τα ίδια και εγώ. Ξερεις καθόλου πως στελλουμε προσωπικο μηνυμα εδω μέσα.

Senior Member
    Καπου πανω δεξια;δν ξερω κιολας κατιβπαλιες δημοσιευσεις ειχα διαβασει π προσπαθουσαν κ αλλοι

Καπου πανω δεξια;δν ξερω κιολας κατιβπαλιες δημοσιευσεις ειχα διαβασει π προσπαθουσαν κ αλλοι
    Το βρήκα. Πατας το όνομα σε αυτον που μιλας και σου βγαζει 5 6 επιλογες

Senior Member
    Παιδια καλημερα ελπιζω να τη παλευετε ολοιιιι,,,,

Παιδια καλημερα ελπιζω να τη παλευετε ολοιιιι,,,,
    προσπαθουμε......Εσυ?

Senior Member
    Μια προσπαθεια κ εγω την κανω..

Senior Member
    καλά και εδώ, έχουν πρηστεί τα ούλα μουμ νιώθω τα δόντια μου μέσα στο στόμα μου σαν βρυκόλακας και το αντιμετωπίζω με αλατόνερο, και πριν 6 μήνες πάλι που είχαν πρηστεί πάλι έτσι ανακουφίστηκα, ελπίζω να πιάσει και τώρα. Παίρνω και algofren για τον πόνο που ευτυχώς "αντέχεται". Η οδοντίατρος μου είχε πει πριν χρόνια οτι η ουλίτιδα που έχω μπορεί και να οφείλεται από το άγχος επειδή φαίνεται οτι τα δόντια μου τα καθαρίζω. Όντως τις τελευταίες μέρες αγχώθηκα πολύ για κάποιο θέμα και έτριζα τα δόντια μου. Αλλά ούτε που με απασχολεί. Το μυαλό μου είναι πάντα σε ταχυπαλμίες, ευτυχώς δεν έχω αυτό το διάστημα.

Senior Member
    Ουλιτιδα απο το αγχος;αυτο δν το ηξερα...ταχυπαλμιες ευτυχως δν εχεις μακαρι μα σ συνεχισει ετσι νικολα,,,

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nikolas73 View Post
    καλά και εδώ, έχουν πρηστεί τα ούλα μουμ νιώθω τα δόντια μου μέσα στο στόμα μου σαν βρυκόλακας και το αντιμετωπίζω με αλατόνερο, και πριν 6 μήνες πάλι που είχαν πρηστεί πάλι έτσι ανακουφίστηκα, ελπίζω να πιάσει και τώρα. Παίρνω και algofren για τον πόνο που ευτυχώς "αντέχεται". Η οδοντίατρος μου είχε πει πριν χρόνια οτι η ουλίτιδα που έχω μπορεί και να οφείλεται από το άγχος επειδή φαίνεται οτι τα δόντια μου τα καθαρίζω. Όντως τις τελευταίες μέρες αγχώθηκα πολύ για κάποιο θέμα και έτριζα τα δόντια μου. Αλλά ούτε που με απασχολεί. Το μυαλό μου είναι πάντα σε ταχυπαλμίες, ευτυχώς δεν έχω αυτό το διάστημα.
    Ούτε κι εγώ έχω ξανακουσει για ουλίτιδα από το άγχος. Η ουλίτιδα προκαλείται από μικρόβια. Άρα είναι πιθανό να έχεις φλεγμονή από το άγχος που να προκαλεί συμπτώματα ουλίτιδας. Όπως και να'χει κάμε και πλύσεις με χαμομήλι, είναι αντισηπτικό και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.
    Plus είναι κ χαλαρωτικό ;)
    "Of course I talk to myself. Sometimes I need expert advice."

Senior Member
    Μονο εμενα νε εχουν ταραξει οι εκτατες αυτο το καιρο;τι γινεται ρε παιδια