Χρόνια πολλά και ελπίζω να πέρασε ο πόνος του δοντιού. Υγεία και χαρά.
Printable View
Χρόνια πολλά και ελπίζω να πέρασε ο πόνος του δοντιού. Υγεία και χαρά.
Ουφ! Παιδιά, πέρασα μεγάλη ταλαιπωρία σήμερα... Κλείστηκα στο ασανσέρ μαζί με την μια μου γάτα η οποία έπαθε αμόκ και πάλευα να την συγκρατήσω γιατί πήγαινε συνέχεια στην πόρτα κι αν ξεκινούσε ξαφνικά το ασανσέρ υπήρχε κίνδυνος να τραυματιστεί άσχημα γιατί οι εσωτερικές πόρτες είχαν μείνει ανοιχτές... Μέχρι που φοβήθηκα μην της κόψουν κανένα μέλος και την δω να κομματιάζεται μπροστά μου... Δεν αισθάνομαι καλά τώρα παρόλο που προσπαθώ να ηρεμήσω, μάλλον φταίει η ένταση... Τουλάχιστον ευτυχώς ήρθε γρήγορα ο τεχνικός και μας απεγκλώβισε γιατί η γάτα μου με δυσκόλεψε πάρα πολύ...
Θα σου πω... Της αρέσει να κάνει βόλτες μέσα στην πολυκατοικία κι είναι μαθημένη στο ασανσέρ όταν κινείται... Όμως τώρα που κλειστήκαμε για κάποιο χρονικό διάστημα ήθελε να βγει κι επειδή δεν μπορούσε έπαθε τρα λα λα... Μετά το σημερινό δεν θα την ξαναβάλω στο ασανσέρ, να πηγαίνει με τα πόδια...
Ευτυχώς που πέρασε αναίμακτα γιατί δεν θα το άντεχα αν πάθαινε κάτι...
Καλημέρα Κύκνε! Χρόνια πολλά γλυκιά μου! Πολύχρονη!
Κύκνε, έχω κι εγώ γάτες. Και τις αγαπώ πάρα πολύ. Καταλαβαίνω το φόβο σου, τυχερή είσαι που δεν σε ξέσκισε με τα νύχια της και δεν έφταιγε και το καημένο για τον πανικό. Περιπέτεια όντως.
Α, έχουμε κάτι κοινό... Πόσες έχεις;
Με γρατσούνισε αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, ψιλοπράγματα... Εννοείται πως δεν έφταιγε το κορίτσι μου... Ευτυχώς που είναι καλά γιατί μέχρι κι εικόνα το είχα κάνει ότι θα κομματιαστεί μπροστά στα μάτια μου, φοβήθηκα πολύ! Κι αυτή η καημένη και μετά που την έβγαλα για κάποια ώρα είχε αλλοφρονισμένο βλέμμα... Τώρα όμως έχουμε ηρεμήσει...
Σήμερα είχα οδοντίατρο οπότε δεν είμαι και πολύ στα κέφια μου αλλά θα συνέλθω...
Τώρα κοντά δεν έχω να περιμένω κάτι αλλά κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα πάμε για ένα διάστημα στο χωριό μου να κάνουμε κάνα μπάνιο...
Προς το παρόν, παίρνω κάποια ευχαρίστηση από τις σειρές που παρακολουθώ...
Εσύ τι σχέδια έχεις για το καλοκαίρι;
Όπως αρκετά καλοκαίρια τώρα , το τωρινό και τα επόμενα , θα με βρουν σπίτι :) εχω χρόνια να μπω σε θάλασσα
Α ναι καλά θυμόμουν ότι έχεις και εναν οδοντίατρο! Πόσες επισκέψεις μένουν? Τελειώνεις?
Σειρές και εγώ, θέλω να ξεκινήσω να βλεπω κατι τα βράδια. Είμαι των ξένων σειρών οπότε έλεγα να πιάσω το Presumed Innocent
Το ερώτημα πρέπει να γίνει σε όσους μπαίνουν στη θάλασσα για μπάνιο! Οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν καθαρό νερό στο σπίτι τους. Άντε και πηγές βόλτα μέχρι εκεί γιατί να κολλήσεις κάποια αρρώστια από το βρόμικο νερό, την άμμο, να σε κάψει ο ήλιος, να σε τσιμπήσει κάτι , να κοπείς , να έχεις την φασαρία του κόσμου, να ταλαιπωρηθείς και να ξοδέψεις χρήματα μέχρι να φτάσεις εκεί. Το κακό είναι για όσους νιώθουν άσχημα και ενώ θέλουν να πάνε δεν τολμούν για τα περίεργα βλέμματα και σχόλια για το σώμα τους ή αν η ζηλεύουν τους άλλους που έχουν παρέα και δεν θέλουν να είναι μόνοι.
Η μαμά μου θύμιασε γιατί σήμερα είναι Ψυχοσάββατο... Ακόμα κι αν πιστεύω αυτή η μυρωδιά μ' ενοχλεί πολύ... Τουλάχιστον έχουμε ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες οπότε θα φύγει...
Καλησπέρα Κύκνε μου! Κι εμένα με ενοχλεί πολύ το λιβάνι, τόσο που αν το μυρίσω για αρκετά λεπτά μου έρχεται λιποθυμία! Αλήθεια στο λέω! Με πειράζει πάρα πολύ!
Μια φορά σε κάποια Ανάσταση είχα λιποθυμήσει από το θυμιατό, κι άλλη μία όταν με είχαν πάει στην εκκλησία και ήμουν μικρότερη. Δηλαδή έχω λιποθυμήσει 2 φορές από το λιβάνι.
Άσε που όταν πήγαινα στο νεκροταφείο για τον πατέρα μου μύριζαν τα λιβάνια και με έπιανε κρίση πανικού..
Αλλά μη σου λέω βλακίες τώρα, απλά σου λέω ότι σε καταλαβαίνω από την εμπειρία μου.
ξέχασα να πω και για τα σκυλιά που μπαίνουν στη θάλασσα να δροσιστούν! Για να περάσεις καλά δεν είναι υποχρεωτικό να "ξεβρακωθεις" και να κολυμπήσεις. Μπορείς να πας μόνο σε κάποιο παραθαλάσσιο μαγαζί. Μόνο όποιος έχει ταλαιπωρηθεί από τη θάλασσα μπορεί να καταλάβει. Εσύ συνέχισε να την απολαμβάνεις και μη μιζεριαζεις .
Καλησπέρα HarleyQuinn!
Δεν μου λες βλακείες, αυτό με το νεκροταφείο μπορεί να ήταν κυρίως λόγω ψυχολογικής φόρτισης... Επειδή έχω χάσει κι εγώ ανθρώπους, ξέρω πως είναι να πηγαίνεις στην τελευταία τους κατοικία όπως λένε, είναι το τέλος, ξέρεις πως δεν θα τους ξαναδεις όπως πριν... Μύριζες και το λιβάνι και σε αποτελείωνε... Κι εμένα με ζαλίζει κάπως η μυρωδιά του κι έχει χρειαστεί να βγω έξω από την εκκλησία κάποιες φορές...
Για τη σειρά, εγω τις βλεπω σε ξενο σαιτ χωρις υπότιτλους, φρεσκες μολις ξεφυτρώσουν , οπότε δε ξερω τι εχει το νετφλιξ σορυ :(
Να κάνετε ένα διάλειμμα να ηρεμήσεις και εσυ και με το καλό από φθινόπωρο μετά...
Οσο για τη θάλασσα, δεν ενθουσιάζομαι, πιο πολύ παω αν "πρέπει" για κοινωνικούς λόγους. Πρέπει να προσέχω με τον ήλιο και αν δεν έχω ντουζιέρα με ενοχλεί να κολλαω απο το αλάτι... Τα ξεβρακωμενα σώματα και τα σκυλιά που αναφερθηκαν δεν με ενοχλούν :p
Ούτε το λιβάνι που λετε με ενοχλεί, μου αρέσει :)
Η ανώμαλη της παρέας ειμαι μαλλον :p
Καλημέρα Σπουργίτι,
τι κάνεις; Εγώ νιώθω κάπως χειρότερα τις τελευταίες μέρες, αν επιμείνει κι άλλο θα πάρω τηλέφωνο το γιατρό...
Όσον αφορά την θάλασσα εντάξει, δεν μπορεί ν' αρέσουν όλα σε όλους... Όπως κι η μυρωδιά του λιβανιού, αν κι αυτό μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση που σου αρέσει... Βρίσκω ότι κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική...
Καλησπέρα Κύκνε μου! Γιατί δεν νιώθεις καλά αν επιτρέπεται; Καλοκαιράκι είναι γιατί να νιώθεις άσχημα;
@ Σπουργιτάκι εσύ είσαι αλάνι ρε γι' αυτό δεν νοιάζει τίποτα χα χα !Ρ
για στην ομορφη παρεα. εσκασα μυτι για λιγο.τι κανετε. εγω για τωρα το καλοκαίρι μονο δουλεια και υπνο. κια λιγο πριχωπικο χρονια για τα λιγοστα φιλαράκια αλλα μαρεσει ετσι ισως ειναι καλύτερα πιστευω. βγαζω και το χαρτζιλικι μου και απασχολουμαι καθε μερα για να μην καθωμαι και τρεχεξ τι μυαλο σε βλακειες
επεισης δεν σκςυτωμαι καν τι μου λείπει η τι θα ηιελα σκευτωμαι μονο τι εχω αλλα και τι μπορω να πετυχω. ηδη φετοε εχω σημειωσει καποιες καλες προοδους για την προσωπικη μου εξελιξη και πιστευω συντομα θα καλυφθει και υο κομματι κοπέλλα με καποια που οντος θα υπαρχει θεληση και αφοσίωση πραγματική. ειμαι γενικα το ατομο που θελω και θα αφωσιωθω ομως θελω και απο την αλλη πλευρα να βλεπω κατι το πραγματικό. ο χειρότεροςου εφιαλτης ειναι να πιαστω κοροιδο καθως απο μικρος μεχει πονεσει αυτο τκ πραγμα πολακις φορες
Γεια σου Belphegor...
Τι να κάνουμε... Εγώ προσπαθώ να την παλέψω...
καλημερα κυκνακι. εστο και αυτο μετραει βρε καλη μου... ισως ηδη εισαι λιγο περισωτερο καλα γενικα αποσο νιμιζεις οτι ςισαι βαση της μαλακιες που σου προβαλει το μυαλο σου
Καλησπέρα στην παρέα, ψάχνω και εγώ κάποιον να μιλήσω στο φόρουμ και με αγνοούν όλοι μέχρι τώρα,ούτε σε π.μ. δε θέλει κανείς να μου μιλήσει,γενικά δεν έχω παρέες στη ζωή μου και δε θέλω να νιώθω μόνος,αποκομμένος από παντού(ακόμα και από εδώ). Εδώ πέρα απ' ότι έχω δει και σεις έχετε την ίδια ανάγκη για αυτό και συζητάτε,άμα θέλετε να μοιράζουμε τις εμπειρίες,τις σκέψεις μας και τις δυσκολίες μας,εγώ βεβαίως θα το επιθυμούσα.Τώρα επειδή είναι καλοκαίρι και δεν έχω κάποιον να μιλάω είναι η κατάλληλη ευκαιρία και θα μπαίνω πιο πολύ στο φόρουμ μιας που έχω τεράστιο ελεύθερο χρόνο για αυτούς τους 3 μήνες.
Και εγώ αυτό πιστεύω,όμως δε μπορείς να κάνεις πολλά μες στο μεσημέρι καλοκαιριάτικα,ή για μπάνιο ή στο σπίτι με κλιματιστικό. Έτσι κι αλλιώς τα απογεύματα ή στην πιλοτί είμαι ή περπάτημα κάνω,δε κάθομαι εντελώς σπίτι,όμως το ξέρεις,αν θες να περάσεις καλοκαίρι καλά χρειάζεσαι οπωσδήποτε παρέα,αλλιώς δε γίνεται.
Οπότε δυστυχώς δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.