Είναι κανείς εδώ; - Page 287
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 287 of 323 FirstFirst ... 187237277285286287288289297 ... LastLast
Results 4,291 to 4,305 of 4839
    Senior Member
    Κύκνε, έχω κι εγώ γάτες. Και τις αγαπώ πάρα πολύ. Καταλαβαίνω το φόβο σου, τυχερή είσαι που δεν σε ξέσκισε με τα νύχια της και δεν έφταιγε και το καημένο για τον πανικό. Περιπέτεια όντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Κύκνε, έχω κι εγώ γάτες. Και τις αγαπώ πάρα πολύ. Καταλαβαίνω το φόβο σου, τυχερή είσαι που δεν σε ξέσκισε με τα νύχια της και δεν έφταιγε και το καημένο για τον πανικό. Περιπέτεια όντως.
    Α, έχουμε κάτι κοινό... Πόσες έχεις;

Με γρατσούνισε αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, ψιλοπράγματα... Εννοείται πως δεν έφταιγε το κορίτσι μου... Ευτυχώς που είναι καλά γιατί μέχρι κι εικόνα το είχα κάνει ότι θα κομματιαστεί μπροστά στα μάτια μου, φοβήθηκα πολύ! Κι αυτή η καημένη και μετά που την έβγαλα για κάποια ώρα είχε αλλοφρονισμένο βλέμμα... Τώρα όμως έχουμε ηρεμήσει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Θα σου πω... Της αρέσει να κάνει βόλτες μέσα στην πολυκατοικία κι είναι μαθημένη στο ασανσέρ όταν κινείται... Όμως τώρα που κλειστήκαμε για κάποιο χρονικό διάστημα ήθελε να βγει κι επειδή δεν μπορούσε έπαθε τρα λα λα... Μετά το σημερινό δεν θα την ξαναβάλω στο ασανσέρ, να πηγαίνει με τα πόδια...

Ευτυχώς που πέρασε αναίμακτα γιατί δεν θα το άντεχα αν πάθαινε κάτι...

Να παιρνει τις σκάλες η κυρία ! Γυμναστική χαχαχα

Πως είσαι σήμερα εσύ και το κορίτσι σου? Ηρεμήσατε ? Ολα εντάξει?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Να παιρνει τις σκάλες η κυρία ! Γυμναστική χαχαχα

Πως είσαι σήμερα εσύ και το κορίτσι σου? Ηρεμήσατε ? Ολα εντάξει?
    Καλημέρα Σπουργίτι!

Ακριβώς όπως τα λες, χα χα χα!!!

Ναι, έχουμε ηρεμήσει πλέον από το συμβάν... Απλώς εγώ σήμερα δεν ξύπνησα καλά, είναι κι οι δύσκολες μέρες του μήνα... Νιώθω κατάπτωση και κακοδιαθεσία...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Καλημέρα Σπουργίτι!

Ακριβώς όπως τα λες, χα χα χα!!!

Ναι, έχουμε ηρεμήσει πλέον από το συμβάν... Απλώς εγώ σήμερα δεν ξύπνησα καλά, είναι κι οι δύσκολες μέρες του μήνα... Νιώθω κατάπτωση και κακοδιαθεσία...
    Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω ! Σου κρατάει πολλες μέρες? Ελπίζω να μη χρειάζεσαι παυσίπονα για να τη παλέψεις

Senior Member
    Να ήξερες πόσο σε καταλαβαίνω ! Σου κρατάει πολλες μέρες? Ελπίζω να μη χρειάζεσαι παυσίπονα για να τη παλέψεις
    Γύρω στις πέντε μέρες... Στην αρχή χρειάζομαι και παυσίπονα και χυμό πορτοκάλι... Εσύ;

Γύρω στις πέντε μέρες... Στην αρχή χρειάζομαι και παυσίπονα και χυμό πορτοκάλι... Εσύ;
    Τις πρώτες 1-2 μερες και εγώ με παυσίπονα, χυμο δεν εχω χρειαστεί. Τρωω καλά παναθεμα με τι να με κανει ο χυμός

Περαστικά και για τη περίοδο λοιπον...
    Πως είσαι σήμερα? Βγήκες καθόλου? Έχεις τιποτα όμορφο να περιμένεις? Καμια βόλτα κανένα γεγονός?

Senior Member
    Τις πρώτες 1-2 μερες και εγώ με παυσίπονα, χυμο δεν εχω χρειαστεί. Τρωω καλά παναθεμα με τι να με κανει ο χυμός

Περαστικά και για τη περίοδο λοιπον...
    Πως είσαι σήμερα? Βγήκες καθόλου? Έχεις τιποτα όμορφο να περιμένεις? Καμια βόλτα κανένα γεγονός?
    Σήμερα είχα οδοντίατρο οπότε δεν είμαι και πολύ στα κέφια μου αλλά θα συνέλθω...
    Τώρα κοντά δεν έχω να περιμένω κάτι αλλά κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα πάμε για ένα διάστημα στο χωριό μου να κάνουμε κάνα μπάνιο...

Προς το παρόν, παίρνω κάποια ευχαρίστηση από τις σειρές που παρακολουθώ...

Εσύ τι σχέδια έχεις για το καλοκαίρι;

Σήμερα είχα οδοντίατρο οπότε δεν είμαι και πολύ στα κέφια μου αλλά θα συνέλθω...
    Τώρα κοντά δεν έχω να περιμένω κάτι αλλά κάποια στιγμή αργότερα μέσα στο καλοκαίρι θα πάμε για ένα διάστημα στο χωριό μου να κάνουμε κάνα μπάνιο...

Προς το παρόν, παίρνω κάποια ευχαρίστηση από τις σειρές που παρακολουθώ...

Εσύ τι σχέδια έχεις για το καλοκαίρι;
    Όπως αρκετά καλοκαίρια τώρα , το τωρινό και τα επόμενα , θα με βρουν σπίτι εχω χρόνια να μπω σε θάλασσα

Α ναι καλά θυμόμουν ότι έχεις και εναν οδοντίατρο! Πόσες επισκέψεις μένουν? Τελειώνεις?

Σειρές και εγώ, θέλω να ξεκινήσω να βλεπω κατι τα βράδια. Είμαι των ξένων σειρών οπότε έλεγα να πιάσω το Presumed Innocent

Senior Member
    Όπως αρκετά καλοκαίρια τώρα , το τωρινό και τα επόμενα , θα με βρουν σπίτι εχω χρόνια να μπω σε θάλασσα

Α ναι καλά θυμόμουν ότι έχεις και εναν οδοντίατρο! Πόσες επισκέψεις μένουν? Τελειώνεις?

Σειρές και εγώ, θέλω να ξεκινήσω να βλεπω κατι τα βράδια. Είμαι των ξένων σειρών οπότε έλεγα να πιάσω το Presumed Innocent
    Γιατί αν επιτρέπεται;

Όχι ακόμα, έχω αρκετές αλλά θα κάνουμε ένα διάλειμμα μέσα στο καλοκαίρι γιατί κι αυτή θα κλείσει...

Την έψαξα και μου φαίνεται ενδιαφέρουσα αλλά δυστυχώς δεν την έχει το netflix...

Senior Member
    Το ερώτημα πρέπει να γίνει σε όσους μπαίνουν στη θάλασσα για μπάνιο! Οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν καθαρό νερό στο σπίτι τους. Άντε και πηγές βόλτα μέχρι εκεί γιατί να κολλήσεις κάποια αρρώστια από το βρόμικο νερό, την άμμο, να σε κάψει ο ήλιος, να σε τσιμπήσει κάτι , να κοπείς , να έχεις την φασαρία του κόσμου, να ταλαιπωρηθείς και να ξοδέψεις χρήματα μέχρι να φτάσεις εκεί. Το κακό είναι για όσους νιώθουν άσχημα και ενώ θέλουν να πάνε δεν τολμούν για τα περίεργα βλέμματα και σχόλια για το σώμα τους ή αν η ζηλεύουν τους άλλους που έχουν παρέα και δεν θέλουν να είναι μόνοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Το ερώτημα πρέπει να γίνει σε όσους μπαίνουν στη θάλασσα για μπάνιο! Οι περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν καθαρό νερό στο σπίτι τους. Άντε και πηγές βόλτα μέχρι εκεί γιατί να κολλήσεις κάποια αρρώστια από το βρόμικο νερό, την άμμο, να σε κάψει ο ήλιος, να σε τσιμπήσει κάτι , να κοπείς , να έχεις την φασαρία του κόσμου, να ταλαιπωρηθείς και να ξοδέψεις χρήματα μέχρι να φτάσεις εκεί. Το κακό είναι για όσους νιώθουν άσχημα και ενώ θέλουν να πάνε δεν τολμούν για τα περίεργα βλέμματα και σχόλια για το σώμα τους ή αν η ζηλεύουν τους άλλους που έχουν παρέα και δεν θέλουν να είναι μόνοι.
    Καλημέρα...

Εμένα μου αρέσει η θάλασσα κι ας έχω νερό και στο σπίτι μου, δεν είναι το ίδιο... Και δεν έχω κολλήσει ποτέ τίποτα... Τώρα αν σε κάποιους δεν αρέσει, σεβαστό άλλωστε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε

Senior Member
    Η μαμά μου θύμιασε γιατί σήμερα είναι Ψυχοσάββατο... Ακόμα κι αν πιστεύω αυτή η μυρωδιά μ' ενοχλεί πολύ... Τουλάχιστον έχουμε ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες οπότε θα φύγει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Πω πω μια μιζέρια ρε φίλε..τς

Senior Member
    Η μαμά μου θύμιασε γιατί σήμερα είναι Ψυχοσάββατο... Ακόμα κι αν πιστεύω αυτή η μυρωδιά μ' ενοχλεί πολύ... Τουλάχιστον έχουμε ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες οπότε θα φύγει...
    Καλησπέρα Κύκνε μου! Κι εμένα με ενοχλεί πολύ το λιβάνι, τόσο που αν το μυρίσω για αρκετά λεπτά μου έρχεται λιποθυμία! Αλήθεια στο λέω! Με πειράζει πάρα πολύ!
    Μια φορά σε κάποια Ανάσταση είχα λιποθυμήσει από το θυμιατό, κι άλλη μία όταν με είχαν πάει στην εκκλησία και ήμουν μικρότερη. Δηλαδή έχω λιποθυμήσει 2 φορές από το λιβάνι.
    Άσε που όταν πήγαινα στο νεκροταφείο για τον πατέρα μου μύριζαν τα λιβάνια και με έπιανε κρίση πανικού..
    Αλλά μη σου λέω βλακίες τώρα, απλά σου λέω ότι σε καταλαβαίνω από την εμπειρία μου.