Originally Posted by
DrugUser
Και που να έβλεπες μια τύπισσα που έκανε χρήση μέσα στο λεωφορείο. Τρύπωσε στο πίσω κάθισμα (εγώ καθόμουν στο ακριβώς μπροστινό) έσκυψε για να μην φαίνεται και έκανε την δουλειά της. Την τσάκωσα αφού φαινόταν το reflection της από το παράθυρο, αλλά δε μίλησα. Τυχερή που έπεσε στην περίπτωση μου γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάτι τέτοια. Με άλλα έχω.
Όσο για την έλλειψη σεβασμού εξαρτάται πως το ορίζει κανείς. Για μένα έλλειψη σεβασμού είναι να είμαι δίπλα σου, να μιλάς και να έχω ακούσει όλη τη συζήτηση σου.
Και δεν είναι μόνο η έλλειψη σεβασμού αλλά δείχνει ότι δεν νιώθεις ότι είσαι σε ΜΜΜ. Τα ΜΜΜ δεν είναι για να τα χρησιμοποιώ να πάω στη δουλειά μου και γυρίζω, και για να σκοτώσω την ώρα μου όσο είμαι μέσα μιλάω στο τηλ και μάλιστα κάνω συζήτηση 20 λεπτών. (να σημειώσω εδώ ότι αντιπαθώ όσους μιλάνε στο τηλ από 5' και άνω γενικώς. Δεν κάνουμε debate)
Τα ΜΜΜ και συγκεκριμένα τα Αττικά ΜΜΜ, είναι ένα ολόκληρο concept, με τα καλά του και τα στραβά του. Κάθε διαφορετική γραμμή αποτελείται από διαφορετικές οδούς και από διαφορετική σύνθεση ανθρώπων. Δεν είναι τα επαρχιακά ΜΜΜ που αποτελούνται από τις ίδιες φάτσες και τις ίδιες διαδρομές.
Αυτός που μιλάει στο τηλ, απλά δεν το νιώθει. Ας το το τηλ, δε χρειάζεται ο άλλος να ξέρει που είσαι. Το πόσες φορές έχω ακούσει τη φράση "Έλα είμαι Άγιο Αντώνιο, Άγιο Δημήτριο, κτλ"...να είναι καμιά 15αρια χιλιάδες φορές;