ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ; - Page 1081
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1081 of 1380 FirstFirst ... 815819811031107110791080108110821083109111311181 ... LastLast
Results 16,201 to 16,215 of 20693
    Banned
    Να μου πέσει κάτω ολόκληρη η σφολιάτα δεν έχει τύχει, θα ήταν πολύ εξτρίμ. Να πέσουν ψίχουλα, σαφώς και γίνεται είναι αναμενόμενο.

Μιας και λέμε για σφολιάτες, θυμήθηκα και τους τύπους που κάνουν επετεία στα ΜΜΜ και κυρίως στον ΗΣΑΠ (το αγαπημένο μέσο των επαιτών) ....άααααλλοι από κει. "Άμα σας περίσσεψε καμία τυρόπιτα που δεν τη φάγατε, κτλ, κτλ"...βρε ελεεινέ την τυρόπιτα την τρως επιτόπου μόλις την πάρεις, όχι του χρόνου. Ή το τραγικό "Συγγνώμη για το ακατάλληλο της ώρας"...και η ώρα είναι 10 το βράδυ, που για κάποιους 10 το βράδυ δεν είναι ούτε καν μεσημέρι.

Σα να σου λέει ο ζητιάνος ότι είστε όλοι χάπατα που γυρνάτε από τη δουλειά στα σπίτια σας, και αφού σας προσβάλλω απαιτώ και να μου δώσετε κανένα ψιλό και από πάνω. Έτσι το μεταφράζω προσωπικά.

Senior Member
    Οποτε παραδέχεσαι οτι λερώνεις. Αρα καλα σου λενε
    Quote Originally Posted by DrugUser View Post
    Να μου πέσει κάτω ολόκληρη η σφολιάτα δεν έχει τύχει, θα ήταν πολύ εξτρίμ. Να πέσουν ψίχουλα, σαφώς και γίνεται είναι αναμενόμενο.

Μιας και λέμε για σφολιάτες, θυμήθηκα και τους τύπους που κάνουν επετεία στα ΜΜΜ και κυρίως στον ΗΣΑΠ (το αγαπημένο μέσο των επαιτών) ....άααααλλοι από κει. "Άμα σας περίσσεψε καμία τυρόπιτα που δεν τη φάγατε, κτλ, κτλ"...βρε ελεεινέ την τυρόπιτα την τρως επιτόπου μόλις την πάρεις, όχι του χρόνου. Ή το τραγικό "Συγγνώμη για το ακατάλληλο της ώρας"...και η ώρα είναι 10 το βράδυ, που για κάποιους 10 το βράδυ δεν είναι ούτε καν μεσημέρι.

Σα να σου λέει ο ζητιάνος ότι είστε όλοι χάπατα που γυρνάτε από τη δουλειά στα σπίτια σας, και αφού σας προσβάλλω απαιτώ και να μου δώσετε κανένα ψιλό και από πάνω. Έτσι το μεταφράζω προσωπικά.
    Η άγνοια οδηγεί στην ευτυχία..

Senior Member
    μικρος ελεγα στον εαυτο μου οτι γεννηθηκα σε οικογενεια τερατων και οτι αν δεν φυγω μακρια τους το συντομοτερο δυνατον, θα με καταστρεψουν ολοσχερως.

δυστυχως δεν πιστεψα σε αυτα που ενιωθα και εκρινα

με οδηγησαν εκει που ηθελαν και εζησα μια ζωη κολαση

μακαρι να μπορουσα να στειλω ενα μηνυμα στον παλιο εαυτο μου, να του δειξω που θα τον καταντησουν...

Banned
    Α όλα και όλα όχι και λερώνω με λίγα ψίχουλα.

Πάντως σουβλάκι αποφεύγω να τρώω μέσα σε λεωφορείο, γιατί έτσι και κάνει καμία απότομη έχω λερωθεί ολόκληρος.

Senior Member
    Α όλα και όλα όχι και λερώνω με λίγα ψίχουλα.

Πάντως σουβλάκι αποφεύγω να τρώω μέσα σε λεωφορείο, γιατί έτσι και κάνει καμία απότομη έχω λερωθεί ολόκληρος.
    Σοβαρά ρε φιλε; δε λερώνεις με τα ψυχουλα; τραβα σπίτι σου να το γεμίσεις ψυχουλα αν δεν ειναι βρωμιά. Προσωπικά αν σε έβλεπα να λερώνεις θα σε ειχα κανει ρομπα σε όλο το λεωφορείο τρολει ή όπου ειμασταν.δεν εχω χειρότερο απο τη έλλειψη σεβασμού σε δημόσιο χορο

Banned
    αυτο σημαινει οτι θα φανε και τιποτα τα περιστερια

Senior Member
    Τα περιστερια δε θα μπουν μεσα στο λεωφορείο αλλα το θεωρω τραγικό να βρωμιζεις εναν δημόσιο χωρο με οτιδήποτε. Δείχνει ασέβεια για τους υπόλοιπους ανθρώπους που το χρησιμοποιούν και μετά τον πειραξε ο τύπος που θα μιλάει στο τηλέφωνο
    Τουλάχιστον αυτος δε ρυπαίνει τον χωρο ρε φίλε και σίγουρα σέβεται περισσότερο απο σενα μιας που δεν ειναι κακο να χτυπήσει το τηλ σου και να το σηκώσεις μιλώντας παντα σαν ανθρωπος και χωρίς να γκαριζεις γιατί και αυτο ασχημο και ασεβεια ειναι.

Banned
    Quote Originally Posted by Νοσηρή φαντασία View Post
    Σοβαρά ρε φιλε; δε λερώνεις με τα ψυχουλα; τραβα σπίτι σου να το γεμίσεις ψυχουλα αν δεν ειναι βρωμιά. Προσωπικά αν σε έβλεπα να λερώνεις θα σε ειχα κανει ρομπα σε όλο το λεωφορείο τρολει ή όπου ειμασταν.δεν εχω χειρότερο απο τη έλλειψη σεβασμού σε δημόσιο χορο
    Και που να έβλεπες μια τύπισσα που έκανε χρήση μέσα στο λεωφορείο. Τρύπωσε στο πίσω κάθισμα (εγώ καθόμουν στο ακριβώς μπροστινό) έσκυψε για να μην φαίνεται και έκανε την δουλειά της. Την τσάκωσα αφού φαινόταν το reflection της από το παράθυρο, αλλά δε μίλησα. Τυχερή που έπεσε στην περίπτωση μου γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάτι τέτοια. Με άλλα έχω.

Όσο για την έλλειψη σεβασμού εξαρτάται πως το ορίζει κανείς. Για μένα έλλειψη σεβασμού είναι να είμαι δίπλα σου, να μιλάς και να έχω ακούσει όλη τη συζήτηση σου.

Και δεν είναι μόνο η έλλειψη σεβασμού αλλά δείχνει ότι δεν νιώθεις ότι είσαι σε ΜΜΜ. Τα ΜΜΜ δεν είναι για να τα χρησιμοποιώ να πάω στη δουλειά μου και γυρίζω, και για να σκοτώσω την ώρα μου όσο είμαι μέσα μιλάω στο τηλ και μάλιστα κάνω συζήτηση 20 λεπτών. (να σημειώσω εδώ ότι αντιπαθώ όσους μιλάνε στο τηλ από 5' και άνω γενικώς. Δεν κάνουμε debate)

Τα ΜΜΜ και συγκεκριμένα τα Αττικά ΜΜΜ, είναι ένα ολόκληρο concept, με τα καλά του και τα στραβά του. Κάθε διαφορετική γραμμή αποτελείται από διαφορετικές οδούς και από διαφορετική σύνθεση ανθρώπων. Δεν είναι τα επαρχιακά ΜΜΜ που αποτελούνται από τις ίδιες φάτσες και τις ίδιες διαδρομές.

Αυτός που μιλάει στο τηλ, απλά δεν το νιώθει. Ας το το τηλ, δε χρειάζεται ο άλλος να ξέρει που είσαι. Το πόσες φορές έχω ακούσει τη φράση "Έλα είμαι Άγιο Αντώνιο, Άγιο Δημήτριο, κτλ"...να είναι καμιά 15αρια χιλιάδες φορές;

Senior Member
    Και που να έβλεπες μια τύπισσα που έκανε χρήση μέσα στο λεωφορείο. Τρύπωσε στο πίσω κάθισμα (εγώ καθόμουν στο ακριβώς μπροστινό) έσκυψε για να μην φαίνεται και έκανε την δουλειά της. Την τσάκωσα αφού φαινόταν το reflection της από το παράθυρο, αλλά δε μίλησα. Τυχερή που έπεσε στην περίπτωση μου γιατί εγώ δεν έχω πρόβλημα με κάτι τέτοια. Με άλλα έχω.

Όσο για την έλλειψη σεβασμού εξαρτάται πως το ορίζει κανείς. Για μένα έλλειψη σεβασμού είναι να είμαι δίπλα σου, να μιλάς και να έχω ακούσει όλη τη συζήτηση σου.

Και δεν είναι μόνο η έλλειψη σεβασμού αλλά δείχνει ότι δεν νιώθεις ότι είσαι σε ΜΜΜ. Τα ΜΜΜ δεν είναι για να τα χρησιμοποιώ να πάω στη δουλειά μου και γυρίζω, και για να σκοτώσω την ώρα μου όσο είμαι μέσα μιλάω στο τηλ και μάλιστα κάνω συζήτηση 20 λεπτών. (να σημειώσω εδώ ότι αντιπαθώ όσους μιλάνε στο τηλ από 5' και άνω γενικώς. Δεν κάνουμε debate)

Τα ΜΜΜ και συγκεκριμένα τα Αττικά ΜΜΜ, είναι ένα ολόκληρο concept, με τα καλά του και τα στραβά του. Κάθε διαφορετική γραμμή αποτελείται από διαφορετικές οδούς και από διαφορετική σύνθεση ανθρώπων. Δεν είναι τα επαρχιακά ΜΜΜ που αποτελούνται από τις ίδιες φάτσες και τις ίδιες διαδρομές.

Αυτός που μιλάει στο τηλ, απλά δεν το νιώθει. Ας το το τηλ, δε χρειάζεται ο άλλος να ξέρει που είσαι. Το πόσες φορές έχω ακούσει τη φράση "Έλα είμαι Άγιο Αντώνιο, Άγιο Δημήτριο, κτλ"...να είναι καμιά 15αρια χιλιάδες φορές;
    Ξέρω πολύ καλα πως ειναι τα μεσα αθηνα μενω. Προσωπικά αν χτυπήσει το τηλ μου θα το σηκώσω. Συνήθως προτιμώ βέβαια να ακούω μουσική γι αυτό εχω πάντα ακουστικά. Αν έβλεπα οποιονδήποτε να τρώει και να λερώνει θα τον εκραζα μπροστά σε όλους οπως και αν καποιος λερωνε με οτιδηποτε αλλο πχ καφέ και δεν τα μάζευε..γενικά δε μου φαίνεται ότι σεβεσαι εφοσον βρωμιζεις τον χώρο. Και μια παρένθεση, γιατί θα πρέπει να νοιαξει τον αλλον αν ακούσεις τη συνομιλια του;κρατικα μυστικά έχει; εγώ αδιαφορώ αν με ακούνε. Αν χτυπήσει το κινητό μου και φισκα να ναι το λεωφορείο τρολει τρένο θα το σηκώσω.

Senior Member
    Ξύπνησα πολύ πρωί σήμερα, έχει μιαν ώρα... Υπάρχει κανείς άλλος ξύπνιος; Δεν μ' αρέσει που δεν έχω που να μιλήσω...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Banned
    Υποθετικό σενάριο:

Είσαι στο 860 και πας από το Φλοίσβο στον Προαστιακό στο Ρέντη. Χτυπάει το τηλ, το σηκώνεις και λες "Σε 10' θα είμαι στον Προαστιακό στο Ρέντη" (ο οποίος είναι χωμένος σε κάτι στενάκια. Ότι πρέπει για την περίπτωση.)

Δίπλα σου κάθεται ένας ανώμαλος, που άκουσε που κατεβαίνεις και σε ακολουθεί. Η συνέχεια γνωστή.

Γενικά όταν είσαι σε ΜΜΜ, πρέπει να έχεις πάντα τα χέρια στις τσέπες και να μην κάνεις συνομιλίες στο τηλ, όχι μόνο γιατί ενοχλεί αλλά και για την δική σου ασφάλεια.

Και επίσης να έχεις το κινητό κοντά στο πρόσωπο σου, για να μη βλέπουν που σερφάρεις στο ίντερνετ. Και όχι χαμηλά στα γόνατα όπως κάνουν οι περισσότεροι. Μετά θα φταίω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος, άμα κάθομαι από πάνω σου και βλέπω που μπαίνεις;

Με λίγα λόγια πρέπει να διατηρείς χαμηλό προφίλ.

Senior Member
    Υποθετικό σενάριο:

Είσαι στο 860 και πας από το Φλοίσβο στον Προαστιακό στο Ρέντη. Χτυπάει το τηλ, το σηκώνεις και λες "Σε 10' θα είμαι στον Προαστιακό στο Ρέντη" (ο οποίος είναι χωμένος σε κάτι στενάκια. Ότι πρέπει για την περίπτωση.)

Δίπλα σου κάθεται ένας ανώμαλος, που άκουσε που κατεβαίνεις και σε ακολουθεί. Η συνέχεια γνωστή.

Γενικά όταν είσαι σε ΜΜΜ, πρέπει να έχεις πάντα τα χέρια στις τσέπες και να μην κάνεις συνομιλίες στο τηλ, όχι μόνο γιατί ενοχλεί αλλά και για την δική σου ασφάλεια.

Και επίσης να έχεις το κινητό κοντά στο πρόσωπο σου, για να μη βλέπουν που σερφάρεις στο ίντερνετ. Και όχι χαμηλά στα γόνατα όπως κάνουν οι περισσότεροι. Μετά θα φταίω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος, άμα κάθομαι από πάνω σου και βλέπω που μπαίνεις;

Με λίγα λόγια πρέπει να διατηρείς χαμηλό προφίλ.
    χαμηλο προφιλ ειναι, να τρως τυροπιτες και να γεμιζεις σφολιατοσκουπιδια το πατωμα και να κατουρας στους δρομους σαν τελειωμενος;
    εσενα, γενικως σε ενοχλει οτι κανουν οι αλλοι, αλλα το οτι εσυ κανεις χειροτερα απο αυτα που περιγαφεις, δεν το βλεπεις και νομιζεις οτι εισαι διακριτικος και κυριος, ενω στην πραγματικοτητα επιβαρυνεις την αισθητικη της πολης που ζεις και επιβαρυνεις τους υπολοιπους με ρυπαρη συμπεριφορα.

Banned
    Τι ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ πληροφορίες δίνει για τον εαυτό του ένας που τρώει κάτι, πέρα του ότι του αρέσει αυτό που τρώει, από έναν που έχει πει την ιστορία της ζωής του σε όλη την διαδρομή; That was my point.

Κάνεις δεν ξέρει γιατί μπήκα μέσα στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, γιατί κατέβηκα στη συγκεκριμένη στάση, ποιος είμαι, πως με λένε, κτλ. Αυτό εννοώ με το χαμηλό προφίλ.

Το μόνο που θέλω να ξέρουν είναι ότι όταν μπαίνω σε λεωφορείο τις πρώτες πρωινές ώρες είναι ότι είμαι στο τελείωμα της ημέρας μου, και όχι στις αρχές, γιατί το ανάποδο με προσβάλλει σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα. Δε θέλω να είμαι σαν αυτούς που με αηδιάζουν. Αν π.χ. γίνει κάποια βλάβη και πεταχτεί κανένας και πει "Τι θα γίνει, θέλουμε να πάμε στις δουλειές μας;;;", προφανώς εγώ θα πεταχτώ και θα πω "Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα σας που πάμε δουλειά το πρωί. Υπάρχουμε και μείς που γυρίζουμε σπίτι."

Αυτό γιατί με πρόσβαλλε με την φράση που υποτίθεται ότι είπε.

Banned
    Και μιας και λέμε για ΜΜΜ ακούω μερικούς που χασκογελάνε που χάσανε το λεωφορείο για 1', ενώ εγώ στη θέση τους θα είχα γίνει πυρ και μανία. Ή όταν έχει καθυστέρηση ο προαστιακός σχολιάζουν με γελάκια, ενώ εγώ βράζω από μέσα μου.

Αντιπαθώ τους ανθρώπους που γελάνε άμα κάτι δεν τους πάει όπως το είχαν σχεδιάσει. Τρέχουν να το προλάβουν και μόλις το χάνουν βάζουν τα γέλια. Τι να πω;

Γενικά, όχι μόνο στα ΜΜΜ, είμαι τύπος που όταν τα πράγματα πάνε αντίθετα όπως τα έχει σχεδιάσει, γίνομαι έξαλλος.

DrugUser 8 στα 10 μηνύματα σου εκφράζουν θυμό για συμπεριφορες. Πόσο θυμωμένος είσαι με την ανθρώπινη φύση;;
    "Make sure your worst enemy isn't you"