με άλλα λόγια κάνετε παρέα με θετικούς ανθρώπους διότι η θετική ενέργεια μεταδίδετε.
Printable View
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλά σε όλους!
Βρήκα το παρακάτω.. κι επειδή μου άρεσε, σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας!
Σκέψου την ευτυχία
Μπορείς να την βρεις ή όχι;
Οι σκέψεις σου έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή σου, γιατί γίνεσαι ό,τι σκέφτεσαι. Γίνεσαι όχι μόνο ό,τι σκέφτεσαι για τον εαυτό σου, αλλά και ό,τι σκέφτεσαι για τους άλλους.
Είτε μπορείς να το παραδεχτείς είτε όχι, ό,τι πιστεύεις για τους άλλους το βλέπεις μέσα από τα φίλτρα της νόησής σου και είναι ακριβώς, ό,τι σκέφτεσαι για τον εαυτό σου.
Αν λοιπόν σκέφτεσαι πως είσαι δυστυχισμένος, ότι η μοίρα και η τύχη σ’ έχουν ξεχάσει, τότε ναι έτσι είναι. Μπορείς να κάτσεις και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που δεν έχεις και
θα ήθελες αγνοώντας όλα αυτά που έχεις. Μπορείς πάλι να επιλέξεις να είσαι ευτυχισμένος. Να γελάς και να περνάς όμορφα με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου.
Να τους αγαπάς και να βλέπεις τη ζωή αισιόδοξα.
Ναι, σαφώς υπάρχουν δυσκολίες αλλά εσύ επιλέγεις να τις δεις ως προβλήματα που αναζητάς τη λύση τους ή απλά ως αδιέξοδα.
Προσπάθησε να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά και θα δεις πως όλα αλλάζουν. Εσύ επιλέγεις το δρόμο που θες να ζεις.
Καλημέρα Μαρκέλα και χρόνια πολλά!!
Ωραια αυτα που μας ειπες σημερα φτανει να αφησουμε τους εαυτους μας ελευθερους.
σκεφτομαι οτι το περσυνο καλοκαιρι ηταν καλυτερο. και θα ηθελα να τηλεμεταφερθω κατευθειαν στο φθινοπωρο. φετος ας πουμε περασαμε οκ τη χρονια, και το πασχα τωρα, αυτο πως το επιβιωνεις με τετοια ζεστη μου λες ?
Βαριέμαι λιγάκι..Ρουτίνα, αρνητική ενέργεια, έλλειψη χρημάτων, αίσθημα εγκλωβισμού. Ίσως κάποια στιγμή να αλλάξουν όλα.
Ουφ..........
ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα α......
Καλε μου εχω δουλεψει σερβιτορα κ σε καφετερια κ σε μπιτς μπαρ κ ξερω τι σου λεω :p
Δεν γινοντουσαν αυτα καθημερινα, αλλα οχι οτι δν υπηρχαν.. δυστυχως πολλοι εξακολουθουν να μπερδευουν την καφετερια με το μπουρδελο.. κ μπορει απλα η κοπελιτσα να ειχε σχεση.. κατα 90% ειχε να ξερεις..
επισης καθε αλλο παρα φεμινιστρια ειμαι.. αλλα κυκλοφορω γενικα κ βλεπω πως αντιμετωπιζουν οι αντρες τις γυναικες κ πως μιλαν γι αυτες.. καθονται σε ενα καφε επι 3 ωρες για να κοβουν κινηση ποιοι περνανε.. περνανε κοπελες εμφανισιμες αλλα οχι προκλητικα ντυμενες κ τα σχολια ειναι του τυπου "δες τι μουνακι ειναι αυτο", "δες αυτη ειναι για πολυ ξεσκισμα", "κωλαρακι για τρελα γμησια" κτλ.. ξερω πως μιλατε μεταξυ σας, δυστυχως-ευτυχως εχω πολλους φιλους καφρους κ ετσι μιλανε οι περισσοτεροι.. αν κανω λαθος διεψευσε με.. το οτι περναει μια ομορφη κοπελα δν σου δινει το δικαιωμα να την χαρακτηριζεις ετσι.. δν ξερεις ο καθενας τι κρυβει κ τι περναει..
Οσο για τη Μαιρη Παναγιωταρα, ακου το σχετικο τραγουδι κ πιστευω θα πιασεις το νοημα
http://www.youtube.com/watch?v=hKiEnKjqpgE
Να και η αλλη η γραφικη απο πανω...
Δε μ λες μωρη πατσαβουρα η παναγιωταρα χρειαζοτανε;;; :P
χαχαχαχα
Κι ομως μερικες τον βρισκουν.. παρολο π εμφανισιακα δν ειναι ο,τι καλυτερο (βασικα ειναι ο,τι χειροτερο αλλα τεσπα) βρισκουν τον παιδαρα γυμνασμενο ο οποιος μαλιστα μερικες φορες ειναι ΚΑΙ εξυπνος κ μορφωμενος ενω αυτες μπαζα του κερατα.. αυτο πως το εξηγεις? πιστευω ειναι θεμα ικανοτητας κ τσαχπινιας να το πω απλα, εχω πολλα παραδειγματα τετοια, οπως κ το αντιθετο φυσικα, αντρες κακασχημοι κ ηλιθιοι να ειναι με πανεξυπνες κουκλαρες