Τι σκέφτεστε; - Page 1090
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1090 of 1532 FirstFirst ... 905909901040108010881089109010911092110011401190 ... LastLast
Results 16,336 to 16,350 of 22967
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι η καταθλιψη ειναι μεταδοτικη. γι'αυτο μαλλον αποφευγουν οσους κλαιγονται. δεν ειναι μονο επειδη καταντουν δυσαρεστοι, μα δε θελουν και να κολλησουν. δεν την βλεπεις να εμφανιζεται στο δερμα αλλα σε επηρεαζει. μπορει να πεσει ο γειτονας σου πχ απ'τον 5ο και να σκασει στην αυλη σου, να κανεις οτι δε σε πειραξε, αλλα κατα βαθος θα σε σπρωξει πιο ευκολα στην αυτοκτονια.
    με άλλα λόγια κάνετε παρέα με θετικούς ανθρώπους διότι η θετική ενέργεια μεταδίδετε.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    με άλλα λόγια κάνετε παρέα με θετικούς ανθρώπους διότι η θετική ενέργεια μεταδίδετε.

Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλά σε όλους!

Βρήκα το παρακάτω.. κι επειδή μου άρεσε, σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας!

Σκέψου την ευτυχία

Μπορείς να την βρεις ή όχι;

Οι σκέψεις σου έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή σου, γιατί γίνεσαι ό,τι σκέφτεσαι. Γίνεσαι όχι μόνο ό,τι σκέφτεσαι για τον εαυτό σου, αλλά και ό,τι σκέφτεσαι για τους άλλους.
    Είτε μπορείς να το παραδεχτείς είτε όχι, ό,τι πιστεύεις για τους άλλους το βλέπεις μέσα από τα φίλτρα της νόησής σου και είναι ακριβώς, ό,τι σκέφτεσαι για τον εαυτό σου.

Αν λοιπόν σκέφτεσαι πως είσαι δυστυχισμένος, ότι η μοίρα και η τύχη σ’ έχουν ξεχάσει, τότε ναι έτσι είναι. Μπορείς να κάτσεις και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που δεν έχεις και
    θα ήθελες αγνοώντας όλα αυτά που έχεις. Μπορείς πάλι να επιλέξεις να είσαι ευτυχισμένος. Να γελάς και να περνάς όμορφα με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου.
    Να τους αγαπάς και να βλέπεις τη ζωή αισιόδοξα.

Ναι, σαφώς υπάρχουν δυσκολίες αλλά εσύ επιλέγεις να τις δεις ως προβλήματα που αναζητάς τη λύση τους ή απλά ως αδιέξοδα.
    Προσπάθησε να δεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά και θα δεις πως όλα αλλάζουν. Εσύ επιλέγεις το δρόμο που θες να ζεις.
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Καλημέρα Μαρκέλα και χρόνια πολλά!!

Ωραια αυτα που μας ειπες σημερα φτανει να αφησουμε τους εαυτους μας ελευθερους.
    γιάννης

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Αμα νιωθεις έτοιμη και βρήκες τον καταλληλο δεν θελει σκέψη, προχώρα...
    Συμφωνω με την απαντηση σου. Φτανει όμως να μην προκειται για συμβιβασμό.
    χεχεχε! απλο να το λες!! οσο για συμβιβασμο, μπα, εχω το ασυμβιβαστο εδω και χρονια.

+99999999999999!!

Banned
    σκεφτομαι οτι το περσυνο καλοκαιρι ηταν καλυτερο. και θα ηθελα να τηλεμεταφερθω κατευθειαν στο φθινοπωρο. φετος ας πουμε περασαμε οκ τη χρονια, και το πασχα τωρα, αυτο πως το επιβιωνεις με τετοια ζεστη μου λες ?

Senior Member
    Βαριέμαι λιγάκι..Ρουτίνα, αρνητική ενέργεια, έλλειψη χρημάτων, αίσθημα εγκλωβισμού. Ίσως κάποια στιγμή να αλλάξουν όλα.

Senior Member
    Ουφ..........

Senior Member
    ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα α......

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι οτι το περσυνο καλοκαιρι ηταν καλυτερο. και θα ηθελα να τηλεμεταφερθω κατευθειαν στο φθινοπωρο. φετος ας πουμε περασαμε οκ τη χρονια, και το πασχα τωρα, αυτο πως το επιβιωνεις με τετοια ζεστη μου λες ?
    Θαλασσιτσα κενακι να απλωσεις το κορμι σου το φιδισιο μην ερθω και στο φιλησω χαχαχαχαχαχαχαχ
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Nαι αυτη τη ξερω γω οτι ειναι γραφικη :P

Αλλα και εσυ στην προηγουμενη σελιδα εγινες γραφικος :P
    Με ειπες γραφικη ρε?

Ντροπη σου..

Δεν σου ξαναμιλαω :p

Ποτε :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Καλά πες στα πρώτα που λες έχεις ένα δίκιο.
    Παρεξήγησε αυτή το βλέμμα μου κι εγώ το δικό της, οκ.

Το φεμινιστικό παραλήρημα στο τέλος τι το ήθελες ;
    Το αφήνω ασχολίαστο γιατί είπες να μην το πάρουμε προσωπικά.

edit: Η Μαίρη Παναγιωταρά ποια στο διάολο είναι πάλι ??? :P
    Καλε μου εχω δουλεψει σερβιτορα κ σε καφετερια κ σε μπιτς μπαρ κ ξερω τι σου λεω :p

Δεν γινοντουσαν αυτα καθημερινα, αλλα οχι οτι δν υπηρχαν.. δυστυχως πολλοι εξακολουθουν να μπερδευουν την καφετερια με το μπουρδελο.. κ μπορει απλα η κοπελιτσα να ειχε σχεση.. κατα 90% ειχε να ξερεις..

επισης καθε αλλο παρα φεμινιστρια ειμαι.. αλλα κυκλοφορω γενικα κ βλεπω πως αντιμετωπιζουν οι αντρες τις γυναικες κ πως μιλαν γι αυτες.. καθονται σε ενα καφε επι 3 ωρες για να κοβουν κινηση ποιοι περνανε.. περνανε κοπελες εμφανισιμες αλλα οχι προκλητικα ντυμενες κ τα σχολια ειναι του τυπου "δες τι μουνακι ειναι αυτο", "δες αυτη ειναι για πολυ ξεσκισμα", "κωλαρακι για τρελα γμησια" κτλ.. ξερω πως μιλατε μεταξυ σας, δυστυχως-ευτυχως εχω πολλους φιλους καφρους κ ετσι μιλανε οι περισσοτεροι.. αν κανω λαθος διεψευσε με.. το οτι περναει μια ομορφη κοπελα δν σου δινει το δικαιωμα να την χαρακτηριζεις ετσι.. δν ξερεις ο καθενας τι κρυβει κ τι περναει..

Οσο για τη Μαιρη Παναγιωταρα, ακου το σχετικο τραγουδι κ πιστευω θα πιασεις το νοημα

http://www.youtube.com/watch?v=hKiEnKjqpgE

Senior Member
    Να και η αλλη η γραφικη απο πανω...

Δε μ λες μωρη πατσαβουρα η παναγιωταρα χρειαζοτανε;;; :P

χαχαχαχα

Senior Member
    επειδή έχασαν το μέτρο ... μέχρι να προσγειωθούν, εκτός κι αν έχουν ικανότητα στο να σαγηνεύουν ή βρουν το ψηλος ψηλος και άμυαλος...
    Κι ομως μερικες τον βρισκουν.. παρολο π εμφανισιακα δν ειναι ο,τι καλυτερο (βασικα ειναι ο,τι χειροτερο αλλα τεσπα) βρισκουν τον παιδαρα γυμνασμενο ο οποιος μαλιστα μερικες φορες ειναι ΚΑΙ εξυπνος κ μορφωμενος ενω αυτες μπαζα του κερατα.. αυτο πως το εξηγεις? πιστευω ειναι θεμα ικανοτητας κ τσαχπινιας να το πω απλα, εχω πολλα παραδειγματα τετοια, οπως κ το αντιθετο φυσικα, αντρες κακασχημοι κ ηλιθιοι να ειναι με πανεξυπνες κουκλαρες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nocash View Post
    Να και η αλλη η γραφικη απο πανω...

Δε μ λες μωρη πατσαβουρα η παναγιωταρα χρειαζοτανε;;; :P

χαχαχαχα
    Με ειπες πατσαβουρα??? Χμμμμ... αστο δν σε γαμαμε! :PPPPPP

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Με ειπες πατσαβουρα??? Χμμμμ... αστο δν σε γαμαμε! :PPPPPP
    Τωρα το χοντρυνες....