Originally Posted by
KENO
δε θυμαμαι που τα γραψα ακριβως και τι εννοουσα γιατι τελευταια λεγαμε αλλα. απλα οι γυναικες φαινεται να μαϊμουδιζουν μιμουμενες οσα καναν οι αντρες. πχ παλιοτερα ο ρολος των γυναικων περιοριζοταν μεστο σπιτι να φροντισουν τα παιδια και υποχρεωση του αντρα ηταν να βγει να φερει λεφτα με την εργασια του. βγηκαν κι αυτες λοιπον απ'το σπιτι και το ιδιο κανουν χειροτερα τωρα ακολουθωντας καριερα, εχωντας οι ιδιες συχνα ηδη δικα τους σπιτια ενω οι αντρες μενουν ακομα με τους γονεις (τις προτιμουν βλεπεις και λογο εμφανισης), κι αφηνωντας τη δημιουργια οικογενειας σε δευτερη μοιρα. που χρειαζεται ο αντρας σε ολο αυτο ? πουθενα! αλλο παραδειγμα με το σεξ, ειναι ανεξαρτητες και πηδιουνται απο εδω κι απο εκει (τους το μαθε η τζουλια αυτο, αν δεν υπηρχε πιο πριν) οπως ακριβως καναν και οι αντρες που υποτιθεται ειναι πολυγαμικα οντα. οι γυναικες τωρα δε ξερω τι κοιτανε, μαλλον μαζευουν εμπειριες. δε κοιτανε σιγουρα να δημιουργησουν οικογενεια, ξαφνικα το σεξ εγινε διασκεδαση. σωστα θα μου πεις, ειναι αναγκη ολων. την οποια ομως θα επρεπε να καλυπτει ο ενας που επιλεξαν, οχι οι δεκα πριν φτασουν καν τα 25 τους. πως να εκτιμησεις τον εναν μετα ?
αυτο με τα προφυλακτικα ηταν λεπτομερια. μπορει και η γυναικα να προφυλακτει ξερεις, υπαρχουν και τα χαπια (και τα σπιραλ).
καταταλλα το ξαναλεω παλι πως δεν θελω να γενικευω και να ριχνω κατηγοριες ΣΕ ΟΛΕΣ τις γυναικες. δεν ειναι ολες ιδιες, παρολο που παραμενω μονος μου, και οπως φαινεται θα παραμεινω για πολυ καιρο ακομα, αφου καμια δεν βλεπω να ενδιαφερεται και να θελει να ασχοληθει με τη περιπτωση μου.