Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 52 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 779
    Banned
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Και την ίδια στιγμή πόσες γυναίκες συμφώνησαν κιόλας μαζί του και τον προσέγγισαν πράγμα που αναιρεί την γενίκευση "όλες οι γυναίκες φταίνε/είναι ίδιες". ;)

Πόσοι άντρες είναι μόνοι τους εδώ μέσα? Δεν ξέρω, ρωτάω. Αν και όταν ο άλλος περνάει από έξαρση κατάθλιψης/άγχους/ψύχωσης κλπ. είναι κάπως πιο δύσκολο να μείνει σε σταθερή σχέση (η να αποκτήσει καινούργια) αν και όχι αδύνατο βέβαια (ανάλογα της σοβαρότητα της κατάστασης)

Αλλά συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση.
    σωστα. γιατι ομως οταν ενα κοριτσακι τα περναει αυτα μπορει να εχει τη σχεσουλα του, και μια και δυο να επιλεξει ? δε το βλεπουμε που τοσες και τοσες μπαινουν εδω και λενε οτι ειναι καταθληπτικες δεν εχουν κανεναν στο κοσμο κλπ, αλλα το αγορι τους το εχουν ηδη ? αρα καπου οι γυναικες βολευονται ευκολοτερα, και δεν εχουν τοσο προβλημα, καλυπτουν τις αναγκες τους, γιατι αυτες κανουν τις επιλογες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    Δηλαδή για όσους άντρες είναι μπακούρια, φταίνε οι γυναίκες που την έχουν ψωνίσει και δεν τους καταδέχονται, αλλά για όσες γυναίκες είναι μπακούρια φταίνε οι γυναίκες που την έχουν ψωνίσει. Μάλιστα.
    Έτσι. Για όλα φταιν' οι γκόμενες, οι πρώην κι οι επόμενες, επώνυμες, ανώνυμες και Γενικά. (σημείωση: το τι γινεται ωρέ σ΄αυτούνονε το Γενικά!
    υποσημείωση: εννοώ και το Γενικά του e-psy)
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

....για όλα φταίνε οι γυναίκες που είναι ρατσίστριες και καβαλημένες και δεν συμβιβάονται με τύπους που δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτα.
    Και όταν λέω τίποτα, δεν εννοώ από οικονομικής πλευράς.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ....για όλα φταίνε οι γυναίκες που είναι ρατσίστριες και καβαλημένες και δεν συμβιβάονται με τύπους που δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτα.
    Είναι βολικό να πιστεύεις ότι το μόνο πρόβλημά σου είναι το οικονομικό. Έτσι, δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά, παρά μόνο να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις. Και βέβαια να μισείς όλες τις γυναίκες, που, κατά περίεργο τρόπο, δεν θέλουν ένα γκρινιάρη, μισογύνη δίπλα τους.

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Είναι βολικό να πιστεύεις ότι το μόνο πρόβλημά σου είναι το οικονομικό. Έτσι, δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά, παρά μόνο να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις. Και βέβαια να μισείς όλες τις γυναίκες, που, κατά περίεργο τρόπο, δεν θέλουν ένα γκρινιάρη, μισογύνη δίπλα τους.
    ...πριν καιρό είχα γνωρίσει έναν τύπο ο οποίος φαινομενικά ήταν μια χαρά παιδί. Εμφανίσιμος/σοβαρός/καλοπροαίρετος και καθόλου πέφτουλας.
    Θέλησα λοιπόν να του κάνω προξενιό με μια φίλη που ήταν και αυτή ελεύθερη και ψαχνόταν για σχέση. Ο τύπος λοιπόν παραπονιόταν πως δεν υπάρχουν γυναίκες, πως όλες κοιτάζουν τα λεφτά και τα ακριβά αυτοκίνητα ή τις μεγάλες εξόδους κλπ κλπ κλπ.
    Τρία ραντεβού άντεξε η φίλη μου. Κλάψα, γκρίνια και άγχος για όλα: ΓΙΑ ΟΛΑ!
    Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι άντρες για τις γυναίκες είναι πως δεν ψάχνουμε κάποιον να κάνουμε τη μαμά του, αλλά έναν άντρα σίγουρο για τον εαυτό του, έξυπνο και σοβαρό ακόμη και αν είναι στη χειρότερη φάση της ζωής του: δηλαδή αρσενικό.

Sheldon, άφησε τον εαυτο σου ελεύθερο, εισαι εξυπνο και ευστροφο άτομο. Άμα αλλάξεις τρόπο σκέψης, όταν αναιρέσεις δλδ από το κεφαλι σου όλα αυτα που γραφεις στο πρωτο σου μνμ στο θεμα, τότε θα βρεις κοπέλα όπως την θες ή πολύ κοντά σ αυτο που θες. Ξεκινα να τα κανεις αυτα γιατι εισαι καλος χαρακτηρας και οι άλλοι που κρατανε ωραιες γκομενες δεν ειναι καλύτεροι σου!
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    @Sheldon

Well, αφού πιστεύεις ότι η μπακουριά σου δεν έχει να κάνει σε τίποτα με σένα και ότι για όλα φταίνε οι "γυναίκες" και η "κατάσταση" τότε γιατί έκανες αυτό το θρεντ? Απλά για να υμνήσεις την μπακουριά σου και να κράξεις το πόσο για όλα φταίνε οι άλλες/-οι? "Οδή στην Μπακουριά" και έτσι? Ότι και να σου λέμε δεν έχει νόημα αφού όλα θα τα ερμηνεύεις από την δική σου προκατειλημένη πλευρά (που είναι πολύ αρνητικά διαστρεβλωμένη για να μην ρίξεις το βάρος στον εαυτό σου και έχεις εγω-δυστονία). Όσο το "βλέπεις" έτσι θα προσέχεις και θα επιβεβαιώνεις μόνο τις καταστάσεις που ταιριάζουν με τις θεωρίες σου μπαίνοντας σε αυτό που λέμε "αυτο-εκπληρούμενη προφητεία". "Όλες οι γυναίκες έχουν γίνει ψώνια", μετά εσένα αυτό θα σε κάνει να μην κάνεις το κυνήγι και την προσπάθεια, κάπου σε μια φάση θα φύγει η κοπέλα που θα δεις έξω γιατί θα είσαι και εσύ "κρύος", "ααα δεν σας το λεγα ότι οι γυναίκες έχουν καβαλήσει το καλάμι!! να τα να τα".

Οπότε...μάλλον δεν μένει κάτι άλλο να πούμε. Εξάλλου όσο χάλια και αν είναι "ο κόσμος/τι περιβάλλον" (γενικά) δεν μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό, τουλάχιστον μπορεί ο καθένας να κάνει κάτι για τον εαυτό του και να βελτιωθεί όσο μπορεί. Κανείς δεν είπε ότι ο κόσμος είναι εύκολος, αλλά δεν είναι και σαν τον δεκάλογο σου και μέχρι να το καταλάβεις αυτό και να αλλάξεις το attitude και να αποβάλεις τους "άκαμπτους κανόνες" σου, θα συνεχίσεις μπακούρι, καμία γυναίκα όσο απελπισμένη και να είναι δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα, ούτε καμία θα καταλάβει τηλεπαθητικά το τι αισθάνεσαι. Οπότε τι να πω... άντε καλή μπακουροσυνέχεια!
    Για να υμνήσω την μπακουριά μου αγαπητέ, θα πρέπει καταρχήν να τη χαίρομαι. Αλλά μονάχος του δεν περνά κανένας καλά και επ' αυτού δε χωράει καμία αμφιβολία, νομίζω. Το θρεντ το άνοιξα με σκοπό να μοιραστώ μερικούς προβληματισμούς μου, χωρίς υποχρεωτικά να περιμένω συμβουλές. Εξάλλου, έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου ότι λύσεις δεν πρόκειται να μου δοθούν από κανέναν. Ήθελα επίσης οι σκέψεις μου να διαβαστούν και από άλλα άτομα στην ίδια φάση, ώστε να αντλήσουν παρηγοριά και ανακούφιση, βλέποντας ότι δεν είναι οι μόνοι παθόντες.

Εκεί που φταίω εγώ το παραδέχομαι, γι' αυτό αν φτύσεις την καραμέλα ότι έχω μάθει να ρίχνω τα πάντα στους γύρω και προσέξεις λίγο καλύτερα, θα διαπιστώσεις ότι οι 4 εκ των λόγων, οι μισοί σχεδόν, είναι διατυπωμένοι σε προσωπικό επίπεδο. Σίγουρα δε γίνεται να είμαι άμοιρος ευθυνών, αλλά ακόμα και το μερίδιο της συνενοχής μου αποτελεί απόηχο μιας ευρύτερης κοινωνικής σήψης. Που θέλει τις γυναίκες να το παίζουν ανεξάρτητες και δύσκολες (μιας και δε θεωρώ ότι εκ φύσεως είναι), τους άντρες να τρέχουν από πίσω τους και να τις παρακαλάνε, αυτές να μην τους έχουν ανάγκη και να τους τραβάνε από το φαλλό, να έχουν υπερφίαλες βλέψεις δίχως να συμβιβάζονται με τίποτε λιγότερο κλπ κλπ.

Η πλευρα μου δεν είναι προκατειλημμένη, διότι σε αυτήν κατέληξα αφότου ήλθον, είδον και απήλθον. Δηλαδή δεν έκατσα έξω από το χορό για να εξάγω πόρισμα. Και αν οι κανόνες μου σου φαίνονται άκαμπτοι και δογματικοί, μάλλον είναι ενδεικτικοί της αθλιότητας της εφιαλτικής, καθημερινής κατάστασης που αποτυπώνουν. Άλλωστε, όπως ορθότατα και εύστοχα προείπε ο ΚΕΝΟ, η πιο ισχυρή απόδειξη της αλήθειας των λεγομένων μου είναι το εξωφρενικό ποσοστό των μπακουριών στο φόρουμ μας, μια μικρογραφία υποτίθεται της κοινωνίας.

Senior Member
    Μην μπαίνεις πάντως στην διαδικασία να δικαιολογήσεις τ' αδικαιολόγητα.
    Μέσα σ' όλ' αυτό το χάλι που ζούμε και τους λίγους καλούς τους τρώει η μαρμάγκα κι ας κόπτονται κάποιοι, που συμμετέχουν σ' αυτήν την εξόντωση, για το αντίθετο!
    Α ναι και μην τα παίρνεις όλα τόσο στα σοβαρά. Δες το κι αλλιώς!
    Οι ευαίσθητοι είναι πιο εύκολη λεία, αλλά η ευαισθησία είναι χάρισμα.
    Last edited by μαρκελα; 03-02-2012 at 16:56.

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    sheldon, συνεχιζω να σε βρισκω λιγο ακραιο.
    το οτι εσυ εχεις καποιους γνωστους που κατα τη γνωμη μου σου ειναι μια χαρα παιδια, δν σημαινει πως ειναι κ ετσι.
    υποκειμενικο ειναι.
    το οτι ομως δν τους τυχαινει κ κατι στη ζωη τους, αλλα σε ολους, ε κατι λεει.....

το ανεκδοτο ειναι πασιγνωστο αλλα οκ θα στο πω αλλη φορα.

το τελευταιο που σου ειπα στο ειπα γιατι οταν δν βγαζεις προς τα εξω κατι θετικο ειναι σαν να διωχνεις τους παντες απο διπλα σου.
    ακομη κ ο φουρναρης θα σου δωσει αψητο ή ψιλοκαμμενο ψωμι!
    Αν θέλεις να το πάμε έτσι όμως, κι εσύ είσαι υποκειμενική και μάλιστα πολύ περισσότερο από εμένα. Γιατί σαν γυναίκα είναι επόμενο να έχεις υιοθετήσει μια χαλαρότερη οπτική στο θέμα των σχέσεων, δεδομένου ότι δεν ανήκεις στο φύλο που είναι επιφορτισμένο με το κηνύγι και συνεπώς την απόρριψη. Όπως επίσης εντελώς προβλέψιμη είναι η βεβαιότητα ότι συμβαίνει σε όλους, καθότι έχεις δέσει το γάιδαρό σου και δεν πρόκειται να μείνεις ποτέ χωρίς σύντροφο (για παρατεταμένο διάστημα τουλάχιστον).

Senior Member
    γεια σου sheldon!!(μια ακυρη ερωτηση,να υποθεσω οτι βλεπεις big bang theory και εισαι φαν του sheldon??χαχα ξερω, ο,τι μου φανει:P) Λοιπον,αρχικα θελω να σου πω οτι ναι,και βεβαια υπαρχει αντιλογος προς τα λεγομενα σου..φιλε μου,εισαι λαθος.τι εννοω?καταρχην, εχεις πολυ ωραιο λεγειν!!(ναι,οσο και αν σου φαινεται χαζο ,ακομα και αυτο μας ελκυει εμας τις γυναικες!)να τα παρω με τη δικη σου σειρα βασικα,απαριθμοντας..1)(δεν λεω πως εχεις αδικο,γιατι οσο να πεις ετσι ειναι)αλλα (αν φυσικα θες τη γνωμη μου-τη θες δεν τη θες εγω θα την πω:P)σιγουρα εκει εξω υπαρχουν και πολυ νορμαλ κοπελες,με τις οποιες μπορεις να ταιριαξεις!(δεν λεω οτι ειναι και τοσο ευκολο,αλλα δεν ειναι ανεφικτο). 2) ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ,κατι που μας κανει παρα πολυ αγαπητους και ξεχωριστους(οσον αφορα τον χαρακτηρα!!)που ξερεις εσυ οτι δεν εισαι ΚΑΘΟΛΟΥ εμφανισιμος??πως μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν προκειται καμια κοπελα να εντυπωσιαστει απο την εμφανιση σου??ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!εξαλλου,δεν μετραει μονο η εμφανιση ,και αυτο πιστευω το ξερεις καλα..να το παρουμε κ αλλιως???ΣΕ ΟΠΟΙΟΕΣ/ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΜΕ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ!!και να σου πω και κατι ακομα??καλυτερα να ειμαστε μονοι και να χρειαστει να περιμενουμε λιγο για να μας ερθει το''ενα το καλο''(που λεει και ο λαος),παρα να ελκυουμε ανθρωπους που ειναι τοσο μα τοσο επιφανειακοι και δινουν πρωτιστοι σημασια στην εμφανιση.. 3) καλα,εδω εχεις ενα-μη σου πω και πολλα points..αλλα μην το λες,για ολα υπαρχουν λυσεις! 4) ναι,εχεις (ΚΑΙ ΕΔΩ ΔΙΚΙΟ)αλλα θεωρω οτι εισαι λιγο απολυτος..θελω να πω,ενταξει δεν ειναι παντα ετσι..ουτε οσον αφορα τους δονητες και τα ''σπιτακια'',αλλα ουτε στο οτι καταφευγουν παντα στους πρωην..και ξερεις γιατι?(ταπεινη αποψη δικη μου που ελπιζω να συμμεριζονται παρα πολλες γυναικες)οταν μια σχεση με πρωην ληξει,απλα ληγει..δεν χωρανε συμβιβασμοι εκει ,ωστε να πεις οτι ''ε δε βαριεσαι θα βολευτω με τον Νικο,''π.χ..οσο και αν σου ακουγεται περιεργο,δεν ειμαστε τοοοοσο επιφανειακες..μερικες απο εμας ειμαστε λιγο πιο εκλεκτικες και θελουμε κατι ''παραπανω''με την καλη την εννοια φυσικα. 5)χαχα καλη η αναλογια και ο παραλληλισμος μεταξυ δουλειας και γυναικων,αλλα επετρεψε μου να σου πω πως ...ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ my dear..οπως λεει και η σοφη η μανουλα μου(και το πιστευω ακραδαντα)ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!ναι ,μπορει να αργησει να ερθει ,αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα ανταμειφθουμε για την υπομονη την οποια δειχνουμε! 6) τι παει να πει ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ???καλεεεε συνελθεεεεε!! δεν σε πηραν και τα χρονια!!δεν εχει σημασια το ποτε ξεκινασ κατι,βαλε το καλα στο μυαλο σου..επισης,ΜΗΝ ΣΥΚΓΡΙΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!δεν ειπαμε??ο καθ'ενας εχει κατι που τον κανει ξεχωριστο! ε,και??επειδη μπορει να εχουν αποκτησει εμπειριες οι κοπελες,αυτο τι παει να πει?ασε που διακρινω και μια κατηγοριοποιηση μεταξυ μικρων/μεγαλυτερων και δεν ξερω 'γω τι αλλων,γυναικων.. 7) ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΥΤΟ!!αλλα ξερεις τι διαπιστωσα??ΑΥΤΗ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ(πες την οπως θες)ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!ερχεται η στιγμη/ωρα που τα ''μαγεια''λυνονται..εξαλλου,� �ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ να βοηθησεις τον εαυτο σου..ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥ!! 8) ενταξει,εδω το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχεις δικιο να το βλεπεις ετσι αφου εχεις βιωσει τετοιες καταστασεις.αλλα να σου πω και κατι αλλο??ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ??απλα μερικοι απο εμας τα αποβαλλουμε και παιρνουμε το ρισκο και αλλοι (καλη ωρα εσυ) εισαι πιο επιφυλακτικος..αν δεν ρισκαρεις πως θα δοκιμασεις την τυχη σου??και..ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ!!μπορει να μην το παραδεχομαστε,αλλα κατα βαθος ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΟΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΣ!!(ισχυει αυτο,δεν σου κανω πλακα..)και δεν καταλαβα,επειδη δηλαδη ειχαμε μια,δυο,τριεις,αντε εκατον δεκατρεις ατυχιες,θα το βαλουμε στα ποδια η θα παραιτηθουμε??οχι φιλτατε!! 9)σωστα ολα αυτα( οπως ολα οσα εχεις πει) αλλα στο χερι μας ειναι να''σπασουμε τον παγο''..καλα αυτο που λες τωρα οτι μπορει π.χ να αρεσεις σε μια κοπελα αλλα να φαιρεται περιεργα και να δειχνει το ακρος αντιθετο,πιστευω πως δεν εχει να κανει τοσο με την εποχη,οσο με τον χαρακτηρα και τον εγωισμο.ο,τι και να φταιει ομως,μπορουμε να το αλλαξουμε. 10) γιατι καλε μου να αποχωρησεις απρακτος?βρε δεν χαιρεσαι που ειμαστε επιλεκτικες και σας περναμε απο κοσκινο?θελω να πω εχει και την καλη του την πλευρα αυτο..και ποια ειναι αυτη?οτι δεν πηγαινουμε με τον πρωτο τυχοντα!(οι περισσοτερες απο εμας,γιατι οκ υπαρχουν και αλλες που το κανουν και απλα για να πουλησουν μουρη το παιζουν δυσκολες.)οπως και να εχει,δεν ειμαστε ολες ιδιες!!ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΑΙ ΑΜΑΧΗΤΙ!τι εχεις να χασεις βρε συ??προσπαθησε!ελπιζω να βοηθησα λιγο ,η εστω να σε εβαλα στη διαδικασια να προβληματιστεις με οσα γραφω..εμ τι,τζαμπα πιαστηκε το χερι μου απο το γραψιμο??χαχα αντε,εις το επανειδειν!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    Μπράβο σου, το βρήκες. Είμαι ένα τίποτα, δεν αξίζω τίποτα. Κι αυτό γιατί το μόνο που ξέρω είναι να γκρινιάζω, να κλαίγομαι, να μοιρολογώ και να μεμψιμοιρώ. Και κυρίως, γιατί εγώ είμαι απόλυτος και εγώ βάζω ταμπελίτσες στους άλλους, σωστά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μπράβο σου, το βρήκες. Είμαι ένα τίποτα, δεν αξίζω τίποτα. Κι αυτό γιατί το μόνο που ξέρω είναι να γκρινιάζω, να κλαίγομαι, να μοιρολογώ και να μεμψιμοιρώ. Και κυρίως, γιατί εγώ είμαι απόλυτος και εγώ βάζω ταμπελίτσες στους άλλους, σωστά;
    Και με σένα η ίδια αδυσώπητη τακτική λοιπόν; Επόμενο είναι. Όσο κι αν υποκριθεί κανείς για λίγο -sheldon ξέρω τι λέω και για ποιόν, δεν αφορά εσένα-όταν δεν δουλέψει τα κομμάτια του, αυτά συνεχώς θα τον βασανίζουν, εσύ όμως μην εμπλέκεσαι, γιατί γίνεσαι χωρίς να το θέλεις καθρέφτης τους.

Senior Member
    αχου βρε,κοπηκε στη μεση,εμ με τοσα που εγραψα..που ειχαμε μεινει?στο 7)εξαλλου,στο χερι μας ειναι να το αλλαξουμε..εμεις κανουμε τη μοιρα μας..οχι η μοιρα εμας! 8)ε ενταξει ,εφοσον εχεις ζησει τετ.πραγματα λογικο ειναι να το βλεπεις ετσι..αλλα να το παρουμε κι αλλιως??και ποιος δεν εχει??απλα μερικοι απο εμας αποφασιζουμε να ρισκαρουμε και παλι,και αλλοι(εσυ καλη ωρα)εισαι λιγο επιφυλακτικος.αν ομως δεν ρισκαρεις δεν θα βγει τιποτα καλο..δοκιμασε,δεν εχεις να χασεις κατι! 9) ναι μεν ολα αυτα που λες ειναι εν μερη σωστα,αλλα γιατι να μην συμβαλλουμε λιγο και εμεις στο''σπασιμο του παγου''??τωρα σχετικα με το αλλο που ειπες,οτι μπορει π.χ να αρεσεις σε μια κοπελα και να φερεται περιεργα σαν να μην την ελκυεις καθολου,δεν νομιζω οτι φταιει το οτι εχουμε κλειστει στον εαυτο μας..ΙΣΩΣ αυτο εχει να κανει και με τον εγωισμο του καθε ανθρωπου.. και 10) ξερεις πολυ καλα οτι δεν ειμαστε ολες ετσι..βρε δυ δεν χαιρεσαι?που ειμαστε εκλεκτικες και δεν παμε με τον πρωτο τυχοντα?(οι περισσοτερς απο εμας γιατι υπαρχουν και αλλες που....)και γιατι κυριε να αποχωρησεις απρακτος??οοοοοχιιιιιιιι,ν� � ρισκαρεις!βρε πιαστηκε το χερι μου τοση ωρα να γραφω..

Banned
    Σίγουρα δε γίνεται να είμαι άμοιρος ευθυνών, αλλά ακόμα και το μερίδιο της συνενοχής μου αποτελεί απόηχο μιας ευρύτερης κοινωνικής σήψης.
    γιατι οχι ? απ'τη κοινωνικη αυτη σηψη θα μπορουσες να εισαι και σαν την Alobar που ηταν αμπυρη ευθυνων! διακρινω συχνα κι απ'τα δυο φυλα να θελουν να απαλλαγουν απ'τις οποιες ευθυνες και να νιωθουν την αναγκη να τους αναλαβει και να τους φροντισει καποιος. οπως τους μαθαν οι γονεις δλδ, ο μπαμπακας που καλοαναθρεψε τη κορουλα, κι απ'την αντιστροφη η μανουλα με το γιοκα της. απ'τη μερια μου παντως εχω παιξει το ρολο γλυκου πατερουλη σε τουλαχιστον δυο ανηλικα στο παρελθον, οπου φυσικα με καθε συνευρεση επρεπε ΕΓΩ να προσεχω μη μεινουν εγκυες και λοιπα. μια σχεση ομως για να λειτουργησει χρειαζεται ισες ευθυνες, και να ειναι αμοιβαια, οχι να δινει μονο ο ενας συνεχεια. και μιλωντας για ισοτητα, εντελως τυχαια σταματαει να ισχυει λογο αδυναμιας φυλου, οποτε ο αντρας πρεπει να προστατεψει την γυναικα και καλα. γι'αυτο αμα μεινει εγκυος καμια πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του. διαφορετικα δεν ειναι αντρας, και δωστου να πληρωνει διατροφη και πηγαινελα, κι ολα να ειναι υπερ της μανουλας!

Άλλωστε, όπως ορθότατα και εύστοχα προείπε ο ΚΕΝΟ, η πιο ισχυρή απόδειξη της αλήθειας των λεγομένων μου είναι το εξωφρενικό ποσοστό των μπακουριών στο φόρουμ μας, μια μικρογραφία υποτίθεται της κοινωνίας.
    γιαυτο ξεκινησα και το θεματακι σημερα http://www.e-psychology.gr/forum/sho...B5%CF%83%CE%B7 να μιλαμε με επιχειρηματα χειροπιαστα και να δουμε τον καθενα ξεχωριστα αν γινεται...

...σέλντον γιατί το προσωποποιείς?
    Μίλησα πουθενά για σένα? Από που βγήκε επίσης πως σε είπα "τίποτα"?
    Μήπως όλα αυτά σε φοβίζουν και νιώθεις έτσι?
    Την άποψη μου την έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα, θα την πω και άλλη μια: όλες οι γυναίκες κοιτάζουν κατά βάση το χαρακτήρα και τη δυναμικότητα του άντρα, αυτά που έχει να δώσει και να πει, και μετά κοιτά την εμφάνιση ή το πορτοφόλι.
    Δεν σου μιλάω για χαζογκόμενες, σου μιλάω για γυναίκες που ξέρουν ποιες είναι και τι ζητάνε.
    Το πιο βαρετό είναι να βλέπω συνεχώς τύπους να βρίζουν τις γυναίκες από το πρωί μέχρι το βράδυ, επειδή τους αππορίπτουν. (Το βλέπω και με πολλές γυναίκες επίσης, αλλά δεν είναι του παρόντος).
    Δουλειά με τον εαυτό σου έχεις κάνει? Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν μπορείς να βρεις μια κοπέλα να κάνεις σχέση?
    Πιστεύεις πως πληρείς τις προυποθέσεις ώστε να τραβήξεις το ενδιαφέρον μιας κοπέλας?
    Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε μένα, απάντησε στον εαυτό σου.

Page 8 of 52 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast