Originally Posted by
spiros33
Kαλημερα φιλε Λαμπρο, δεν θα σου πω οτι σε καταλαβαινω (ολοι πιστευω που παρακολουθουμε το φορουμ εδω εχουμε τους ''δικους μας λογους''), θα σου πω οτι α) τα λαθοι δεν αλλαζουν και δεν ειναι καν λαθοι γιατι την δεδομενη στιγμη που αποφασιζες επαιρνες σιγουρα την καλυτερη δυνατον αποφαση. (ασχετα εαν μετα εβγαινε λαθος),αλλα τα λαθοι μας ειναι ο καλυτερος οδηγος διορθοσης του χαραχτηρα μας....ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος καθε ανθρωπου που επιθυμη την προσωπικη του βελτιοση και ευτυχια.
β) μιλας για ''μια ζωη'' με βασανα χωρις αγαπη κτλ.... σιγουρα ειναι πολυ σκληρο να αγαπας και να μην σε αγαπανε..... αλλα ειναι καλυτερα αυτο, απο το να σε αγαπανε και να μην ξερεις να αγαπας!!! εσυ εισαι το ''δοχειο'' εσυ δινεις προς το παρον και σιγουρα θα ερθει η στιγμη που θα παρεις κιολας...........
αυτα στα λεω εγω που πριν 5 μηνες ημουν στα προθυρα αυτοκτωνιας που ειμαι διπολικος που μπαινω-βγαινω στα ψυχιατρεια (απο της 8 του γεναρη ειμαι μεσα στο ψυχιατρειο) που παθαινω την μια υποτροπη πισω απο την αλλη,που εχασα την ζωη μου πισω απο το ''μαυρο πεπλο'' της μανιοκαταθληψης που εχασα τον πατερα μου απο την ιδια αρρωστια........ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ..............ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ.........