Δεν θελω να υπάρχω να ζω , δεν έχω κανέναν λόγο τίποτε που να κρατάει στη ζωη. - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 226
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Δεν ξέρω τι φοβαμαι απο αυτους , δεν ειναι λογικο , πριν απο χρόνια μικρότερος εβλεπα ειδικό δυο χρόνια , είχα εφιάλτες , εβλεπα τον πατερα μου να με φωνάζει συνέχεια για ότι έκανα.
    Το ξεπέρασα τοτε , αλλα τώρα που πήγα να κουνηθω να κάνω κάτι για εμένα όλα γύρισαν και μάλιστα πολυ πολυ έντονα και απειλητικά .
    Ζω συνέχεια με τον φόβο , δεν τους μπορω αλλο , δεν αντέχω να με χτυπάνε στην καρδια .
    Βλέπω εδώ έναν "παραλογισμο" χωρίς να παρεξηγηθώ αλλά δεν είχα άλλη κατάλληλη λέξη. Την μια λες οτί σε έχει κουράσει και δεν μπορείς άλλο αυτή την κατάσταση και την άλλη οτί δεν μπορείς να φύγεις. Μήπως τελικά εσύ εμποδίζεις τον εαυτό σου να ζήσει? Σε έχουν κατηγορίσει τόσο που σε έχουν κάνει να έχεις ενοχές για πολλά που δεν φταις και τελικά κάθεσαι και τα υπομένεις περιμένοντας κάποια μέρα να σε αποδεχτεί κάποιος για να λυτρωθείς? Συγχώρεσέ με αν πέφτω έξω. Αλλά πρέπει να βρείς τι σε κρατάει ακόμα εκεί..

Senior Member
    Το ξέρω ότι οι φόβοι μου ειναι φανταστικοι αλλα δεν μπορω να τους κάνω καλα . Κάθε μου κίνηση μου βγαίνει σε κακο , ότι κάνω το πληρώνω ακριβά και δεν αντέχω αλλο .

Senior Member
    Εγώ πιστεύω οτί τίποτα δεν είναι ακραίο σε όλο αυτό που νίωθεις και περνάς, γιατί τα νιώθεις και δυστυχείς! Απλά πολλά πράγματα είναι μέσα στο μυαλό μας όπως το να εμποδίζουμε εσκεμμενα τον εαυτό μας να προχωρήσει για οποιονδήποτε λόγο... Πρέπει να βρεις τον τρόπο να το ξεπεράσεις. Νιώθεις ενοχικά. Μην το κάνεις! Όπως σου είπα προσπάθησε να βγεις από το συναίσθημα και σκέψου λογικά και δράσε έστι!

Senior Member
    Το ξέρω ότι οι φόβοι μου ειναι φανταστικοι αλλα δεν μπορω να τους κάνω καλα . Κάθε μου κίνηση μου βγαίνει σε κακο , ότι κάνω το πληρώνω ακριβά και δεν αντέχω αλλο .
    Άλλαξε τότε το σενάριο στην παράσταση αυτή! Το έργο πρέπει πλέον να το παίξεις εσύ από δω και πέρα.
    Αν θες να είσαι μια ζωή κομπάρσος, η επιλογή είναι δική σου. Όλα στην ζωή είναι θέμα επιλογών!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christina82 View Post
    Βλέπω εδώ έναν "παραλογισμο" χωρίς να παρεξηγηθώ αλλά δεν είχα άλλη κατάλληλη λέξη. Την μια λες οτί σε έχει κουράσει και δεν μπορείς άλλο αυτή την κατάσταση και την άλλη οτί δεν μπορείς να φύγεις. Μήπως τελικά εσύ εμποδίζεις τον εαυτό σου να ζήσει? Σε έχουν κατηγορίσει τόσο που σε έχουν κάνει να έχεις ενοχές για πολλά που δεν φταις και τελικά κάθεσαι και τα υπομένεις περιμένοντας κάποια μέρα να σε αποδεχτεί κάποιος για να λυτρωθείς? Συγχώρεσέ με αν πέφτω έξω. Αλλά πρέπει να βρείς τι σε κρατάει ακόμα εκεί..
    Όχι σωστα το βλέπεις , με κρατάνε οι ενοχές οι απειλές τους και ότι αυτη την στιγμη δεν μπορω να φύγω γιατι δεν έχω που να πάω δεν μπορω να τα βγάλω πέρα αυτη την στιγμη . Προσπαθώ να διωρθωσω κάποια πράγματα για να μπορω να φύγω και να μην έχω ανάγκη τίποτε.

Senior Member
    Μισό λεπτό λίγο δλδ επιτρέπεις να σε ελεγχουν? Κάνεις κάτι που θεωρείς καλό για σένα και επιτρέπεις να επεμβαίνουν έστω και με σχόλια ή με την κρίση τους? Και τα βάζεις μέσα σου? Κάνεις πολύ κακό στον εαυτό σου βρε Λάμπρο γιατί αυτοτιμωρείσαι? Μην ακους κανέναν και ότι κάνεις και σε ευχαριστει φυλαξέ το σαν κάτι πολύτιμο μέσα σου και μην επιτρέπεις να στο στερουν και να στο ακυρώνουν... Εσυ κάνεις κακό στον εαυτό σου κανένας άλλος. Συγνώμη για τα σκληρά μου λόγια αλλά είναι η αλήθεια.... Καιρός είναι να κάνεις και κάτι καλό για σένα δεν νομιζεις?

Senior Member
    Όχι σωστα το βλέπεις , με κρατάνε οι ενοχές οι απειλές τους και ότι αυτη την στιγμη δεν μπορω να φύγω γιατι δεν έχω που να πάω δεν μπορω να τα βγάλω πέρα αυτη την στιγμη . Προσπαθώ να διωρθωσω κάποια πράγματα για να μπορω να φύγω και να μην έχω ανάγκη τίποτε.
    Να τι κάνεις πάλι. Βάζεις εμπόδιο και το αναβάλλεις για να μην φύγεις έστω υποσυνείδητα. Θες να διορθώσεις κάποια πράγματα για να μην έχεις ανάγκη. Μα, περισσότερη ανάγκη έχεις το να φύγεις και να ζήσεις σε έναν ηρέμο και όμορφο περιβάλλον παρά να διορθώσεις κάποια άλλα πράγματα. Εφόσον δουλέυεις τότε ποιο το πρόβλημα?

Senior Member
    Να τι κάνεις πάλι. Βάζεις εμπόδιο και το αναβάλλεις για να μην φύγεις έστω υποσυνείδητα. Θες να διορθώσεις κάποια πράγματα για να μην έχεις ανάγκη. Μα, περισσότερη ανάγκη έχεις το να φύγεις και να ζήσεις σε έναν ηρέμο και όμορφο περιβάλλον παρά να διορθώσεις κάποια πράγματα. Εφόσον δουλέυεις τότε ποιο το πρόβλημα?
    Ελπίζω να καταλάβεις γιατι δεν μπορω .... .

Senior Member
    Κανε την επανασταση σου Λαμπρο, μην ακους καθολου οταν σου την λενε...

Senior Member
    Αυτο θα προσπαθήσω , για να φύγω δεν αρκει μόνο η θέληση , πρέπει να άντεξεις και οικονομικά .

Senior Member
    Δεν θα πας πουθενα, αλλα πρεπει να επιβιωσεις και να δειξεις πως εισαι και συ αντρας...

Senior Member
    Ελπίζω να καταλάβεις γιατι δεν μπορω .... .
    Ναι καταλαβαίνω! Απλά εφόσον δεν μπορεις θα έλεγα το ίδιο με τον αχλ

Senior Member
    Δεν μπορω να σου στείλω π,μ, ειναι γεμάτο το mail box

Senior Member
    Αυτο κάνω , όσο άντεξω , κάθε μέρα και κάτι καινούργιο , εχθές όλη νύχτα κλάματα και φωνές , πως να κανεις ότι δεν ακούς , είχα τα ακουστικά και άκουγα μουσική , αλλα και μόνο η ιδέα ότι δίπλα συμβαίνει αυτο δεν μπορείς να ήρεμησεις .

Senior Member
    Δεν μπορω να σου στείλω π,μ, ειναι γεμάτο το mail box
    Τώρα μπορείς να στείλεις

Page 7 of 16 FirstFirst ... 56789 ... LastLast