Originally Posted by
ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817
για να ξεκαθαρισω κατι και να μην μιλαω πια γενικα.ο γιατρος μου λεει να παιρνω 30μγκρ αμπιλιφαυ(την μεγιστη δλδ ποσοτητα) και αντικαταθλιπτικο εντακτ 20μγκρ(μεγαλη ξερω γω ποσοτητα) και εγω παιρνω αυτη τη στιγμη μειωνοντας τα σταδιακα αρκετα,μονο 15 μγκρ αμπιλιφαυ(την ποσοτητα που προτεινει δλδ ο ιατρικος συλογος για το αμπιλιφαυ) και με το 'φτωχο' μου το μυαλο αφου δεν εχω καταθλιψη εκοψα το αντικαταθλιπτικο και παιρνω μονο το αντιψυχωσικο μεση ποσοτητα(χωρις να το συναγωνιζεται κανενα αντικαταθλιπτικο).ειναι σαν να βρηκα το τελειο για μενα και μεσα στην αρωστεια μπορω να εχω αναρωση να ειμαι λειτουργικος και αρκετα καλα σε τετοιο βαθμο που αγχωνομαι αν θα βγει κανα αλλο πολλα υποσχομενα φαρμακο και πρεπει να διακοψω με αυτο το αμπιλιφαυ που παιρνω.επαναλαμβανω δεν εχω σκοπο να επιρεασω αρνητικα απλα περιγραφω αυτο που κανω.YΓ εχω τρεις κανονες κατα τοις αρωστειας που τους εχω σαν βιβλο 1)15μγκρ αμπιλιφαυ 2)δεν το σκεφτομαι(με τον τροπο που το αντιλαμβανομαι εγω) 3)στραβα! κουτσα! παιρνω μπροστα.τα συστινω και τα τρια