φαρμακα για παντα - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 172
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    εγω ρε παιδια δουλευω πολυ το μυαλο μου ωστε να μην το σκεφτομαι και το καταφερνω σε μεγαλο βαθμο.αλλα αναρωτιεμαι μηπως δεν θα επρεπε γιατι το μυαλο μου γινεται σαν μηχανη(παραβιασμενο θα ελεγα).ξερω γω καλυτερα ειναι να το σκεφτεσαι(την ψυχωση) και να εχεις ομως ελευθερο εγκεφαλο να σκεφτεται οτι θελει ή να το σταματας να εχεις τηλεκατευθυνομενο εγκεφαλο χωρις ομως μεγαλη ψυχωση?πολυ θα ηθελα την γνωμη σας πανω σε αυτο.
    τι λετε παιδια καμια γνωμη ασχετα με τα φαρμακα?

Senior Member
    εξαρταται τι σου αρεσει εκεινη τη χρονικη στιγμη νομιζω.

εγω νοιωθω οτι παντα θα ειμαι καπως υπνωτισμενος μεχρι να βρεθει το τελικο φαρμακο.

σαν να μη ζεις ενα αισθημα...

αλλα αυτο το εχουν και τα φαρμακα της πιεσης π.χ. που σε ριχνουν και αυτα ή και καποια αλλα φαρμακα..

το θεμα ειναι οτι και η υπερλειτουργια μπορει π.χ. να ειναι καλη π.χ. για να πετυχεις μια φιλοσοφικη ιδεα αλλα για να λειτουργησεις στην πραγματικοτητα και καθημερινοτητα
    δεν ειναι σωστη και δε βγαζει πουθενα. οποτε δινουν φαρμακα για να μπορεις να αντεπεξελθεις στην σκληρη ρουτινα της πραγματικοτητας.

τωρα αμα ησουν καλλιτεχνης ή φιλοσοφος θα σε βολευε να εχεις ελευθερο μυαλο ωστοσο μεχρι ενα σημειο. αμα υπερλειτουργει το μυαλο παυει να λειτουργει καλα.
    μετρον αριστον σε ολα..

τι λετε παιδια καμια γνωμη ασχετα με τα φαρμακα?
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Quote Originally Posted by maus View Post
    εξαρταται τι σου αρεσει εκεινη τη χρονικη στιγμη νομιζω.

εγω νοιωθω οτι παντα θα ειμαι καπως υπνωτισμενος μεχρι να βρεθει το τελικο φαρμακο.

σαν να μη ζεις ενα αισθημα...

αλλα αυτο το εχουν και τα φαρμακα της πιεσης π.χ. που σε ριχνουν και αυτα ή και καποια αλλα φαρμακα..

το θεμα ειναι οτι και η υπερλειτουργια μπορει π.χ. να ειναι καλη π.χ. για να πετυχεις μια φιλοσοφικη ιδεα αλλα για να λειτουργησεις στην πραγματικοτητα και καθημερινοτητα
    δεν ειναι σωστη και δε βγαζει πουθενα. οποτε δινουν φαρμακα για να μπορεις να αντεπεξελθεις στην σκληρη ρουτινα της πραγματικοτητας.

τωρα αμα ησουν καλλιτεχνης ή φιλοσοφος θα σε βολευε να εχεις ελευθερο μυαλο ωστοσο μεχρι ενα σημειο. αμα υπερλειτουργει το μυαλο παυει να λειτουργει καλα.
    μετρον αριστον σε ολα..
    ευχαριστω maus.να σου πω κατι αλλο τωρα.αυτο το φαρμακο που λες οτι περιμενεις αν γινει δεν ειναι φοβερο?εσυ πως το φανταζεσαι?εγω τωρα το σκεφτομαι και λεω μπορει να βγαλουν τετοιο χαπι αλλα να μην το παρω.μπορει να ειναι κατι σε χαπι η λοβοτομη η ιδια.μπορει να ξεριζονει και καλα πραγματα.ή να μας κανει συνεχεια να χαζογελαμε.να σβηνει αναμνησεις.να μας κανει και κουτους.φανταζεσαι λοιπον οτι αμα βγει το χαπι θα ειναι ενα ρισκο και μισο να το παρουμε.

Senior Member
    ελπιζω να γινει ερευνα ωστε το χαπι ή γονιδιακη θεραπεια ή με βλαστοκυτταρα κ.λ.π. να διορθωνει τη ριζα του προβληματος και οχι τα συμπτωματα.

η γονιδιακη θεραπεια ή με βλαστοκυτταρα υποθετω οτι θα καταπολεμουν τη ριζα του προβληματος και οχι οπως τα συμβατικα χαπια.

τα προσφατα φαρμακα δε σε κανουν τοσο χαζοχαρουμενο και σε αφηνουν καπως πιο ελευθερο..

το θεμα ειναι να γινει ερευνα ωστε να βρεθει η ριζα της αρρωστειας και να θεραπευτει σε αυτο πρεπει να πιεσουμε.

ευχαριστω maus.να σου πω κατι αλλο τωρα.αυτο το φαρμακο που λες οτι περιμενεις αν γινει δεν ειναι φοβερο?εσυ πως το φανταζεσαι?εγω τωρα το σκεφτομαι και λεω μπορει να βγαλουν τετοιο χαπι αλλα να μην το παρω.μπορει να ειναι κατι σε χαπι η λοβοτομη η ιδια.μπορει να ξεριζονει και καλα πραγματα.ή να μας κανει συνεχεια να χαζογελαμε.να σβηνει αναμνησεις.να μας κανει και κουτους.φανταζεσαι λοιπον οτι αμα βγει το χαπι θα ειναι ενα
    ρισκο και μισο να το παρουμε.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

αντε λιγο εμεινε πιστευω.απο την αποψη οτι αυριο θα ξερουμε για το σωματιδιο του θεου αν υπαρχει ή οχι.μαγκιες και μαγκισες πιστευω οτι αν το απομονοσουνε ειναι θεμα λιγου χρονου να βρεθει το χαπακι μας που θα το περνουμε μια φορα και θα εχουμε ενα κεφαλι πιο καθαρο απο αυτο που ειχε ο αινσταιν

Senior Member
    Ναι ομως πιστευεται οτι συμφερει τους γιατρους να κυκλοφορησει ενα φαρμακο που θα θεραπευει?Απο την αποψη οτι τα φαρμακα που παιρνουμε ειναι πανακριβα και φανταστειτε ποσα χρηματα βγαζουν οι φαρμακευτικες εταιρειες απο αυτα τα φαρμακα.Και μετα τι?Θα εκλιψει το επαγγελμα του ψυχιατρου?Δεν ξερω απλα σκεψεις καταθετω...

Banned
    Μιχαλη και σ ενα σε βγαζει να καθεσαι σπιτι με τις ωρες το zyprexa?

Senior Member
    Οχι labwmenos,εγω εχω μονο αποπροσωποποιηση και αποπραγματοποιηση.Ολα τα αλλα μου εχουν περασει.Εσενα σε κανει να μην θες να βγεις απο το σπιτι?Αυτο μαλλον ειναι συμπτωμα της ψυχωσης νομιζω και οχι απο το zyprexa.

τι εγινε ρε παιδια πολυ βουβαμαρα επεσε.

αφου οι ιδιοι οι ψυχιατροι λενε οτι τα φαρμακα ειναι για καταστολη τι μας δινουν οσο παιρνει επρεπε μονο δοση συντηρησης=καταστολη.αμαρτ ια τους(των ψυχιατρων)

Senior Member
    Δημητρη και τι να κανουν και οι γιατροι,αυτα τα οπλα εχουν δηλαδη τα σημερινα φαρμακα.Εγω με το zyprexa εχω μεγαλη βελτιωση.Αν δεν το επαιρνα ποιος ξερει πως θα ημουν.
    Τα φαρμακα οντως προκαλουν καταστολη αλλα τι να κανουμε,μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!

ξερεις τι γινεται μιχαλη,εγω διαπιστωσα οτι το καλυτερο που εχει να κανει ενας γιατρος ειναι να βρει πρωτα το καταλληλο φαρμακο για τον ασθενη και μετα να βρει την καταλληλη δοση(συντηρητικη) για τον ασθενη.οι ψυχιατροι ομως δινουν τις μεγαλυτερες δοσεις δινουν αλλοπεριντιν λαμικταλ.αισχρα πραγματα.δεν εχουν το απυροβλητο

Quote Originally Posted by mihalis View Post
    Δημητρη και τι να κανουν και οι γιατροι,αυτα τα οπλα εχουν δηλαδη τα σημερινα φαρμακα.Εγω με το zyprexa εχω μεγαλη βελτιωση.Αν δεν το επαιρνα ποιος ξερει πως θα ημουν.
    Τα φαρμακα οντως προκαλουν καταστολη αλλα τι να κανουμε,μπρος γκρεμος και πισω ρεμα!
    βεβαια οι γιατροι με τα σημερινα οπλα προσπαθουν να θεραπευσουν.σιγουρα χρειαζονται αλλα θα επρεπε να ηταν λιγοτερο σκληροι.στοχος μου εμενα δεν ειναι να τα βαλω με τους ψυχιατρους αλλα βλεπω οτι δεν πηγαινε αλλο το πραγμα.εσυ μιχαλη κρινεις απο τον εαυτο σου που εισαι σε καλη κατασταση και λες μαλλον οτι πρεπει να κανουμε οτι λενε.εγω παλι και πολυ αλλοι σιγουρα αισθανομαστε σαν ζομπι με αυτες τις μεγαλες δοσεις και μαλλον καλως τα ελλατωνουμε(δεν τα καταργουμε(και σταδιακα)) απο μονοι μας.ετσι ανοιγονται πορτες απολαυσης και νοηματος στην ζωη.δεν προτρεπω κανεναν να το κανει αλλα εγω το πηρα αυτο το ρισκο για τον εαυτο μου και τα παω πραγματικα καλα ως καινουριο ανακοινωθεν

πιστευω οτι πρεπει παντα να παιρνουμε τα φαρμακα μας αλλα πως:με την ελαχιστη δοση
    ωστε να μπορουμε να ζουμε και να χαιρομαστε η ελαχιστη δοση ειναι που θα μας κρατησει και μακρυα απο υποτροπες αλλα για παντα.
    εγω αυτο σκοπευω να κανω και αν ακομη ο γιατρος πει να τα κοψω εγω θα την παιρνω την ελαχιστη δοση διοτι αν υποτροπιασω δεν θα μπει αυτος στο ψυχιατρειο αλλα εγω
    μετα απο ιδιαιτερο προβληματισμο κατεληξα στο οτι το καλυτερο που εχω να κανω ειναι να παιρνω ελαχιστα φαρμακα για παντα!!!
    για να ξεκαθαρισω κατι και να μην μιλαω πια γενικα.ο γιατρος μου λεει να παιρνω 30μγκρ αμπιλιφαυ(την μεγιστη δλδ ποσοτητα) και αντικαταθλιπτικο εντακτ 20μγκρ(μεγαλη ξερω γω ποσοτητα) και εγω παιρνω αυτη τη στιγμη μειωνοντας τα σταδιακα αρκετα,μονο 15 μγκρ αμπιλιφαυ(την ποσοτητα που προτεινει δλδ ο ιατρικος συλογος για το αμπιλιφαυ) και με το 'φτωχο' μου το μυαλο αφου δεν εχω καταθλιψη εκοψα το αντικαταθλιπτικο και παιρνω μονο το αντιψυχωσικο μεση ποσοτητα(χωρις να το συναγωνιζεται κανενα αντικαταθλιπτικο).ειναι σαν να βρηκα το τελειο για μενα και μεσα στην αρωστεια μπορω να εχω αναρωση να ειμαι λειτουργικος και αρκετα καλα σε τετοιο βαθμο που αγχωνομαι αν θα βγει κανα αλλο πολλα υποσχομενα φαρμακο και πρεπει να διακοψω με αυτο το αμπιλιφαυ που παιρνω.επαναλαμβανω δεν εχω σκοπο να επιρεασω αρνητικα απλα περιγραφω αυτο που κανω.YΓ εχω τρεις κανονες κατα τοις αρωστειας που τους εχω σαν βιβλο 1)15μγκρ αμπιλιφαυ 2)δεν το σκεφτομαι(με τον τροπο που το αντιλαμβανομαι εγω) 3)στραβα! κουτσα! παιρνω μπροστα.τα συστινω και τα τρια
    Last edited by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817; 07-07-2012 at 02:00.

εχω παρατηρησει μειωνοντας τα οτι το αμπιλιφαυ λειτουργει πολυ καλα στα 22,5μγκρ(δλδ 3/4 του χαπιου)

Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast