Originally Posted by
keep_walking
Το σεξ ειναι "περιεργη" υποθεση. Ο καθενας εχει την δικια του οπτικη γωνια πανω στο θεμα . Αλλοι θεωρουνται πιο απελευθερωμενοι , αλλοι συντηρητικοι , αλλοι ζηλευουν τους απελευθερωμενους ενω ειναι συντηρητικοι οι ιδιοι , αλλοι κατηγορουν τους απελευθερωμενους , αλλοι γιουχαρουν τους συντηρητικους και παει λεγοντας. Σιγουρα το σεξ ειναι απολαυση τουλαχιστον για τους περισσοτερους. Γιατι μεσα στην απειρη ποικιλομορφια ειναι και μερικοι που δεν την " βρισκουν" με αυτο ή ειναι απο τις τελευταιες τους προτεραιοτητες.
Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να κανεις για να δωσω και εγω μια συμβουλη ειναι να κατασταλαξεις τι ειναι αυτο που ακριβως θες απο μια σχεση και τι υποχωρησεις πρεπει να κανεις για το αποκτησεις. Αξιζει το κοπο να κανεις αυτες τις υποχωρησεις?
Πολλα ερωτηματα που πρεπει να απαντησεις εσυ και μονο εσυ.
Δεν αρκει να ξερεις τι θες γιατι το ιδανικο δεν υπαρχει , δεν αρκει να κανεις απειρες υποχωρησεις γιατι παυεις στο τελος να εισαι ο εαυτος σου , δεν αρκει και να μην κανεις τιποτα εαν αυτο που θες ειναι μια σχεση.
Ισοροπιες και λιγο τυχη χρειαζεται παντα.
Αυτη ειναι η γενικη μου οπτικη γωνια , τωρα το πως βλεπω τα θεματα του σεξ , σχεσεων κλπ , εχω και εγω την δικια μου σφραγιδα και παλευω με αυτην και τις ισορροπιες μου.:)