Θύματα και θύτες - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 207
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    συγνωμη αλλα αυτο μονο υγιη συμπεριφορα δεν ειναι. ποσο υγιης να ειναι κατι οταν το βλεπεις μονοπλευρα ? ετσι και το σεξ, δεν αφορα μονο τον αντρα, δε του κανεις χαρη που του καθεσαι, ουτε σε δοκιμαζει μονο αυτος. σκεψου λιγο λογικα κι αντικειμενικα.
    ρε πλάκα κάνω με τις εκφράσεις σου.., που όμως σόρρυ σε χαρακτηρίζουν κιόλας.. και δεν είναι.. ποσο υγιης.., αλλά "πόσο υγιές"
    κι εξηγούμαι, το πάντα το ειρωνικό στυλάκι-συγγνώμη white.., που δανείζομαι εκφράσεις σου!-τα "γυναικάκια ή ελλεϊνίδες η κοριτσάκια"
    δεν προϋποθέτουν καμιά συμμετοχή.., αλλά αναγάγουν σε εποχές του αλή μπαμπά με τους σαράντα κλέφτες!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Banned
    οποτε κι αυτο εδω το ποστ ηταν οντως πλακα και ειρωνευοσουν, γι'αυτο κι ολα τα χαχανιτα στο τελος:
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    ΚΕΝΟ λάθος στάχει περάσει η κενονία λολ!! και τί είναι να τη δοκιμάσει δλδ; τόχασες το παιχνίδι εδώ!
    και βέβαια αν δεν είν' ανασφαλής πρώτα θα την παντρευτεί και μετά θα δοκιμαστούνε...
    ποιός είσαι συ δλδ, πούχεις το προνόμιο της δοκιμής; χαχαχαχα
    δε γινεται λοιπον να λες δεν εχεις ταμπου, και να γραφεις οτι στο σεξ δοκιμαζει μονο ο αντρας τη γυναικα κι οχι και η γυναικα τον αντρα.

Senior Member
    οποτε κι αυτο εδω το ποστ ηταν οντως πλακα και ειρωνευοσουν, γι'αυτο κι ολα τα χαχανιτα στο τελος:δε γινεται λοιπον να λες δεν εχεις ταμπου, και να γραφεις οτι στο σεξ δοκιμαζει μονο ο αντρας τη γυναικα κι οχι και η γυναικα τον αντρα.
    πλάκα έκανα, δεν ειρωνευόμουν όμως! έχει τεράστια διαφορά! το θέμα πάλι είν' άλλο, ότι εσύ προσπαθείς ντε και καλά να μειώνεις την ελληνίδα
    ενώ σ' αυτήν απευθύνεσαι συνέχεια κι επόμενο είναι να δέχεσαι αντιδράσεις γιατί λες; λολ! μόνο εσύ εδώ κρίνεις τόσο αυστηρά και μονόπλευρα!

Banned
    πλάκα έκανα, δεν ειρωνευόμουν όμως! έχει τεράστια διαφορά! το θέμα πάλι είν' άλλο, ότι εσύ προσπαθείς ντε και καλά να μειώνεις την ελληνίδα
    ενώ σ' αυτήν απευθύνεσαι συνέχεια κι επόμενο είναι να δέχεσαι αντιδράσεις γιατί λες; λολ! μόνο εσύ εδώ κρίνεις τόσο αυστηρά και μονόπλευρα!
    sorry μαρκελα δε θα μπλεχτω παλι σε αλλη μια ανουσια μαχη. αν διαβαζες το θεμα απ'την αρχη θα εβλεπες οτι δεν γενικευω μιλωντας για ολες τις ελληνιδες, καποιες ξεχωριζουν. γιατι η BloodyKate πχ να εχει σωστη συμπεριφορα και να ειναι παραδειγμα προς μιμηση, ενω η whitecandle να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη ? τι παραπανω εχει η πρωτη που δεν εχει η δευτερη ? μηπως δεν ειναι ελληνιδα ? μηπως τα κιλα παιζουν ρολο ? ή μηπως η περιοχη (αφου και οι δυο ειναι εκτος αθηνων) ?

Senior Member
    sorry μαρκελα δε θα μπλεχτω παλι σε αλλη μια ανουσια μαχη. αν διαβαζες το θεμα απ'την αρχη θα εβλεπες οτι δεν γενικευω μιλωντας για ολες τις ελληνιδες, καποιες ξεχωριζουν. γιατι η BloodyKate πχ να εχει σωστη συμπεριφορα και να ειναι παραδειγμα προς μιμηση, ενω η whitecandle να ειναι παραδειγμα προς αποφυγη ? τι παραπανω εχει η πρωτη που δεν εχει η δευτερη ? μηπως δεν ειναι ελληνιδα ? μηπως τα κιλα παιζουν ρολο ? ή μηπως η περιοχη (αφου και οι δυο ειναι εκτος αθηνων) ?
    χαίρομαι πάντως, που σιγά-σιγά γίνεσαι πιο διαλλακτικός, μ' άλλα λόγια βάζεις νερό στο κρασί σου, που λέει κι ο παππούς μου
    κι η άτακτη οργή σου περιορίζεται, δείγμα ότι δουλεύεις με τον εαυτό σου κι αυτό θα σε βοηθήσει σίγουρα στα μετέπειτα!

Senior Member
    Σ' αυτούς που αγαπάς γίνεσαι θύμα και σ' αυτούς απ' τους οποίους αγαπιέσαι γίνεσαι θύτης.

Banned
    χαίρομαι πάντως, που σιγά-σιγά γίνεσαι πιο διαλλακτικός, μ' άλλα λόγια βάζεις νερό στο κρασί σου, που λέει κι ο παππούς μου
    κι η άτακτη οργή σου περιορίζεται, δείγμα ότι δουλεύεις με τον εαυτό σου κι αυτό θα σε βοηθήσει σίγουρα στα μετέπειτα!
    δεν θα ελεγα τιποτα αρνητικο, αν και οι ιδιες δεν ηταν ανωριμες, κομπλεξικες και προβληματικες. την ανωριμοτητα απλα και μονο στο θεμα του σεξ και πως αντιμετωπιζεται, την βλεπουμε και σ'αυτο το topic, που 30χρονων γαϊδαρες συμπεριφερονται σαν 15χρονες μιξοπαρθενες. επειτα, μεστα κομπλεξ ειναι και το γνωστο ψωνισμα που οι περισσοτερες στην ελλαδα εχουν, λες κι αξιζουν χρυσαφι. αυτα ολα απομακρυνουν τους αντρες, και μετα ερχεστε κι αναρωτιεστε τι κανετε λαθος. μα οταν εχετε υφος χιλιων καρδιναλιων τι περιμενετε ? ετσι κι εγω οταν βλεπω καποια δεν ειναι συνεργασιμη, δε καθομαι να χασω το χρονο μου, τη βαζω στη κατηγορια ελλεϊνιδα, και παω παρακατω. μεχρι να γινουν ολες οι ελληνιδες ελλεϊνιδες, ορισμενες θα ξεχωριζουν, κι αλλες θα βρισκουν στο τοιχο.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    It is what we are that bothers us on the ‘other’, for, had we not had it, we would have not observed it on the other. Are you evil? You will think all are evil. Are you good? You will deem all being good etc etc.

Banned
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    white στο σεξ τρωγοντας ερχεται η ορεξη :Ρ
    τεσπα αστα αυτα
    παντα υπαρχει καποιος καποια καποιοι στο παρελθον που πληγωσαν... Ε δεν ειναι λογος να παψεις να πιστευεις στους ανθρωπους. Ο καθενας ειναι διαφορετικος και εχει να σου δωσει διαφορετικα πραματα διαφορετικες εμπειριες. Το οτι σε πληγωσαν μια δυο τρεις πεντε δεκα φορες στο παρελθον δεν σημαινει πως αντρας = πληγη αν και ειμαι σιγουρη πως αν κοιταξεις πιο προσεκτικα το παρελθον σου θα βρεις και καλες στιγμες. Θελω να πιστευω πως εισαι σε φαση αρνητισμου και απλα σε κυριευουν οι κακες στιγμες σου.
    Ακου τι σου λεει ο ΚΕΝΟ. Λογικα μιλαει.
    τι εννοεις πολυ απελευθερωμενη? προσπαθω να βαζω ενα μετρο.
    Μπορεί να έχεις δίκιο ότι είμαι σε φάση αρνητισμού, αλλά ίσως είμαι μόνιμα έτσι, και δεύτερον ο ΚΕΝΟ δεν μιλάει λογικά, το χει δει το θέμα μισογυνιστικά. Δεν είδες και μόνο που λέει μακρυά από Ελληνίδες επειδή έχουν κακή συμπεριφορά; Αυτό είναι σωστό; Μετά λέτε για μένα!
    Οκ, δεν είσαι πολύ απελευθερωμένη σε σχέση με τα αγόρια, αλλά σε σχέση με τα κορίτσια! Καλά κάνεις σε παραδέχομαι όμως!

Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Το σεξ ειναι "περιεργη" υποθεση. Ο καθενας εχει την δικια του οπτικη γωνια πανω στο θεμα . Αλλοι θεωρουνται πιο απελευθερωμενοι , αλλοι συντηρητικοι , αλλοι ζηλευουν τους απελευθερωμενους ενω ειναι συντηρητικοι οι ιδιοι , αλλοι κατηγορουν τους απελευθερωμενους , αλλοι γιουχαρουν τους συντηρητικους και παει λεγοντας. Σιγουρα το σεξ ειναι απολαυση τουλαχιστον για τους περισσοτερους. Γιατι μεσα στην απειρη ποικιλομορφια ειναι και μερικοι που δεν την " βρισκουν" με αυτο ή ειναι απο τις τελευταιες τους προτεραιοτητες.
    Αυτο που νομιζω οτι πρεπει να κανεις για να δωσω και εγω μια συμβουλη ειναι να κατασταλαξεις τι ειναι αυτο που ακριβως θες απο μια σχεση και τι υποχωρησεις πρεπει να κανεις για το αποκτησεις. Αξιζει το κοπο να κανεις αυτες τις υποχωρησεις?
    Πολλα ερωτηματα που πρεπει να απαντησεις εσυ και μονο εσυ.

Δεν αρκει να ξερεις τι θες γιατι το ιδανικο δεν υπαρχει , δεν αρκει να κανεις απειρες υποχωρησεις γιατι παυεις στο τελος να εισαι ο εαυτος σου , δεν αρκει και να μην κανεις τιποτα εαν αυτο που θες ειναι μια σχεση.

Ισοροπιες και λιγο τυχη χρειαζεται παντα.

Αυτη ειναι η γενικη μου οπτικη γωνια , τωρα το πως βλεπω τα θεματα του σεξ , σχεσεων κλπ , εχω και εγω την δικια μου σφραγιδα και παλευω με αυτην και τις ισορροπιες μου.:)
    Κηπ μια χαρά μου τα λες, έτσι είναι!

Banned
    Quote Originally Posted by STORM LORD View Post
    Αν βρεις κάποιον διαφορετικό από αυτούς που έχεις ζήσει και να αναγνωρίζει την ισότητα των 2 φύλλων, αν αλληλοαγαπιέστε, θα θες να κάνεις σεξ...
    Δε θες γιατί δεν έχει βρεθεί ο κατάλληλος με ότι σου είπα...
    Αυτοί που έχεις ζήσει, δε σου προκαλούν κάποιο συναίσθημα και φυσικό είναι να μη θες να κάνεις μαζί τους αφούυυυ........
    Μπορεί να έχεις δίκιο Στορμ Λορντ......

Banned
    ισοτητα των δυο φυλλων ? φυλλων του δεντρου ? μαλλον φυλων εννοεις. και δεν εχει να κανει με την ισοτητα αυτο το πραμα, αλλα το ποσο φυσιολογικη ειναι η ιδια για να μπορεσει να δεχτει καποιον επισης φυσιολογικο. η ισοτητα και το φυσιολογικο χανεται οταν λεει οχι στο σεξ, οχι στο ενα, οχι στο αλλο. εκει η ζυγαρια γερνει προς το μερος της κι οχι τη μεση και των δυο ή το μερος του αλλου. οποτε δε μιλαμε για ισοτητα και κατι φυσιολογικο πλεον.
    Μια χαρά φυσιολογική είμαι, διάβασε το παραπάνω ποστ. Αντίθετα, οι άντρες δεν είναι φυσιολογικοί.

Banned
    συγνωμη αλλα αυτο μονο υγιη συμπεριφορα δεν ειναι. ποσο υγιης να ειναι κατι οταν το βλεπεις μονοπλευρα ? ετσι και το σεξ, δεν αφορα μονο τον αντρα, δε του κανεις χαρη που του καθεσαι, ουτε σε δοκιμαζει μονο αυτος. σκεψου λιγο λογικα κι αντικειμενικα.
    Βρε κενό, δεν υπάρχει λόγος να επιτίθεσαι!

Banned
    ρε πλάκα κάνω με τις εκφράσεις σου.., που όμως σόρρυ σε χαρακτηρίζουν κιόλας.. και δεν είναι.. ποσο υγιης.., αλλά "πόσο υγιές"
    κι εξηγούμαι, το πάντα το ειρωνικό στυλάκι-συγγνώμη white.., που δανείζομαι εκφράσεις σου!-τα "γυναικάκια ή ελλεϊνίδες η κοριτσάκια"
    δεν προϋποθέτουν καμιά συμμετοχή.., αλλά αναγάγουν σε εποχές του αλή μπαμπά με τους σαράντα κλέφτες!
    Μια χαρά καλά τα λες! :D

Banned
    Quote Originally Posted by rex View Post
    Σ' αυτούς που αγαπάς γίνεσαι θύμα και σ' αυτούς απ' τους οποίους αγαπιέσαι γίνεσαι θύτης.
    Σωστό κι αυτό!

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast