Μαλιστα¨)¨)¨)¨)
Αν ειχα χρονο και δεν ειχα εργασια να κανω που δεν μου αρεσει κιολας για να ειμαι σιγουρη οτι θα βγει, θα επαιρνα και εγω ενα ενα τα πραγματα και θα σου παντουσα ναλογα ετσι για να ειμαστε σε αρμονια.
Ειρωνικο σε βρισκω γενικοτερα, οχι στο συγκεκριμενο τοσο με την Ειρινετα, ωστοσο το λεω με την εννοια του τσαντισμενου απο την κοιλια της μανας του, οπως το ειπες (γιατι για μενα απο τοτε αρχιζει η κοινωνικοποιηση και νομιζω, αν δεν κανω λαθος οτι αυτο λες...?)
Αν μου πεις την ηλικια σου μπορω ισως να σκιαγραφησω λιγο γιατι νομιζω οτι εισαι απολυτος¨)
Δεν κανω την κυρια ξερολα απλα ετσι νομιζω. Μορει να κανω και μεγα λαθος ομως...μπορει και οχι...
Οι προσωπικες μου εμπειριες δεν ειναι το μετρο ουτε της παρουσης....Ειμαι λιγο απο αλλο ανεκδοτο....οχι οτι θεωρω με αυτο που λεω οτι οι υπολοιπι ειναι απο καποιο κοινο και εχω καποια μοναδικοτητα, απλα μου ετυχαν καποια καθολου τυχαια πραγματα στη ζωη μου.
Το μονο που θα σου πω σχετικα με τις σχεσεις αυτη τη στιγμη ειναι οτι πιστευω στη θεωρια του χαμενου μισου του Πλατωνα. Εσυ μαλλον αυτο το βρισκεις τραγικο η κωμικοτραγικο η νομιζεις οτι εχω ακομα παιδικες αρρωστιες¨) Μπορει, μπορει απλα και να ειμαι ευτυχισμενη στην γνωση μου η στην αγνοια μου. Βλεπεις προσπαθω να παρω και την πλευρα σου μιας και η γλωσσα κανει μαγικα πραγματα.
Κατα τα αλλα νομιζω οτι καποιος βγαινει στην επιφανεια μονο αφου πιασει πατο και νομιζω οτι εκει ειναι τωρα η Ειρινετα και πρεπει να παθει μια μικρη ασφυξια μπας και κανει καμια κινηση προς τα πανω...
Σεξιστρια δεν ειμαι αλλα ξερω πολυ καλα οτι This is a man\'s world και οποτε θελεις το συζηταμε.....για αυτο ειναι και σκατα γιατι δεν υπαρχει ισορροπια.
Δεν λεω οτι η Ειρινετα πρεπει να κλαιει συνεχεια αλλα αυτο με το \'ξοδεμα ζωης\' που λες θεωρω οτι ειναι απλα λογικο. Οι ανθρωποι ομως καθε αλλο παρα λογικοι ειμαστε. Αυτο το total control πανω στα συναισθηματα μας το θεωρω πολυ δυτικο και καθολου μεσογειακο και μπορει να ειμαι ξενιτεμενη αλλα ειμαι μεσογεια. Αυτα προς το παρον.
Καλη σου μερα ολη μερα¨)