Originally Posted by
elisabet
πού τα είδες όλα αυτά βρε Γιώργο που λες; Είπα εγώ πουθενά όποιος ερωτεύεται να μην ανοίγει την καρδιά του; Ίσα ίσα του είπα πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος και άνοιξε την καρδιά του και αν θες να το συνεχίσω πολύ καλά έκανε και που χώρισε αφού δεν ήταν ικανοποιημένος με την σχέση που είχε.
Μιλάμε εδώ καθόλου για κάποιον που κοροιδεύει ή παίζει με τα αισθήματα του άλλου; Ποιος το κάνει; Η κοπέλα σημαίνει απαραίτητα πως τον κοροίδευε επειδή δεν ήθελε παραπάνω;
Η ένσταση μου ήταν μόνο στον ορισμό "καλός". Τι σημαίνει καλός; Μπορείς να μου τον προσδιορίσεις; Γιατί συνήθως εδώ μέσα βλέπω να λέμε καλό αυτόν που ανέχεται τα πάντα.
Σ αυτή την περίπτωση εγώ βλέπω απλώς δυο ανθρώπους που δεν τα βρήκαν, δεν ταίριαξανε. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό ο θεματοθέτης ήθελε να το πάει ένα βήμα παραπάνω, η κοπέλα για τους χ, ψ λόγους που δεν γνωρίζουμε , δεν ήθελε. Ο μεν που ήθελε παραπάνω αλλά δεν το είχε, ένιωσε αδικημένος, η δε που δεν ήθελε να δώσει το παραπάνω ένιωσε καταπίεση. Ποιος είναι ο καλός και ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης στον ασπρόμαυρο κόσμο σας;
Κρίνοντας από αυτά που έχει πει ο θεματοθέτης, αν ερχόταν εδώ η κοπέλα και μας έλεγε την δικιά της πλευρά ότι ξέρετε εμένα με χώρισε ξαφνικά τηλεφωνικά ο δικός μου τον οποίο ήθελα αλλά ένιωθα συνεχώς να με πιέζει και να μου ζητάει παραπάνω ενώ εγώ ήθελα περισσότερο χρόνο και χώρο για να δούμε πόσο ταιριάζουμε, τι θα της λέγατε; Οτι είναι κακιά και δεν αξίζει τίποτα επειδή στα 21 της μπορεί να ήθελε κάτι πιο χαλαρό;