Πληγωμένος μετά από χωρισμό - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 255
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και παλι πιο πολυ σε πληγωμενο εγωισμο μου κανει αυτο, οχι οτι δεν αντεχε η κοπελα αλλο. Δηλαδη αμα σε ξεχεσουν την μια στιγμη και την αλλη σου πουνε ελα γουτσου εσυ αμεσως θα ενιωθες καλυτερα; Ηταν ξαφνικο. Εκεινος ηταν που δεν αντεξε και τηε ειπε να χωρισουν. Εκεινη την κοβω πως ηταν βολεμμενη και της ηρθε νταμπλας, οτι κοιτα να δεις εβγαλε νυχια το γατι μου. Και τωρα ακομα επεξεργαζεται τι εγινε η προσπαθει να παρει πισω το πανω χερι...γιατι με το να την χωρισει της το χαλασε. Τοσο καιρο το επαιζε ανετη και τι θες και μη με ελεγχεις, τωρα θα του πει αχ ναι ελα να ειμαστε παλι μαζι τι καλα που αλλαξες γνωμη αφου με χωρισες; :P
    Τελοσπαντων αυτα δεν εχουν και τοση σημασια πια. Κατι πρεπει να μαθουν και οι δυο απο αυτη την ιστορια.
    Ετσι ειναι Ναταλια οπως τα λες. Δεν ειμαι μισογυνης με αυτα που γραφω κι εγω, απλως αυτο που εγραψες κι εσυ και αυτα που στηριζω κι εγω αφορουν εναν ανθρωπο, δεν εχει σημασια αν ειναι γυναικα η αντρας.
    Ειναι λαθος να τεινουμε να στηριζουμε οι αντρες λαθη αντρων και οι γυναικες λαθη γυναικων.

Senior Member
    Quote Originally Posted by gl08 View Post
    Εγω αναφερθηκα στους κοινους γνωστους γτ εχεις πει πολλες φορες οτι δεν μπορεις να κρινεις γτ δεν εχεις ακουσει την αλλη πλευρα και απλα σου ανεφερα τι εχει πει ενα ατομο που εχει ακουσει και τις δυο πλευρες :)
    Δεν ειναι κακο να παρεις 1-2 γνωμες. Αλλα μονο απο ατομα που εμπιστευεσαι, που σε ξερουν καλα και κυριως που σας εχουν ζησει και τους δυο οσο καιρο ειχατε σχεση.

Senior Member
    Ρε φιλε μου το εχουν πει παλια και ειχα νευριασει αλλα θα στο πω κι εσενα μπας και αλλαξεις οπτικη: 21 χρονων εισαι, στα @@ σου.
    Τι το σκαλιζεις τοσο; Εχετε παιδια σκυλια δουλειες κοινη περιουσια και 20 χρονια γαμου απο πισω; Πολυ το αναλυεις. Τι το αναλυεις; Θα τη παντρευτεις ξερω γω;
    Προχωρα μια ωρα αρχυτερα.
    εμ αυτο λεω και εγω και ολοι μας ..αλλα ο φιλος μας την εχει δαγκωση για τα καλα

Senior Member
    Παντως αυτο που εμαθα ειναι οτι ειναι στεναχωρημενη γιατι της ηρθε ξαφνικο και δεν το περιμενε και οτι θελει χρονο να σκεφτει για το τι θα κανει και αν κανει κατι
    καλα ενταξει την πιστεψαμε τωρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    καλα ενταξει την πιστεψαμε τωρα
    Μπορει να εχασε το παιχνιδακι της γιωργο, γιατι οχι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Ετσι ειναι Ναταλια οπως τα λες. Δεν ειμαι μισογυνης με αυτα που γραφω κι εγω, απλως αυτο που εγραψες κι εσυ και αυτα που στηριζω κι εγω αφορουν εναν ανθρωπο, δεν εχει σημασια αν ειναι γυναικα η αντρας.
    Ειναι λαθος να τεινουμε να στηριζουμε οι αντρες λαθη αντρων και οι γυναικες λαθη γυναικων.
    Αλιμονο, ουδεποτε θα υποστηριζα λαθη ανεξαρτητως φυλου.
    Ενα εχω καταλαβει παντως και το σκεφτομουν τωρα λιγο πριν σχολιασεις: Ειτε αντρες ειτε γυναικες, ζηταμε αυτα που θελουμε απο ανθρωπους που δεν μπορουν να μας τα δωσουν. Και αυτον/αυτην που μπορει να μας τα δωσει απλοχερα δεν τον/την θελουμε. Δεν μας πειθουν τα απλα ευκολα και μη περιπλοκα happy endings, θελουμε δυσκολη ζωη, θελουμε δραμα. Δεν εκτιμαμε ο, τι εχουμε οσο θα επρεπε και λαχταραμε ο,τι δεν εχουμε.
    Οι σχεσεις ειναι σαν ενα τεταμμενο σχοινι. Παντα ο ενας τραβαει κι ο αλλος απλα το κραταει. Και οσο λιγοτερο τραβαει/προσπαθει ο ενας τοσο περισσοτερο τραβαει/προσπαθει ο αλλος. Αμα παψει να το κανει κι ο αλλος το σχοινι απλα θα καταρρευσει....η θα αλλαξουν τελειως θεσεις μεταξυ τους.
    Ποτε μα ποτε δυο ανθρωποι εξισου δοτικοι που θελουν τα ιδια πραγματα δεν θα τα βρουνε μεταξυ τους.

Senior Member
    Ρεμεντι δεν εφυγε εκεινη, αυτος την χωρισε.
    αυτος τη χωρισε γιατι αυτη τον εφερε σε αυτο το σημειο με την αδιαφορια της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μπορει να εχασε το παιχνιδακι της γιωργο, γιατι οχι;
    με αυτη την εννοια συμφωνω..

Senior Member
    αυτος τη χωρισε γιατι αυτη τον εφερε σε αυτο το σημειο με την αδιαφορια της.
    Δεν ειπα το αντιθετο.
    Τον ειχε δεδομενο. Αλλα αν δεν ηταν αυτος δεδομενος θα την ειχε εκεινη δεδομενη. Στανταρ παντα τουλαχιστον ο ενας ειναι δεδομενος.

Senior Member
    Εγω αναφερθηκα στους κοινους γνωστους γτ εχεις πει πολλες φορες οτι δεν μπορεις να κρινεις γτ δεν εχεις ακουσει την αλλη πλευρα και απλα σου ανεφερα τι εχει πει ενα ατομο που εχει ακουσει και τις δυο πλευρες :)
    δεν ξερεις ομως τι μπορει να λενε οι κοινοι γνωστοι στην ιδια οταν συζητανε μαζι της, πισω απ την πλατη σου. να εισαι βεβαιος οτι και σε αυτην δινουν δικιο καποιοι.
    ασε τους τριτους.
    μονο θολωνουν μια σχεση.
    το θεμα ειναι μεταξυ σας αν μπορειτε να τα βρειτε κι αν υπαρχει καποιο περιθωριο, η αυτη εχει ξενερωσει κι ολα αυτα ειναι προφασεις, γιατι δεν θελει αλλο.

Senior Member
    διαφωνω σε ολα...δηλαδη οποιος ερωτευετε και ανοιγει τη καρδια του στη κοπελα η το αντιστροφο.φοβατε μην μεινει μονη/μονος??σε μια σχεση οπου ο ενας κοροιδευει και παιζει με τα αισθηματα του αλλου και τον πληγωνει..ο πληγωμενος ειναι ο ανασφαλης και δεν ξερω και εγω τι αλλο??
    πού τα είδες όλα αυτά βρε Γιώργο που λες; Είπα εγώ πουθενά όποιος ερωτεύεται να μην ανοίγει την καρδιά του; Ίσα ίσα του είπα πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος και άνοιξε την καρδιά του και αν θες να το συνεχίσω πολύ καλά έκανε και που χώρισε αφού δεν ήταν ικανοποιημένος με την σχέση που είχε.
    Μιλάμε εδώ καθόλου για κάποιον που κοροιδεύει ή παίζει με τα αισθήματα του άλλου; Ποιος το κάνει; Η κοπέλα σημαίνει απαραίτητα πως τον κοροίδευε επειδή δεν ήθελε παραπάνω;
    Η ένσταση μου ήταν μόνο στον ορισμό "καλός". Τι σημαίνει καλός; Μπορείς να μου τον προσδιορίσεις; Γιατί συνήθως εδώ μέσα βλέπω να λέμε καλό αυτόν που ανέχεται τα πάντα.

Σ αυτή την περίπτωση εγώ βλέπω απλώς δυο ανθρώπους που δεν τα βρήκαν, δεν ταίριαξανε. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό ο θεματοθέτης ήθελε να το πάει ένα βήμα παραπάνω, η κοπέλα για τους χ, ψ λόγους που δεν γνωρίζουμε , δεν ήθελε. Ο μεν που ήθελε παραπάνω αλλά δεν το είχε, ένιωσε αδικημένος, η δε που δεν ήθελε να δώσει το παραπάνω ένιωσε καταπίεση. Ποιος είναι ο καλός και ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης στον ασπρόμαυρο κόσμο σας;

Κρίνοντας από αυτά που έχει πει ο θεματοθέτης, αν ερχόταν εδώ η κοπέλα και μας έλεγε την δικιά της πλευρά ότι ξέρετε εμένα με χώρισε ξαφνικά τηλεφωνικά ο δικός μου τον οποίο ήθελα αλλά ένιωθα συνεχώς να με πιέζει και να μου ζητάει παραπάνω ενώ εγώ ήθελα περισσότερο χρόνο και χώρο για να δούμε πόσο ταιριάζουμε, τι θα της λέγατε; Οτι είναι κακιά και δεν αξίζει τίποτα επειδή στα 21 της μπορεί να ήθελε κάτι πιο χαλαρό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    πού τα είδες όλα αυτά βρε Γιώργο που λες; Είπα εγώ πουθενά όποιος ερωτεύεται να μην ανοίγει την καρδιά του; Ίσα ίσα του είπα πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος και άνοιξε την καρδιά του και αν θες να το συνεχίσω πολύ καλά έκανε και που χώρισε αφού δεν ήταν ικανοποιημένος με την σχέση που είχε.
    Μιλάμε εδώ καθόλου για κάποιον που κοροιδεύει ή παίζει με τα αισθήματα του άλλου; Ποιος το κάνει; Η κοπέλα σημαίνει απαραίτητα πως τον κοροίδευε επειδή δεν ήθελε παραπάνω;
    Η ένσταση μου ήταν μόνο στον ορισμό "καλός". Τι σημαίνει καλός; Μπορείς να μου τον προσδιορίσεις; Γιατί συνήθως εδώ μέσα βλέπω να λέμε καλό αυτόν που ανέχεται τα πάντα.

Σ αυτή την περίπτωση εγώ βλέπω απλώς δυο ανθρώπους που δεν τα βρήκαν, δεν ταίριαξανε. Μετά τον αρχικό ενθουσιασμό ο θεματοθέτης ήθελε να το πάει ένα βήμα παραπάνω, η κοπέλα για τους χ, ψ λόγους που δεν γνωρίζουμε , δεν ήθελε. Ο μεν που ήθελε παραπάνω αλλά δεν το είχε, ένιωσε αδικημένος, η δε που δεν ήθελε να δώσει το παραπάνω ένιωσε καταπίεση. Ποιος είναι ο καλός και ποιος είναι ο κακός της υπόθεσης στον ασπρόμαυρο κόσμο σας;

Κρίνοντας από αυτά που έχει πει ο θεματοθέτης, αν ερχόταν εδώ η κοπέλα και μας έλεγε την δικιά της πλευρά ότι ξέρετε εμένα με χώρισε ξαφνικά τηλεφωνικά ο δικός μου τον οποίο ήθελα αλλά ένιωθα συνεχώς να με πιέζει και να μου ζητάει παραπάνω ενώ εγώ ήθελα περισσότερο χρόνο και χώρο για να δούμε πόσο ταιριάζουμε, τι θα της λέγατε; Οτι είναι κακιά και δεν αξίζει τίποτα επειδή στα 21 της μπορεί να ήθελε κάτι πιο χαλαρό;
    Εγω και η κοπελα να μπαινε αυτην θα θεωρουσα κακια της υποθεσης, βεβαια εβαλες και αλλη μια παραμετρο, την ηλικια, μπορει σε τετοιες ηλικιες να δικαιολογειται λιγο το να θεωρειται καταπιεση η πολλη επικοινωνια, ομως απο την αλλη δεν ηταν φορτικος ουτε κακος ο θεματοθετης, γιατι μιλουσαν μονο 2 φορες την ημερα και ηθελε απλα να μη λενε μονο ενα γεια και να μιλανε λιγο παραπανω, δεν νομιζω οτι ειναι σχεση ενα γεια τι κανεις καλα εισαι ενταξει μη με πρηζεις αλλο. Και οταν δεν θες καποιον και εισαι μαζι του, αυτο λεγεται κοροιδια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post

Δεν εχεις αδικο αλλα ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ κατα τη διαρκεια τσακωμων της ειχα τονισει οτι ΑΝ για οποιοδηποτε λογο εχει βαρεθει, δεν της βγαινει αλλο μαζι μου και δε θελει να το συνεχισει γιατι αυτο φαινοταν απ τις πραξεις της να μου το ελεγε γιατι δεν θα ηταν ωραιο να μενει σε μια σχεση ενω δεν ηθελε. και καθε φορα μου ελεγε "οχι οχι δεν ισχυει κατι τετοιο". Δεν ειναι λιγο κοροιδια αυτο ως προς τα αισθηματα του αλλου? Παντως στο μηνυμα της τις προαλλες που της μιλησα για τα αισθηματα μου σ ενα σημειο ειπε οτι και αυτη πολλες φορες ειχε σκεφτει οτι δεν πηγαινε αλλο αλλα το ξανασκεφτοταν και δεν με χωριζε κ αυτο με προβληματισε λιγο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν ξερεις ομως τι μπορει να λενε οι κοινοι γνωστοι στην ιδια οταν συζητανε μαζι της, πισω απ την πλατη σου. να εισαι βεβαιος οτι και σε αυτην δινουν δικιο καποιοι.
    ασε τους τριτους.
    μονο θολωνουν μια σχεση.
    το θεμα ειναι μεταξυ σας αν μπορειτε να τα βρειτε κι αν υπαρχει καποιο περιθωριο, η αυτη εχει ξενερωσει κι ολα αυτα ειναι προφασεις, γιατι δεν θελει αλλο.
    Εχεις δικιο για το θολωμα, γτ ενας που θεωρουσα "αδερφος" μου μου φερθηκε απαισια οταν εμαθε για χωρισμο. Καμια στηριξη τπτ, σαν να το ηθελε να συμβει χωρις να σημαινει οτι εβαζε λογια αλλα ελεγε συνεχεια οτι δεν μου αξιζει και μπλα μπλα

Senior Member
    Εχεις δικιο για το θολωμα, γτ ενας που θεωρουσα "αδερφος" μου μου φερθηκε απαισια οταν εμαθε για χωρισμο. Καμια στηριξη τπτ, σαν να το ηθελε να συμβει χωρις να σημαινει οτι εβαζε λογια αλλα ελεγε συνεχεια οτι δεν μου αξιζει και μπλα μπλα
    εμ, γι αυτο σου λεω.
    εγω οταν λεω να ακουγαμε την αλλη πλευρα, εννοω την ΙΔΙΑ την κοπελα, οχι τους παρατρεχαμενους που ο καθενας κουβαλαει την δικη του μαλακια εγκεφαλου.

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast