νομιζω οτι γι'αυτο χρειαζεσαι γυμναστικη!τι διαιτα κανεις?(ετων?)
Printable View
νομιζω οτι γι'αυτο χρειαζεσαι γυμναστικη!τι διαιτα κανεις?(ετων?)
αυτη που προτεινει η pink μας εδω..δες τη 2η σελιδα..
20 ειμαι...κ λεω να τα χασω οσο ειμαι μικρη κ ειναι(κ καλα ) πιο ευκολο
το δευτερο εγκεφαλικο σε μια μερα!καλε εδω μεσα ολοι ειστε μωρα !!!!χι χι χι!!!!σου ριχνω 15 κ 2 εγκυμοσυνες!!!!!
χαχαχχα...υπερβολες μωρε...να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!!Θαυμαζω τις γυναικες που με τοσες υποχρεωσεις κ κουραση ολη μερα φροντιζουν τον εαυτο τους...εγω που μου τα'χει ολα ετοιμα η μανουλα με δυσκολια τα καταφερνω!!!
η αληθεια ειναι οτι καλα κανεις και φροντιζεις τωρα γιατι με την παροδο των χρονων τα κιλα χανονται πολυ πιο δυσκολα!!(το 1ο πατατρακ ειναι στα25 και μετα εγω προσωπικα καθε 5ετια βλεπω μεγαλη διαφορα)
λυπαμαι αλλα με κουρασε πολυ η διαιτα κ μετα απο 2 εβδομαδες ηρθε η ωρα να σταματησω....εχασα 3 κιλα τα οποια ελπιζω να μην ξαναπαρω σφου θα συνεχισω προσεγμενη διατροφη διατηρωντας καποια στοιχεια απ'τη συγκεκριμενη διαιτα..Βασικα σκεφτομαι να κρατησω τα 2 πρωτα γευματα κ το φρουτο το απογευμα κ απλα να τρωω κανονικα το μεσημερι κ το βραδυ σε μικροτερη ποσοτητα με σαλατα παντα κ να προσθεσω καπου κατι γλυκο..εστω 2 μπισκοτα...δεν μπορω χωρις γλυκοοοοοοοο....Μαζι με το γυμναστηριο ελπιζω να διτηρηθω στα κιλα που ειμαι...αυταααααα
58,4 και ειμαι πρισμενη και σε αναμονη περιοδου
καλημερα κοριτσια
πεταλουδιτσα, εχουμε καμια νεα διατα απο τον γυμναστη σου? την εχω σταματησει ηδη απο την κυριακη. αδιαθετησα και δεν ημουν σε θεση να συνεχισω. ηθελα μερεντα, ψωμι και γαλακτοκομικα. Δεν τολμησα να ζυγιστω. αυριο με μια νεα αρχη. λεω να την αντεξω μια εβδομαδα ακομη. τωρα που εφαγα διαφορα νομιζω οτι θα τα καταφερω. ειχαμε και κατι προβληματα με την συνδεση τηλεφωνων στο γραφειο και δεν ειχα προσβαση στο ιντερνετ για να δω τι κανετε.
βασια, χαρηκα πολυ που τα ειπαμε και να το ξανακανουμε συντομα. φιλακια στην μικρουλα σου.
πεταλουδιτσα, κριμα που δεν σε βολεψε να βρεθεις κι εσυ μαζι μας. φανταζομαι οτι εκανες και καμια βουτια για εμας το σαββατο αν και μαλλον κρυο ηταν το νερο.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΡΒ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΟΥΤΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΡΥΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΟΥ ΤΗ ΠΗΓΑ ΩΡΑΙΑ ΗΤΑΝ!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ!! ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΜΗΝΑΣ -ΝΑΙ ΑΝΤΕΞΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!- ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΤΙ? ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ..!!!! ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΑΝΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΛΥΚΟ ( 1 ΜΠΟΛ ΖΕΛΕ, ΜΙΑ ΜΠΑΛΑ ΠΑΓΩΤΟ ΒΑΝΙΛΙΑ Η ΚΑΙΜΑΚΙ, ΣΟΡΜΠΕ ΦΡΟΥΤΩΝ ) ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ. ΒΑΣΙΚΑ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΨΑΡΙ), ΤΙΣ ΣΑΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ 6 ΚΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΓΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ -ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΟ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΠΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ?? ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΩ ΤΟΝ ΜΙΝΙ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ 70-72 ΚΙΛΑ..!! ΑΝ ΚΑΙ 22 ΞΕΚΙΝΑΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΩ!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ!!! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ!!!!!
ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΩ!!!!!!!!
57,9!!!!!! πόσα χρόνια έχω να δω αυτό το 7 δίπλα στο πέντε μου !!!! έστω μαζι με το 9
πάντως έχω καθυστέρηση λέτε να οφείλεται στη διαίτα ?
barb μου να εισαι καλα,
την επομενη φορα Θεσσαλονικη, να ρθουν και τα χαμενα κοριτσια,
αληθεια που ειναι η Κατερινα και η ναταλια? εχουμε κανενα νεο τους? εξαφανισθηκαν
Natallia το πιθανοτερο ειναι να οφειλεται στην διαιτα, γενικως ηταν παντα σταθερος ο κυκλος σου? ποσες μερες καθυστερηση εχεις?
καλημερα σε ολες (και ολους που μαλλον μονο διαβαζουν....)
ναταλια αν περιμενεις περιοδο και εχεις να δεις και καιρο το 7, τοτε σιγουρα μολις σου ερθει και τελειωσει θα δεις το 6. μπραβο σου. ειδες τι καλα που νιωθεις? εγω ειχα 10 χρονια να δω το 8 μπροστα και ακομη δεν το εχω συνηθισει. μεχρι που νιωθω και περηφανη κιολας να πω τα κιλα μου....(!!!!!!)
πεταλουδιτσα, σε ενα μηνα 6 κιλα μονο ασχημα δεν ειναι. δεν εισαι δα και 150 να μπορεις να χασεις παραπανω. ασε που δεν πρεπει να χανεις παραπανω. ενα κιλο την εβδομαδα πρεπει και εμεις το παρακαναμε. Χαιρομαι ιδιαιτερως για τη "νεα" διαιτα διοτι ειναι αυτο που ακριβως ηθελα να κανω κι εγω. λοιπον ηδη ξεκινησα απο σημερα. μαλιστα για να παρω θαρρος, εχθες ανεβηκα και στον διαδρομο για 30 λεπτα και εκαψα 400 θερμιδες. μπορει να ηταν και παραπανω αλλά δεν εχει σημασια γιατι εχθες ετρωγα οτι ηθελα. απλα να κανω την αρχη ηθελα. και σημερα θα συνεχισω.
ζυγιστηκα 88,3 το πρωι και ηδη εφαγα το grapefruit μου, ηπια και το πρασινο τσαι μου (οχι, δεν αγοραζω λινεα- φακελακια πρασινο τσαι κανω. καθε πρωι, μισο ποτηρι καυτο νερο με 1 φακελακι και σε δυο λεπτα που βραζω το φακελακι ριχνω παγακια μεχρι επανω και εχω ενα δροσιστικο ροφημα) και αργοτερα θα καταβροχθισω τα κρακερ με μιλνερ (ισως το καλυτερο γευμα της ημερας). δεν θα ξεχασω και την σπιρουλινα και τα reductil μου και για μεσημεριανο εχει πολυσαλατα με κοτοπουλο και καναδυο κουταλιες γιαουρτι και το απογευμα φρουτακια. ροδακινα διαθετει το καταστημα. διαλεγω τα αγουρα παντα για το καλο της διαιτας. το βραδυ παλι το μεσημεριανο και παει λεγοντας.
να κανω κι εγω τον απολογισμο μου. ξεκινησα την διαιτα στις 7 μαιου με 93,8 κιλα και σημερα 4 ιουνιου ειμαι 88,3. απωλεια 5,5 κιλα χωρις γυμναστικη ολοκληρο μηνα και δεν μπορω να πω οτι πειναω αφου μεχρι εχθες καταβροχθιζα διαφορα. παρα πολυ καλα μπορω να πω. θα συνεχισω για 2 εβδομαδες με λιγο διαδρομο και ελπιζω να ειμαι κατω απο τα 85 στις 20 ιουνιου που φευγω διακοπες. μια εβδομαδα κραιπαλης και μετα ξανα ακαθεκτη....
αντε φιλεναδες, ακολουθηστε μας και καντε τον απολογισμο σας.
ki emena ta crackers me to fina einai to agapimeno mou geyma tis imeras!!! eimai tyrou ti na kanw :P
natalia i kathysterisi isws na ofeilete se pollous logous isws kai sth meiwmeni diatrofi sou!! alla afou eisai prismeni kai exeis kai ta ypoloipa yperoxa symptwmata pou exoume oles pou tha paei kapia stigmi tha erthei. simasia exei na paratiriseis pote tha sou erthei i epomeni periodos. an den ta grafeis kapou afto simiwse to :)
Pink butterfly εχεισ δικιο! κ εγω μετα απο πολύ κόλλημα είδα τη ζυγαρια να ξεκολλάει και είμαι τόσο χαρούμενη! δεν την φαβάμαι πλέον!! σήμερα είδα 66.9 από 74 και θυμάμαι πριν από πολύ λίγο καιρό παρακαλούσα να δω το 69.9!! τωρα πλεον εχω πάρει φόρα και δε φοβάμαι τιποτα.......