παντως το 10=day serum ειναι το καλυτερο προιον στην αγορα για μενα. ... Επισης καλει δουλεια κανει και το Vaseline gel me aloe vera
Printable View
παντως το 10=day serum ειναι το καλυτερο προιον στην αγορα για μενα. ... Επισης καλει δουλεια κανει και το Vaseline gel me aloe vera
αυτο το σερουμ τι υφη εχει??κρεμας ή τζελ? γιατι προτιμω τα τζελ που αποροφωνται ευκολα και ντυνεσαι καπακι
Και εγω πηρα Vaseline αλλα cocoa butter και ναι μεν μυριζει τεεελεια και ενυδατωνει,το εβαλα 2 φορες μιση ωρα πριν κοιμηθω,κοιμηθηκα,ξυπνησα και ηταν λες κ το ειχα βαλει πριν 5 λεπτα!:thumbdown:Quote:
Originally posted by penelope1985
absolute, το 10 day serum ειναι σε μορφη τζελ
μηπως ξερει καποια ποση ωρα χρειαζεται να κανουμε με τη λουφα?
μεχρι να κοκκινισει ειναι αρκετο η θελει παραπανω?
και επισης, ποσο συχνα? ακομα και καθημερινα?
τι είναι η λούφα?
Το baby oil είναι παράγωγο του πετρελαίου και θα ήταν καλό να μην χρησιμοποιείται. Καλύτερα φυτικό λάδάκι
ειναι ενα ειδος σκληρου σφουγγαριου, φυσικο προιον.Quote:
Originally posted by Marry Poppins
τι είναι η λούφα?
κανεις μασαζ και απολεπιση με τη λουφα
α οκ! ευχαριστώ clickaki :)
και που μπορούμε να το βρούμε?
σε μαγαζια με καλλυντικαQuote:
α οκ! ευχαριστώ clickaki :)
και που μπορούμε να το βρούμε?
σε φαρμακεια
και σε μεγαλα σουπερ μαρκετ
εγω πηρα απο carrefour.
:starhit:
θα ψάξω απο δευτέρα αν βρω χρόνο να πάρω!! thnx :)
κάνει δουλειά ή μένουν μόνο οι κοκκινιλες?:puzzled:
δεν αφηνει κοκκινιλες. την ωρα του μασαζ κοκκινιζει το δερμα, αλλα περναει πολυ γρηγορα.Quote:
θα ψάξω απο δευτέρα αν βρω χρόνο να πάρω!! thnx :)
κάνει δουλειά ή μένουν μόνο οι κοκκινιλες?:puzzled:
τωρα αν κανει δουλεια στην κυτταριτιδα, απο προσωπικη εμπειρια ειναι παρα πολυ νωρις για να βγαλω συμπερασμα.
αλλα απο αυτα που διαβαζω φαινεται να κανει καλη δουλεια στο δερμα
χμμμ ενδιαφέρον!! θα το δοκιμάσω τότε να δούμε!! :) thnx again! :starhit:
Εγώ έχω βρει σε ένα πολύ καλό site που έχω ξανααγοράσει καλλυντικά σχεδόν όλα τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας. Απλά δεν έχω ξαναπάρει και δεν ξέρω με ποιό να κάνω την αρχή. Help:puzzled:
To site είναι http://www.pharmacyallday.com/weight...0&srt=0&srtd=0
γυμναστικουλα! και κομμενες οι τροφες που ευνοουν την κυτταριτιδα.:wink2:Quote:
Originally posted by paulina1932011
Εγώ έχω βρει σε ένα πολύ καλό site που έχω ξανααγοράσει καλλυντικά σχεδόν όλα τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας. Απλά δεν έχω ξαναπάρει και δεν ξέρω με ποιό να κάνω την αρχή. Help:puzzled:
To site είναι http://www.pharmacyallday.com/weight...0&srt=0&srtd=0
τα προιοντα αυτα δεν κανουν θαυμα ουτε καμμια τρελη διαφορα.
κανε και μια αναζητηση στο φορουμ να δεις αποψεις και εμπειριες απο ατομα που εχουν χρησιμοποιησει διαφορες κρεμες κλπ
καλωσηρθες!