Η απόλυτη απογοήτευση......
Quote:
Originally posted by dexa
bubbaloo 108 εδω ειμαι παλι!!!
Πρωτα απ'ολα καλη αναρωση!!!
Και μετα ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Εισαι μια σχεδον αδυνατη!!!!
Καλα μην τα κανεις ολα μαζι στο γυμναστηριο και σφιξεις παρα πολυ!!Μετα δεν θα ξερουμε πως νασε χαλαρωσουμε!!
Τι εγινε με τον πονο??ΠΑΕΙ!!!ΠΕΡΑΣΕ!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ειμαι σιγουρη οτι τωρα μετα απο τοσες μερες ουτε τον θυμασας καλα-καλα!!
Και οσο χανονται τα κιλα να δεις που η αμνησια τρου πονου θα ειναι μονιμη!!
Οσο για το ολα τα κατεβαζω ,θελεις πολυ απλα σφιξιμο!!!
Τρως αρκετα και πολυ μεγαλη η ποικιλια και δεν ειναι καλο!!
Εγω θα σου πω φαε οτι θελεις ,με μετρο ,ισα να μην στερηθεις,γιατι η στερηση φερνει αντιθετα αποτελεσματα,αλλα δεν θελω να τον ζοριζεις ειδικα τωρα τον πρωτο καιρο.
Θελω να προσεχεις πως τρως .Εαν πρεπει να σταματησεις στην μπουκια εκει θα σταματησεις.Δεν θα μασησεις ουτε και θα καταπιεις δευτερη μπουκια.Θα κανεις υπομονη να κατεβει πρωτα η πρωτη.Αυτα οσο αφορα πολυ στερεες τροφες .Εαν θελεις να τρως πιο πολυ θα τρως σουπιτσες με το κρεατακι αλεσμενο,κΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΤΙ ΤΡΟΦΕς ΤΥΠΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΕς ,ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ,ΜΟΣΧΑΡΙ,ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΙ τωρα για αρχη αποφυγε τα η να τα τρως με πολυ προσοχη!!!
Οτι χρειαστεις εδω θα ειμαι!!
ΦΙΛΙΑ!!!
γεια σας κ παλι παιδια...ειμαι η bubbaloo108 κ δεν ειμαι καλα...ειμαι στην 4η εβδομαδα κ δεν εχω χασει γραμμαριο περαν των 6 κιλων...σκετη απελπισια...την ερχομενη τριτη βεβαια εχω ραντεβου φια τη πρωτη ρυθμιση αλλα...δεν ξερω,τι να πω...ειμαι πολυ απογοητευμενη...μια η δυσκοιλιοτητα σε σημειο να εχω να παω στο wc 4 μερες,την αλλη να μη χανωκιλα...τι να πω...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΚΕΤΗ!!!!
Απορω πως η καθε μια σας εχασε τουλαχιστον 10κιλα τον πρωτο μηνα...
dexoula μου προσεχω πολυ τα παντα...ναι!!ουτε πονοι ουτε τιποτα...σαν να μην εχω τιποτα μεσα μου .το μονο που με εκνευριζει ειναι οτι δεν μπορω να τεντωθω καλα ακομα...σε λιγο θα μου κοπει κ η ορεξη ετσι οπως παμε...