Originally posted by Lily
Quote:
Originally posted by elena_95
γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο που κανω εγω θα με βοηθησει να αδυνατισω. σπανια παιρνω διαιτες και τις ξεκιναω γιατι συνηθως δεν μπορω να της τιρησω. γι' αυτο βασιζομαι στον εαυτο μου και φτιαχνω ενα δικο μου προγραμμα μετρωντας θερμιδες. ενα παραδειγμα μιας μερας της διαιτας μου ειναι το παρακατο:
πρωί: 1 ποτ. γαλα νουνου light
1 φετα ψωμι του τοστ + βουτυρο +μελι
1 αχλαδι
μεσημερι: μπακαλιαρακια τηγανητα και ενα αγγουρι (χωρις λαδι)
απογευμα: 1/2 αχλαδι
βραδυ: 1 ποτ. γαλα νουνου light
το ιδιο σχεδον ισχυει για ολες τις μερες με εναλλαγες στα φρουτα και τα λαχανικα. εγω απο εσας θα ηθελα να μου πειτε αν θα μπορεσω να χασω τιποτα με 1.63 υψος ή θα ηταν καλυτερα να αρχισω κανονικη διαιτα? επισης θα ηθελα να μαθω αν το προγραμμα μου μοιαζει καθολου με την διαιτα συνδυασμου τροφων. (πιστευω πως μοιαζει αρκετα αν εξαιρεσουμε το πρωινο στο οποιο μια φορα τν εβδομαδα βαζω και τοστακι) ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
οτι μοιάζει ναι μοιάζει, όμως Ελενάκι πως να ξέρουμε αν θα χάσεις και πόσο? αυτό εξαρτάται από πολλά....
Εγώ θα έλεγα να πάρεις τη δίαιτα που σου έδωσε ο διαιτολόγος σου , να μικρύνεις λίγο τις μεριδούλες σου,
να αποφεύγεις τα πολλά τηγανιτά και τα γλυκά, να ξεκινήσεις γυμναστική, περπάτημα, χορό ότι θέλεις τέλος πάντων,
να πίνεις πολύ νεράκι και όλα θα πάνε καλά.
Σου το λέω αυτό γιατί εκείνος/εκείνη σου απαγορευσαν τη δίαιτα, άρα δε την έχεις ανάγκη.
Έτσι μόνη σου προσπάθησε το διαφορετικά, χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου καλό μου.