Σιγουρα με βοηθαει οπως το κανω, ομως αν ο κανονας ελεγε αλλα και εγω απειχα μονο λιγες ωρες θα το προσπαθουσα...
βασικα αφου αυτο κανω (16 ωρες) δεν εχω ναλλαξω κατι, μονο που πιστευω οτι κ με λιγοτερες ωρες νηστεια το ιδιο αποτελεσμα θα ειχα.
Σιγουρα οοσο πιο νωρις ειναι το τελευταιο γευμα τοσο το καλυτερο αλλα για το πρωινο δεν πιστευω οτι οσο πιο αργα τοσο το καλυτερο...Θα δειξει στην Αθηνα που αναγκαστικα θα τρωω αργα βραδυνο κ νωρις πρωινο...κ παλι της διαιτας γευματα...
Παντως για ψυχολογικους λογους θα βαζω μια ωρα καθε μερα που θα το ραβω, που να ανταποκρινεται ομως στην εκαστοτε καθημερινοτητα μου.
Ουσιαστικα σε ρωταω αν πιστευεις οτι ακομα κ 12 ωρες νηστειας μηπως κανουν μεγαλυτερο καλο απο,τι αν φαει καποιος το τελευταιο γευμα του στις 1 το βραδυ... Ο διαιτολογος απτη μια μου λεει οτι ο ανθρωπος που ξενυχτα πρεπει να τρεφεται κανονικα, απτην αλλη οτι οσο νωριτερα το βραδυνο τοσο καλυτερα...
Για παραμονη πρωτοχρονιας που γυρισα 6 το πρωι κ εφαγα το θεωρησε απολυτα φυσιολογικο να παρω 400 θερμιδες σαν πρωινο κ μετα να πεσω για υπνο...
Τεσπα, εσυ κανεις καθημερινα νηστεια ή οποτε τυχει?