Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by Ava
Θα μιλήσω με βάση την προσωπική μου εμπειρία. Όταν είμαι χαρούμενη, γεμάτη, κινητική, δεν με ενδιαφέρει το φαγητό. Θυμάμαι τον εαυτό μου να σκέφτομαι, α, ξέχασα να φάω. Όταν πάλι είμαι στεναχωρημένη, προβληματισμένη, δύσθυμη, τότε, ναι, τρώω και τρώω πολύ.
ʼρα θα πω, με βάση πάντα τη δική μου εμπειρία, ότι όταν είμαι καλά ψυχολογικά, αυτό φαίνεται και στη διατροφή και στο σώμα μου. Για μένα πάντα μιλάω, δεν κάνω γενικεύσεις.
νομιζω οτι ειναι παντα μια καλη βαση να μιλαμε προσωπικα και οχι γενικα.
εγω ,αν εχω ενα παραπονο απο τον εαυτο μου, ειναι οτι ποτε μου δεν ξεχασα να φαω.... μπορει παμπολλες φορες να μην ηθελα να φαω και να μην εφαγα, να εφαγα κατι σωστο κι οχι κατι παχυντικο, αλλα ποτε δεν το ξεχασα...
εγω οταν ειμαι χαρουμενη θελω να τρωω . αλλα κι οταν δεν ειμαι θελω....οχι οταν ειμαι δυστυχισμενη. οταν ειμαι δυστυχισμενη δεν θελω να τρωω....αλλα πραγματικη δυστυχια εχω νοιωσει πολυ σπανια στην ζωη μου...οποιτε στο κορμι μου δεν φαινεται καμια αλλη διαθεση μου περα απο την δυστυχια.....σε ολες τις αλλες περιπτωσεις πρεπει να ρυθμιζω εγω το πως πρεπει να τρωω αν θελω να φαινομαι οπως θα ηθελα...