Ωραία λοιπόν άρα δε φοβάσαι μην πάθει κάτι η υγεία σου επειδή κάνεις εμετούς, γιατί στην ουσία πια δεν κάνεις, εγώ νόμιζα ότι φοβόσουν μην πάθεις πχ νευρική ανορεξία, αλλά εσύ δε φοβάσαι αυτό...προσπάθησε να καταλάβεις , τι ακριβώς φοβάσαι...Ωραία ας πούμε οτι έχεις ιψδ, που δεν έχεις δηλαδή, δε λέμε ότι κάποιος εχει ιψδ, επειδή κάνει ντε και καλά αρνητικές σκέψεις. Αν πας σε ένα γιατρό θα στο πει και εκείνος. Θα σε καθησύχαζε να σου πω ότι όλοι μα όλοι, οι άνθρωποι κάνουμε αρνητικές σκέψεις πάρα πολύ συχνά? Επίσης, αν το πάμε κ έτσι, όλοι μα όλοι αυτοί που καπνίζουν έχουν ιψδ, γιατί ποιος λογικός άνθρωπος βάζει κάτι στο στόμα του τόσο συχνά ξέροντας οτι αυτό τον σκοτώνει, αρα έχει ιψδ για να το κάνει αυτο. Εσύ αυτό που έχεις είναι ένας φόβος. Δεν είναι ιψδ. Και μάλιστα δεν είναι ένας φόβος πραγματκος γιατί τώρα δεν κάνεις εμετους, είναι ένας φόβος φανταστικός, δηλαδή φοβάμαι ότι έχω το τάδε που διάβασες καπου και σου έκατσε, κακώς διαβάζεις μικρό παιδί τέτοια πράγματα, και κάνω έτσι γενικά αρνητικές σκέψεις και αυτό με χαλάει...απο την άλλη τώρα που τελείωσες το σχολείο και έχεις χρόνο να πας σ ένα γιατρό να σου τα πει, οπως πρέπει τα πράγματα δεν πας και είναι εδώ και 1 μήνα αν δεν κάνω λάθος που λες το ίδιο πράμγα, εε πως περιμένεις να το βγάλεις αυτό απ το κεφάλι σου αν δε κουνήσεις και λίγο το χέρι σου? Απ την άλλη πάλι, δε λες και ένα δόξα τω θεω, που μου πέρασαν σε μεγάλο βαθμό οι εμετοί και έχω 2 βδομάδες να κάνω...για κάτσε σκεψου τα όλα αυτά......αν έβαζες ενα γεμάτο πρόγραμμα με δραστηριότητες μέσα στη μέρα σου δε θα σου έμενε χρόνος για σκέψεις, αυτό ειναι σίγουρο, Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τις σκέψεις με δράση και μη λες το ίδιο και το ίδιο ολη την ώρα γιατί το υποσυνείδητο σου ακούει και προγραμματίζεται αναλόγως...