Originally Posted by
elisabet
Θυμήθηκα τώρα ένα περιστατικό που μου χει καρφωθεί στην μνήμη μου απο όταν ήμουν φοιτήτρια γιατί προφανώς μου είχε κάνει εντύπωση.
Ήταν ένας τύπος στην σχολή, σαχλός, ο πιο σαχλός που χα δει ποτέ μου. Κυκλοφορούσε πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας, ρούχα, μαλλί, στην τρίχα ολόκληρος αλλά ο τύπος δεν βλεπόταν. Πραγματικά χάλια. Προφανώς επειδή ήταν ματσο από λεφτά όμως, είχε έναν αέρα σα να είναι και ο πρώτος γκόμενος σε σημείο που σε αήδιαζε. Επειδή δεν ήταν και ο πρώτος από μυαλό, αυτό σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση, προκαλούσε κάπως μια αίσθηση λύπησης στις περισσότερες, με αποτέλεσμα μιας και ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, μιλούσε συνεχώς σε όλες, χωνόταν παντού, οι περισσότερες κοπέλες του μιλούσαν με συμπάθεια, τον πείραζαν, έκαναν πλάκα, του έκαναν κοπλιμέντα άλλα μέχρι εκεί. Αυτός παραπονιόταν ότι όλες του μιλάνε, όλες τον κάνουν παρέα αλλά καμιά δεν του κάθεται.
Κάποια μέρα έτυχε και τον άκουσα να λέει σε έναν άλλον ότι θα αγόραζε αυτοκίνητο και να καμαρώνει λέγοντας οτι "τότε θα δεις φίλε πώς θα πέσουν όλες!". Δεν ξέρω τι απέγινε αλλά φαντάζομαι ότι όλο και κάποια θα βρέθηκε να του τα φάει πουλώντας του έρωτα.
Θέλω να πω ότι αυτές που ψάχνουν τον άντρα με τα λεφτά για να εξασφαλιστούν ή να του τα φάνε, υπάρχουν επειδή πάντα θα υπάρχουν οι πρόθυμοι άντρες να εξαγοράσουν κάποια. Ξέοουν πάρα πολύ καλά ότι εξαγοράζουν, όσο κι αν αυτοπαραμυθιάζονται για το αντίθετο. Ο άντρας άραγε που στο πρώτο ραντεβού καμαρώνει για το αμάξι που έχει, για το πόσα βγάζει, πού πάει διακοπές κ δεν ξέρω τι αλλο...για ποιο λόγο το κάνει;