Results 151 to 165 of 213
Thread: Σεξουαλικές φαντασιώσεις
-
15-01-2019, 22:43 #151
Εξουθενωμένε χαίρομαι που μου έδωσες αυτή την πάσα, η αλήθεια είναι πως έτσι όπως ακούστηκε, ήταν σαν να θέλω να βγω ραντεβού με την Μίλιβα.
Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν τα πράγματα, θα πω πως δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Έφερα τον εαυτό μου και εκείνη ως παράδειγμα, το κάνω αρκετές φορές, το να φέρνω δηλαδή διάφορα παραδείγματα. Οπότε ούτε κινδύνεψα, ούτε θεωρώ πως έδρασα λάθος.
Το να μην είναι κάποιος της οικογένειας ή των μόνιμων σχέσεων ή σχέσεων δηλαδή με μέλλον, δεν το θεωρώ ότι είναι αδιανόητο. Είπα πως θέλω σχέση, δεν είπα το αντίθετο, αλλά χαλαρά, χωρίς πίεση. Δεν ζητάω κάτι παράλογο.
Το αν είναι ή δεν είναι της οικογένειας η Μίλιβα δεν το ξέρω, από αυτά που γράφει, βλέπω πως δεν είναι προς το παρόν. Ίσως και να κάνω και λάθος, πάντως δεν με πολύ ενδιαφέρει, χωρίς παρεξήγηση προς το πρόσωπο της Μίλιβα.
Αναρωτήθηκες αν είμαι όντως στην ηλικία των 21, ναι είμαι, δεν έχω βέβαια άλλη απόδειξη πέρα από τον γραπτό λόγο, αλλά είμαι 21. Έχεις δίκιο στο ότι είμαι ώριμος και ήταν κάτι που το "πλήρωσα" στο λύκειο. Δεν είχα φίλους, διότι δεν είχα τον ίδιο τρόπο σκέψης, ένιωθα μεγαλύτερος από τους συμμαθητές μου, πράγμα που μου κόστισε στις φιλίες και στις παρέες του λυκείου. Δεν τους καταλάβαινα, ούτε εκείνοι εμένα.
Χωρίς πάλι να παρεξηγηθεί η Μίλιβα, αλλά πιστεύω, (για να τελειώνει και αυτό το θέμα), πως δεν θα ταίριαζα με την Μίλιβα. Δυο ώριμα άτομα σε μια σχέση, σημαίνει συχνούς καβγάδες, μιας και που είμαστε και οι δυο υπερήφανοι. Η Μίλιβα όπως είπε θέλει πιο έξω καρδιά άτομα, θέλει εν ολίγοις έναν διαφορετικό τύπο ανθρώπου, από εκείνην. Το ίδιο και εγώ σε μια κοπέλα. Δεν μπορώ να είναι της τάξης και του δήθεν.
Και κάτι τελευταίο αναφερόμενος πάλι προς την Μίλιβα, πως αναγνωρίζω το ότι δεν με ξέρεις και δεν παρεξηγούμαι, όπως λέω το ποιος είμαι, για να υπάρξουν και οι ανάλογες διευκρινήσεις. Δεν είμαι ο άνθρωπος που δεν μιλάει επειδή είμαι κλειστό άτομο, δεν θα μου βγάλεις με το τσιγκέλι τις κουβέντες. Αν πρόσεξες καλά, γράφω πως μιλάω εκεί που χρειάζεται. Αυτό δεν σημαίνει πως θα με ρωτήσεις κάτι και εγώ θα γυρίσω το κεφάλι μου από την άλλη αγνοώντας σε. Ίσως και μερικές φορές να είμαι ομιλητικός, είμαι περίεργος τύπος ανθρώπου, ούτε εγώ μπορώ να με περιγράψω.
Και δεν είμαι ψευτόμαγκας, το ξανά υπενθυμίζω αυτό.
- 15-01-2019, 23:32 #152
Σ'αυτο και αν εχεις δικιο !
Δεν ειναι τοσο οι καβγαδες λογω περηφανιας. Οχι, δεν ειναι αυτο !
Ειναι οτι και οι δυο θα δειχνετε ΤΟΣΟ αυταρκεις συναισθηματικα που
η ΑΝΑΓΚΗ για γεμισμα συναισθηματικων κενων, θα φανταζει ΑΣΚΟΠΗ.
Τα περισσοτερα ζευγαρια, ξερουν ηδη απο το πρωτο κοιταγμα τι λειπει στον αλλον
αλλα και τι περισσευει στον αλλον. ΑΝ ... ειναι ιδιας υφης και ωφελειας, ξενερωσαν
και οι δυο ... big time !
Απο την αλλη βεβαια, δεν θα παντρευοσασταν με την Μιλιβα. Συντροφικοτητα, ομορφα
λογακια και εμπειριες θα μοιραζοσασταν. Ισως και κανα καλοκαιρινο ταξιδακι καπου.
Δεν θα σας επεφταν ασχημα. Ο ερωτας ειναι ... στιγμες ! Δεν ειναι τριωρη ταινια.
ΑΝ βεβαια ολα αυτα το επιθυμουσατε οι ιδιοι, πρωτα.
Αλλα καπου εδω σταματαω .... γιατι σιχαινομαι να ακουγομαι ως προξενητρα.
15-01-2019, 23:37 #153
15-01-2019, 23:50 #154
Ειχα και εγω μια περιπτωση με μεγαλυτερη απο μενα (εγω 25, αυτη 27) αλλα ενω με ψιλογουσταρε
με απερριψε λιγο πριν της την πεσω .... Χρονια μετα εμαθα απο κοινο μας φιλο "Ρε φτωχομπινε,
την γυρισες με ταξι σε ολη την πολη ? Γιατι δεν πηρες το BX του μπαμπα ? Ξενερωσε η τυπισα.
Ηξερε οτι ενα καλοκαιρι δεν μπορει να το βγαλει μαζι σου ... ανετα και τσιφτικα ...
να νιωσει ταξιδιαρα ψυχη και αυτη".
Βεβαια, αυτος που μου το λεγε .... ειχε ηδη μια βεσπα και δυο αυτοκινητα ... ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
Του μπαμπακα του.
Αλλα οπως ειπατε και οι τρεις εδω μεσα .... δεν συμφωνειτε οτι μια γυναικα απορριπτει καποιον
για τα λεφτα του. Μαλλον εννοουσατε .... δεν τον απορριπτει για τα ΠΟΛΛΑ λεφτα του.
Παντα, οσες φορες τολμησα να ανοιξω τετοιο θεμα με γυναικα (και πολυ μεγαλυτερη μαλιστα)
"αυτα συμβαινουν με αυτες που πας και μπλεκεις" .... οποτε .... ΤΟΜΠΟΛΑ. Αντε να αποδειξεις
οτι οι περισσοτερες ερεθιζονται με την φτωχεια ... η τελωσπαντων με την ανυπαρξια αμαξιου.
Στις ΗΠΑ, που παρολο τον πουριτανισμο της, ειναι δεκαετιες μπροστα απο μας σε καποια θεματα
ξερεις τι λενε "Δεν υπαρχει μεγαλυτερο αφροδισιακο για μια γυναικα ... απο τα χρηματα σου".
Δεν λενε οτι δεν υπαρχουν και αλλα αφροδισιακα. Απλα ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ποιο ειναι το
μεγαλυτερο.
Εδω, σε μας, θα το ακουσεις αλλιως "καλα, ουτε 20 μερες διακοπουλες δεν μπορουμε να παμε ?"
20 μερες μπορειτε να πατε ! Αν παρετε το ΚΤΕΛ, και νοικιασετε ενα δικλινο ΧΩΡΙΣ θεα στην
θαλασσα. Αλλα .... τα καλα και ωραια αυτου του κοσμου, Κωστα ... δεν συζητιουνται !
Μαντευονται !
16-01-2019, 00:22 #155
Φίλε μου έτυχες και εσύ στην περίπτωση της ψευτοντίβας. Υπάρχουν και άλλα παραδείγματα που λένε το αντίθετο. Όμως ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, η γυναίκα, θέλει και την οικονομική ασφάλεια, να νιώθει ότι μπορεί να κάνει πράγματα.
Κυκλοφορώ με αυτοκίνητο, δεν το αγόρασα εγώ, μου το έδωσε μια συγγενής μου, είναι παλιό καλοδιατηρημένο, κάνω την δουλειά μου και αυτό είναι.
Δεν θέλω να πω τι και πως, αλλά καταλαβαίνεις πως μόλις βλέπουν αμάξι κάποιες κοπέλες, έρχονται και μου μιλάνε κλπ. Έχω αρκετά κοιτάγματα ακόμη και από κοπέλες που απλά περπατάνε. Η άλλη φώναζε από το πεζοδρόμιο, πως είμαι "καύλα". Άλλη ήθελε να την πάω σπίτι και μου την έπεσε. Ναι είναι μια δύναμη, αλλά αν μείνει εκεί η κοπέλα στο χρήμα, την πάτησε, άνετα θα την εκμεταλλευτούν.
16-01-2019, 01:18 #156WhyAlwaysMe?GuestΕγώ θα σταθώ στον τίτλο του θέματος.
Δεν είναι κάτι κακό οι σεξουαλικές φαντασιώσεις.Βέβαια να μην είναι ακραίες,και να υπάρχει κοινή επιθυμία εις αμφοτέρους.
Πήξαμε στον ψευτοπουριτανισμό.Φτάνει πια!
16-01-2019, 01:43 #157
Θυμήθηκα τώρα ένα περιστατικό που μου χει καρφωθεί στην μνήμη μου απο όταν ήμουν φοιτήτρια γιατί προφανώς μου είχε κάνει εντύπωση.
Ήταν ένας τύπος στην σχολή, σαχλός, ο πιο σαχλός που χα δει ποτέ μου. Κυκλοφορούσε πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας, ρούχα, μαλλί, στην τρίχα ολόκληρος αλλά ο τύπος δεν βλεπόταν. Πραγματικά χάλια. Προφανώς επειδή ήταν ματσο από λεφτά όμως, είχε έναν αέρα σα να είναι και ο πρώτος γκόμενος σε σημείο που σε αήδιαζε. Επειδή δεν ήταν και ο πρώτος από μυαλό, αυτό σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση, προκαλούσε κάπως μια αίσθηση λύπησης στις περισσότερες, με αποτέλεσμα μιας και ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός, μιλούσε συνεχώς σε όλες, χωνόταν παντού, οι περισσότερες κοπέλες του μιλούσαν με συμπάθεια, τον πείραζαν, έκαναν πλάκα, του έκαναν κοπλιμέντα άλλα μέχρι εκεί. Αυτός παραπονιόταν ότι όλες του μιλάνε, όλες τον κάνουν παρέα αλλά καμιά δεν του κάθεται.
Κάποια μέρα έτυχε και τον άκουσα να λέει σε έναν άλλον ότι θα αγόραζε αυτοκίνητο και να καμαρώνει λέγοντας οτι "τότε θα δεις φίλε πώς θα πέσουν όλες!". Δεν ξέρω τι απέγινε αλλά φαντάζομαι ότι όλο και κάποια θα βρέθηκε να του τα φάει πουλώντας του έρωτα.
Θέλω να πω ότι αυτές που ψάχνουν τον άντρα με τα λεφτά για να εξασφαλιστούν ή να του τα φάνε, υπάρχουν επειδή πάντα θα υπάρχουν οι πρόθυμοι άντρες να εξαγοράσουν κάποια. Ξέοουν πάρα πολύ καλά ότι εξαγοράζουν, όσο κι αν αυτοπαραμυθιάζονται για το αντίθετο. Ο άντρας άραγε που στο πρώτο ραντεβού καμαρώνει για το αμάξι που έχει, για το πόσα βγάζει, πού πάει διακοπές κ δεν ξέρω τι αλλο...για ποιο λόγο το κάνει;
16-01-2019, 01:59 #158
αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο που μου ειχε πει καποιος σε ενα λεοφορειο οι ληστες σου ζητουν τα λεφτα η τη ζωη σου οι γυναικες και τα δυο.
16-01-2019, 02:08 #159
Ελισάβετ δεν μιλάω με κουτάκια, αλλά πιστεύω πως το κύριο κριτήριο για να κάνει μια γυναίκα οικογένεια, νταξει δεν μιλάω για σχέση γιατί εκεί παίζουν άλλα πράγματα, είναι τα χρήματα. Όχι ως μέσω στο να του τα φάει, αλλά ως μέσω εξασφάλισης. Νιώθει πιο σίγουρη μια γυναίκα. Σκέψου πως θα χρειαστεί για αρκετό διάστημα αν γίνει και μάνα, να θρέφει ο άντρας την οικογένεια, από τα χρήματα που βγάζει, άρα πιστεύω πως το θέμα χρήματα πριν δημιουργήσει μια γυναίκα οικογένεια, είναι το άλφα και το ωμέγα.
Στις σχέσεις είναι πιο σύνθετα τα πράγματα. Έχω μια φίλη, πολύ όμορφη κοπέλα, άνετα θα πήγαινε σε καλλιστεία ομορφιάς πιστεύω, ντάξει εκείνη ενθουσιάζεται με έναν άντρα όταν έχει μεγάλο πέος και χρήματα. Βρήκε έναν τυπάκο, six pack είχαν ακόμη και τα νύχια του, φαντάζομαι πως από μέγεθος θα την κάλυπτε και την πήγαινε για καλοκαιρινό ταξίδι στην Σαντορίνη, γύριζαν και άλλα έτσι ακριβά στην τσέπη νησάκια...
Θέλω να πω, πως υπάρχουν και αυτού του τύποι οι κοπέλες, υπάρχουν όμως και οι πιο σοβαρές. Εκείνες δηλαδή που θα κάνουν και τα μισά έξοδα και δεν θα τα περιμένουν όλα από τον άντρα. Είναι ανάλογα με την περίπτωση που θα τύχεις και στα δύο φύλα.
16-01-2019, 02:10 #160
παντως αν καποιος εχει γνωσεις στη ψυχολογια μπορει να βρει καποια πολυ ομορφοτερη του αν τη πετυχει σε καμια περιοδο μεγα μαυριλας που ειναι πιο ευκολο να ανοιχτει οπου να ναι τη κερασει και τιποτα
16-01-2019, 02:14 #161
16-01-2019, 02:15 #162
το θεμα ειναι ρε γμτ οτι διαλεγεις καποια μονο για διασκεδαση αντε να σου πει και τιποτα παραπανω τη πρωτη φορα και μετα νανακια μαζι και χερι χερι και ουσια γιοκ
16-01-2019, 02:17 #163
16-01-2019, 02:21 #164
16-01-2019, 04:07 #165